Bloom 'Elizabeth Town'la beyazperdede

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
arven

Bloom 'Elizabeth Town'la beyazperdede

Mesaj gönderen arven »

ResimBloom 'Elizabeth Town'la beyazperdede

'Kingdom of Heaven' filminin yıldızı Orlando Bloom, son filmi 'Elizabeth Town'un tanıtımı için Tokyo'daydı.
Geçtiğimiz günlerde Bloom, 'Lord of The Rings' filminin yıldızı Sienna Miller'ı bir polo maçında öperken görüntülenmişti. Bloom ve Miller arasında dört yıl önce de ciddi bir ilişki vardı.

Bloom, Sienna Miller'la ilişkisi olduğuna dair çıkan haberlere rağmen Tokya'ya, kız arkadaşı Kate Bosworth'la geldi.

'Elizabeth Town' filmiyle oyunculuk kariyerinin yeni bir yön kazandığını anlatan Bloom, "ilk defa kılıçsız, atsız ve zırhsız bir filmde oynamak çok güzel" dedi.

Cameron Crowe tarafından yazılan ve yönetilen, Tom Cruise' un yapımcılığnı üstlendiği filmde Orlando Bloom babasının cenazesi için doğduğu Elizabeth Town adlı kasabaya yıllar sonra dönen bir tasarımcıyı canlandırıyor.

Bloom'un buraya giderken Kirsten Dunst tarafından canlandırılan uçuş görevlisiyle tanışması ve aralarında gelişen aşk, filmi romantik bir komediye dönüştürüyor.

Bloom 'Elizabeth Town'da bir yandan uzun süre uzak kaldığı aile üyelerini yeniden tanıyan, bir yandan da hayatın sürpizleriyle en beklemediği anlarda karşılaşan bir genci canlandırıyor.

Filmle hayatının kesiştiği noktaların bulunduğunu söyleyen Bloom, "filmin senaristi ve yönetmeni Cameron Crowe benim içim ABD'nin en önemli yönetmenlerinden biri. Kalbiyle, ABD nabzı üzerine film çeken bir yönetmen. Kesinlikle duygu dolu bir hikaye anlatıyor. Yaptığı işin hayranıyım" dedi.

Bloom "Tom Cruise filmin yapımcısı ve defalarca seti ziyarete geldi. O benim için harika bir örnek . Genç bir aktör olarak onu örnek alıyorum. Oynadığım karakteri geliştiriken ve işimi yapraken bana büyük destek verdi" dedi.

'Elizabeth Town' ekim ayında Japonya'da vizyona girecek.

Bloom daha önce 'Truva' (Troy) filminde de rol almıştı.








Kaynak:CNNTURK
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir