Devler, Çeşme'de buluştu

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Dreamer
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 99
Kayıt: 02-07-2005 17:41

Devler, Çeşme'de buluştu

Mesaj gönderen Dreamer »

ResimDevler, Çeşme'de buluştu
Bu yıl ilk kez düzenlenen 'Çeşme-Sakız Dostluk ve Barış Günleri' kapsamında Zülfü Livaneli ile Yunanlı şarkıcı Mikis Theodorakis, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verdi

Bu yıl ilk kez düzenlenen 'Çeşme-Sakız Dostluk ve Barış Günleri' kapsamında Zülfü Livaneli ile Yunanlı şarkıcı Mikis Theodorakis, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserin ilk bölümünde Livaneli sevilen şarkılarını söyledi. Konserin 2'nci bölümünde ise Livaneli seyirciler arasındaki 'Yabancı Damat' dizisi oyuncuları ve Theodo-rakis'i sahneye davet etti.

Alkışlar arasında sahneye çıkan Theodorakis, dünyada savaşların olmamasını, Türk ve Yunanlılar'm barış içinde yaşamalarını diledi. Ardından da ikili muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Yunanlı sanatçı "Livaneli ile arkadaşlığın ötesinde can dostuyuz. Son olarak 15 yıl önce Efes'de konser verdik. Tekrar aynı sahneyi paylaşmaktan gurur duyuyorum" dedi. Bu arada o gece Theodorakis'in 80 yaşına girdiğim öğrenen seyirciler de hep bir ağızdan "Happy Birthday Theodorakis" diye tempo tuttu.




Kaynak : Vatan
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir