Dünyayı şaşırttı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Dünyayı şaşırttı

Mesaj gönderen taNGo »

Resim17 yaşındaki bir Rus kızının gözünde X ışını varmış gibi insanların iç organlarını gördüğü ortaya çıktı. Nataşa, bir gazetecinin kolundaki 37 yıllık kırığı fark etti.

Rusya'nın Saransk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki Nataşa Demkina, sadece gözlerini kullanarak insanların iç hastalıklarını teşhis ediyor. Kızın bu tanrı vergisi yeteneği tıp dünyasını şaşırttı. İngiliz The Sun gazetesi, Demkina'nın iddialarını yerinde tespit etmek üzere Moskova muhabiri İgor Moniçev'i Saransk'a gönderdi. Muhabirin sol elinin bilek kemiği 37 yıl önce çocukluğunda kırılmış ve iyileşmişti.

Kırığını buldu

Moniçev'in, karlı Saransk'taki evlerinde, oyuncak ayılar ve tavşanlarla dolu odasında ziyaret ettiği Nataşa, acaba 37 yıllık sakatlığı bulabilecek miydi? Genç kız önüne getirilen insanlara bir bakıyor ve gördüklerini söylüyordu. Karın ağrısı şikayetiyle gelen Anna Tunyova'ya ülser olduğunu söyledi. Sıra Moniçev'e gelince, ‘‘Kırığım nerede bul’’ dedi. Nataşa, ‘‘Çok güzel iyileşmiş ama görebiliyorum’’ diyerek sol bileğini kavradı.

Doktor da doğruladı

Moniçev şaşkınlıktan donakaldı. Nataşa ise, ‘‘İnsanın içinde meydana gelen herşeyi görebiliyorum’’ dedi. Annesi Tatyana ise, ‘‘Bu kadar kanıt yetmez mi? Yetmezse onu ziyaret eden insanlara sorun’’ dedi. Nataşa'nın yeteneğini, yakındaki bir doktor da doğruladı. German Garkin adlı doktor, ‘‘Nataşa'yı 7 yıldır test ediyorum ve yeteneğinden eminim. Bunu bilimsel olarak açıklayamıyorum ama o gerçek bir fenomen’’ dedi.

Her muayeneden 20 milyon alıyor

Günde 100 kişiye bakan Nataşa, 20 milyon lira aldığı konsültasyonlardan sonra şiddetli başağrıları çekiyor. Ancak, Moskova'daki tıp fakültesinde okuyabilmesi için bu parayı kazanmak zorunda.

Kaynak: Hürriyetim
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Ben yeryüzünde bunun gibi daha birçok insan olduğunu düşünüyorum onlarda keşfedilmeyi bekliyor ;)
Ama özellikle Türkiye'de böyle şeyler idda edenler bi aralar çok çıkmasına rağmen çoğu sahtekar çıkmıştı ...
Kullanıcı avatarı
colette
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 15
Kayıt: 14-12-2003 18:52
Konum: istanbul
İletişim:

Mesaj gönderen colette »

kesin bu haber üstüne güzel yurdum insanı da sahtekarlığa başlar..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir