Sky High (Kahramanlar Okulu)

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
IcEman

Sky High (Kahramanlar Okulu)

Mesaj gönderen IcEman »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]


Sky High (Kahramanlar Okulu)

http://disney.go.com/disneypictures/skyhigh

Will Stronghold ergenlik dönemine özgü tüm öfkeleri benliğinde barındıran bir gençtir. Arkadaşlarına, derslerine, kızlara sinir olur. Kısacası o, liseye başlamak üzere olan ergenlik çağı gençlerinden herhangi birisidir.

Bunlar yetmezmiş gibi Will’in üzerinde bir baskı unsuru daha vardır. Stronghold ailesinin üçüncü kuşağının temsilcisidir. Dolayısıyla Stronghold ailesinin önceki kuşakları gibi onun da ünlü Sky High lisesine devam etmesi beklenmektedir. Son derece seçkin bir öğrenim kurumu olan bu okulda, bugünün süper güçlere sahip öğrencileri yarının süper kahramanları olarak yoğurulmaktadır.

Ayrıca bir problem daha vardır. Will o okuldaki ilk yılına süper güçlerinden yoksun olarak başlamak zorundadır. Bu durumun zorluğunu yaşamak zorunda kalır. Gücünü istediği gibi abartma yeteneğine sahip bir sporcunun kabadayılığına maruz kalır. Süper hıza sahip bir çocuk tarafından aşağılanır. Ellerinden ateş çıkaran bir başka çocuğun sinsice tuzağına düşer. Kendi kendisini çoğaltarak ponponcu kızlar ordusu haline dönüşebilen bir kızın alaycılığına maruz kalır.

Üstelik başına gelen bu belaların hepsini ailesinden gizlemek zorundadır. Aksi takdirde onların hayal kırıklığıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Özellikle de suçlulara karşı savaşan “Komutan” lakaplı babası ve Jet Yakıtı lakaplı annesinden gizleme zorunluluğunu hisseder. Çünkü annesiyle babası günümüzün en saygın ve sevilen süper kahramanlarıdır
.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir