ekşili palamut

Bu forumda yemek tariflerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
cotyora
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 96
Kayıt: 22-10-2005 20:04
İletişim:

ekşili palamut

Mesaj gönderen cotyora »

palamut balığı halka halka kesilir ve dibi yağlanmış tepsiye dizilir.üzerine halka şeklinde doğranmış soğan va ince dilimlenmiş patatesler dizilir arasına temizlenmiş sarımsaklar serpiştirilir,sıvı yag ve tuz ilave edilir en üste ise halka şeklinde kesilmiş limon dizildikten sonra tepsinin ağzı aliminyum folyo ile kapatılır ve 200 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika kadar pişirilir.afiyet olsun
Kullanıcı avatarı
sugarbaro
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 55
Kayıt: 04-12-2005 22:57

Mesaj gönderen sugarbaro »

TEPİNİN EN ALTINA İNCE DİLİMLENMİŞ PATATES ONUN ÜZERİNE YUVARLAK KESİLMİŞ SOĞAN DİLİMLERİ VE DİLİMLENMİŞ PALAMUT ONUN ÜZERİNE TEKRAR YUVARLAK KESİLMİŞ SOGAN VE DOMATES YİNE YUVARLAK KESİLMİŞ LİMON DİLİMLERİ MAYDANOZ YEŞİL BİBER PPUL BİBER KARA BİBER TUZ SARIMSAK YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ 1 SUBARDAĞI SU DEFNE YAPRAGI VE KEKİK ÜSTÜ ALİMİNYUM FOLYE İLE KAPATILIP FIRINA ........YANINAMI TABİİKİ ROKA SALATASI VE RAKI.. BUYRUN
BİR DAMLA ASİL TÜRK KANINDA BİNLERCE MUCİZE VARDIR..............
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir