Ballack'a Chelsea de talip

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Ballack'a Chelsea de talip

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Bayern Münih Sportif Direktörü Karl Heinz Rumenigge, İngiliz Chelsea Kulübü'nün Micheal Ballack ile ciddi bir biçimde ilgilendiği söyledi. Almanya Milli Takımı ve Bayern Münih'in orta sahadaki yıldızı Ballack'a Real Madrid'ten sonra Chelsea'nin de talip olduğunu ifade eden Karl Heinz Rumenigge, "Ballack, geleceği için Ocak'ta bir karar verecek. Büyük bir ihtimalle de Real Madrid ya da Chelsea kulüplerinden birisine imza atacak" dedi.
Ballack'ın yüksek düzeyde bir ligde oynayacağına ve bu yönde bir karar vereceğine inandığını belirten Rumenigge, "Real Madrid şu anda kötü bir görüntü çiziyor ama bu onların imajına hiçbir zaman zarar vermez. Onlar her zaman büyük kulüptür. Chelsea ise daha düzenli ve rahat bir takım görünümünde. Ümit ediyorum ki Ballack Ocak'ta en doğru kararı verecek" diye konuştu.

Ballack için uzun süredir İspanya Ligi'nde kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Real Madrid transfer girişiminde bulunuyor. Real Madrid'li futbolcular ve futbol otoriteleri ise Ballack'ın şu anda Real Madrid'in ihtiyacı olan futbolcu olduğu görüşünü savunuyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir