Galatasaray Okan Koç'u Aldı

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Galatasaray Okan Koç'u Aldı

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Beşiktaş’tan parasını alamadığı ve oynamadığı için ayrılan Okan Koç, Galatasaray’la her konuda anlaştı. Sözleşmesindeki, “Altı ay para alamazsa serbest kalacak” maddesi nedeniyle 22.12.2005 saat 17.00’den itibaren Siyah-Beyazlı ekiple tüm bağlarını koparan Okan Koç, daha önce de gitmek istediğini ifade ettiği Galatasaray’la her konuda anlaştı. Sözleşmesi sona erdiği için Beşiktaş, Okan Koç’un Galatasaray’a gitmesinden bonservis parası alamayacak. Okan’ın Galatasaray’daki ücretlendirilmesi maç başına olacak.

BANA YALVARDILAR

Okan Koç, Beşiktaş’tan böyle ayrılmak istemediğini vurgulayarak, “Ancak bana seçenek bırakmadılar” dedi. Galatasaray’a gitmemesi için yöneticilerin kendisine yalvardığını vurgulayan Okan, “Bana, bir Anadolu takımına git, sezon sonunda seni tekrar geri alacağız dediler. Üstelik Futbol Direktörü Erdil Arpacı, paramı yatırmayı unutmuş! Bu şartlar altında bana da gitmek kaldı” diye konuştu. Okan, Beşiktaş’ın, “Disiplinsiz hareketleri nedeniyle sözleşmesi fesh edildi” açıklamasına da, “Beni kötülemeye başladılar” diye karşılık verdi.
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Okan Koç imzaladı!


Galatasaray, Beşiktaş'la yollarını ayıran Okan Koç'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Okan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Okan Koç şunları söyledi:

"Bu transfer 2 sene önce olacaktı, ama bazı engeller çıktı ve gelemedim. Galatasaray gerçekten büyük bir camia. Büyük tecrübeler kazanarak geldim. Bundan sonra Galatasaray için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok başarılı olacağıma inanıyorum. Yeteneklerimden hiçbir şey kaybetmiş değilim. Bunu da hırsım ve tecrübemle sahaya sürünce daha güzel olacağına inanıyorum ve olacak."

Okan, taraftarların desteğiyle Galatasaray'ın şampiyonluk yarışını kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Bu arada sitede yapılan bir diğer açıklamada, Galatasaraylı genç futbolcular Arda Turan ve Zafer Şakar da, sezon sonuna kadar Vestel Manisaspor'a kiralandığı kaydedildi.

"Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldim"

Galatasaray'ın yeni transferi Okan Koç, sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, "Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Galatasaray'da gösterdiğim performansla A Milli Takım'a yükselmek ve Galatasaray ile Avrupa'da başarılar kazanmak istiyorum" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Okan Koç, transferi ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve bundan sonra hedeflerinin daha da büyüdüğünü ifade eden Okan Koç, "Galatasaray'a geldiğimi için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldim. Ben hedefleri olan bir futbolcuyum. Beni isteyen başka bir takım daha vardı ancak ben tercih hakkımı Galatasaray'dan yana kullandım. Belki maddi yönden diğer takımı seçmediğim için bir kaybım olacak, ama maddi yönden çok şey kazandığıma inanıyorum. Galatasaray'a çok iyi hizmet edeceğim" dedi.

Daha önce de Galatasaray'a transferinin gündemde olduğunu ancak o zaman kendisine bağlı olmayan nedenlerden dolayı engeller çıktığını belirten genç futbolcu Okan Koç, "Daha önce de Galatasaray'a transferim gündemdeydi. O dönemde de Galatasaray'ı istemiştim ama benim elimde olmayan nedenlerden dolayı bu trabsfer gerçekleşmemişti. Fakat şimdi ben karar veriyorum ve Galatasaray'ı seçtim" diye konuştu.

Uzun yıllar Galatasaray forması giymek istediğini belirten Koç, "Galatatasaray ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Galatasaray'da göstereceğim performansla A Milli Takım'a yükselmek ve Galatasaray ile Avrupa'da başarılar kazanmak istiyorum. Ben hedefleri olan bir futbolcuyum ve bu hedeflerimin başında daha uzun yıllar Galatasaray'da oynamak ve başarılı olmak geliyor" diye konuştu.

Son olarak Galatsaray taraftarlarına mesaj gönderen genç futbolcu Okan Koç, "Galatasaray'da çok başarılı olacağım. Daha önceden bu kulübe gelmek istemiştim ancak şimdi oldu. Her şey çok daha iyi olacak, çünkü daha iyi bir Okan Koç geldi" dedi.
Kullanıcı avatarı
BLACk__DeViL
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 52
Kayıt: 05-03-2005 23:38
Konum: Herkesin geLdiği yerden.
İletişim:

Mesaj gönderen BLACk__DeViL »

Bizde sadece Okan Koç`u alabiLdik ya...
Ama bu takıma daha kimLer geLecek kimLEr.... 8)
[img]http://img303.imageshack.us/img303/8392/imza27kv3.jpg[/img]
HIS
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 339
Kayıt: 29-12-2005 00:44
Konum: Bosphorus

Mesaj gönderen HIS »

hayırlısı bakalım .. GS den ne kadar ümidimi kessemde çıkmadık candan ümit kedilmemeli aslında :):P
[img]http://media.canadatrader.com/companies/167/showrooms/subaru.gif[/img]

[url]http://spaces.msn.com/members/aspes/[/url]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir