Usta papağan...

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Cevapla
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3117
Kayıt: 19-09-2005 09:30

Usta papağan...

Mesaj gönderen ilmurat »

Adamın biri, papağan almak ister. Gittiği dükkândaki papağanları sırayla inceler.1.kafeste rengarenk, pırıl pırıl tüyleri olan papağanı beğenir. Etiketinde 5.000 dolar yazılıdır.
- Dükkan sahibine sorar. “Bu kuş niye bu kadar pahalı?”
- Dükkan sahibi “Bu papağan tam 7 dil biliyor, onun için”. Adam başka bir kafeste bembeyaz şahane bir kuş daha görür. Hem de 10.000 dolarlık. Yine sorar. Meğer bu kuş anayasayı ezbere okurmuş da ondan. Adam bir bakar en köşede ki kafeste, tüyleri dökülmüş ve kararmış yaşlıca bir kuş var. Ama o da ne tam 50.000 dolar. Peki der bu perişan haldeki kuşun nesi var.
- Dükkan sahibi “ Vallahi birader, bu kuşun nesi var biz de bilmiyoruz. Ama öteki papağanlar sabahları buna günaydın üstat diyorlar.”


*****
mutlu çift çok güzel aşk dolu bi hayat sürmektedirler...kocası karısına çok baglı ve ona çok güvenmektedir....gün gelir kadın bi şekilde ölür...
aradan 1-2 yıl geçer kocasıda arkasından öbürdünyaya gider...
adam merakla heyacanla ve karısına güveninden dolayı cennete karısını aramaya gider
cennetin kapısına gelir görevli melege sorar:
benim karım burda olacak isim falan verir ama orda olmadıgını söylerler....
sonra herhalde yanlışlık var diye karısının cehenneme gidemiyecegini düşünür...ama nolur nolmaz diye bide cehennme giderrr...
kapıdaki görevli melege tam soracakken ilerde kendi etraflarında dönen kadınları görür
görevli melege yönelerek bunlar ne yapıyo diye sorar melek cevaplar
melekrda gördügün kadınlar kocalarını kaç kere aldatıysa kendi etraflarında oı kadar dönüyor..bak mesela şu sarışın kadın 10 kere aldatıgı için 10 defa dönüyo..diger zenci kadın 30 defa aldatıgı için 30 defa dönüyo...adam heyecanla sorar
adameki benim karım nerde
melek:sizin karınızı vantilatör yaptık...


****


DAYANIKLI OL
10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının ustune atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar:
"Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl optüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur:
"Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!"
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3117
Kayıt: 19-09-2005 09:30

Mesaj gönderen ilmurat »

TARİKATZEDE
Temel, tarikata girmek için müracaat etmiş. Tarikat şeyhi, "Bize katılabilmen için bir dizi sınavdan geçmen gerek.işte ilk sınavın kadınlara üç hafta yaklaşmayacaksın!..Dayanabilirsen üç hafta sonra gel görüşelim" demiş.Temel üç hafta sonra gelmiş şeyhin huzuruna... Süklüm püklüm, ilk hafta kolay geçti"demiş, "ikinci hafta biraz zorlandım.Son hafta Fadime ile Migros'a citmis iduk... Fadime üst raftaki konservelere uzaninca, içüm giddi.. Derken yere
düsen konserveyi almak içun eğilince de kendimi tutamadum" "Olmadi"demiş Şeyh, "Bu durumda seni tarikata alamayız"
-"Ula ne tarikati"demis Temel, "Tarikattan vezgeçtum, beni artuk Migros'a da almayiler.
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3117
Kayıt: 19-09-2005 09:30

Mesaj gönderen ilmurat »

80 yaşında bir adam doktora gitmiş: Doktor adamın sağlığını sorduğunda adam "Harika18 yaşında bir karım var ve hamile demiş. Doktor birkaç dakika düşünmüş ve sonra adama dönüp sana bir öykü anlatayım demiş ve başlamış anlatmaya"avlanmaktan çok hoşlanan bir adam varmış. Her gün tüfeğini alarak ava gidermiş.fakat bir gün tüfek yerine şemsiyesini almış. Ormanda ağaçların arkasında yürürken karşıda bir geyik görmüş.Hemen şemsiyeyi çıkartmış, nişan almış ve geyik yere yığılmış. Adam şaşırmış ve doktora "olamaz başka biri vurmuş olmalı" demiş.Doktor da yanıtı yapıştırmış: Kesinlikle!"



EFENDİ MANİTU
Stresten bıkmış adamın biri, uzun bir deniz seyahatine çıkmış. Fakat şanssızlıktan gemi batmış ve sadece bu adam kurtulabilmiş.Günlerce minik bir tahta parçasının üstünde denizde yol aldıktan sonra minik bir adaya gelmiş. Adam daha ne olduğunu anlayamadan yerliler bunu almış götürmüşler. Adam yüzlerce yamyam yerlileri görünce: Eyvah, şimdi bittim" demiş.Tam ağlayacağı sırada gökten" Hayır evladım,şimdi bitmedin diye acayip ve gür bir ses gelmiş. Şaşıran adam: "Sen kimsin ya?" demiş. Yine aynı gür ses "Ben ulular ulusu Efendi Manitu yum." demiş.iyice şaşıran adam: "Peki Efendi Manitu, ne yapmam lazım?" demiş.Hemen cevap gelmiş: "Şimdi sakin bir şekilde sağ tarafındaki yerlinin mızrağını kap, en önde duran ve başında bir sürü tüy olan büyük yerliye sapla" demiş.Adam hemen can havliyle mızrağı kapıp şef yerliyi öldürmüş. Yine aynı ses son kez gürlemiş "işte şimdi sen bittin evladım!"
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
Kullanıcı avatarı
yaho_87
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1997
Kayıt: 28-08-2005 17:10
Konum: sandalyeden
İletişim:

Mesaj gönderen yaho_87 »

murat yine doldurmussun fıkraları ellerine sağlık
ya çaresizsiniz...
yada ÇARE SİZSİNİZ!!!
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir