arkadaşlar bilgisayar bizim her yaptığımızı kayıt ediyor otomatik olarak.
yaptığı kayıtları fazla aramadan sile bilmek için ne yapabiliriz.
kayıt defterini geriye çevirip sıfırlayabilirmiyiz.
Sorununu tam olarak anlıyamadım nasıl her yaptığımızı kayıt ediyor mesela oyun oynarken bunu video'ya çekiyor nedir anlıyamadım açarsan biraz daha yardımcı olabilirim.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
sanırım bilgisayarın, işletim sisteminin, programların vs. tuttuğu logları silmek istiyorda yani hepsi biryerde toplanıyor filan diyemeyiz. Kimisi regedit'te dururken kimisi temp klasöründe durur. Yada ne bilim internet explorerın dosyaları Temporary Internet Files'da durur gibi. Senin tek tek hepsini silmen gerekiyor. Mesela tempi boşaltmak istiyorsan
C:/Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Local Settings\Temp klasörünü boşaltabilirsin gibi
temp klasörünü temizlemek yetmiyor. yani ben herhangi bir işlem yapsam bilgisayar bunu kayıt dosyasında diğer yerlerde silsem dahi buluyor. en küçük bir aramayı bile ne aradığını unutmamak kaydıyla reg edit de bulabiliniyor. acaba sabit olarak bilgisayarı kayıt yaptığı ve herkayıt için referans aldığı bir dosyamı var aca ba bilen varmı. İnternette sanırım saldırı yapıldığında dosyaları böyle bir yerden alıyorlar diye tahmin ediyorum. bununun önüne geçmenin bir yoluvarmı ??şimdiden teşekkürler