Çocukların kanını emen 'vampir cadı' tutuklandı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Çocukların kanını emen 'vampir cadı' tutuklandı

Mesaj gönderen Eternity »

ResimUKRAYNA’da sıcak yemek ve yatak gibi vaatlerle kandırıp evine getirdiği madde bağımlısı çocukların kanını içen bir kadının tutuklandığı bildirildi. Ukrayna basını tarafından ’vampir cadı’ olarak adlandırılan 29 yaşındaki Diana Semenuha’nın, başkalarının kanını içerek, kas erimesine neden olan bir hastalıktan kurtulabileceğini öne sürdüğü kaydedildi.

Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki Odessa kentinde bir ihbar üzerine Semenuha’nın evine baskın düzenleyen polis, yatak ve kanepelere bağlanmış olarak buldukları alkol ve uyuşturucu verilmiş 7 çocuğu kurtarırken, evde büyük siyah bir bıçak ile, üzerine satanist semboller işlenmiş gümüş bir kadeh de ele geçirildi.

KANSIZ DÜŞEN ÇOCUKLARI SOKAĞA BIRAKIP, YENİLERİNİ EVE GETİRİYORDU
’Kara büyü’ ile ilgisi olduğu düşünülen Semenuha tarafından kaçırılan sokak çocuklarının çoğunun uçucu madde ve alkol bağımlısı olduğu belirtilirken, kadının eve hapsettiği çocuklardan düzenli olarak kan aldığı ve bunlardan bir kısmını içtiği, artanları da kendisi gibi ’kara büyü’ yapanlara sattığı bildirildi. İyice kansız düşen çocukları sokağa geri bıraktığı belirtilen Semenuha’nın, kandırdığı yeni çocuklarla eve döndüğü öğrenildi.

Polisten yapılan açıklamada, Semenuha’nın dairesinin siyaha boyalı olduğu, içeri gün ışığı girmesini engellemek için pencerelere kalın siyah kumaşlar asıldığı ve içeride ağır, ’mide bulandırıcı’ bir koku olduğu ifade edildi.

YAPIŞTIRICI PARALARINI ÖDEYİP, KARŞILIĞINDA KANLARINI ALIYORDUM

Tutuklandıktan sonra mesleğini ’cadılık’ olarak açıklayan Semenuha, çocukları evinde alıkoyduğunu kabul ederken, "Yapıştırıcı koklamalarına izin veriyordum, hatta bunun parasını kendim veriyordum. Karşılığında da biraz kanlarını alıyordum. Herhangi bir şekilde şiddet kullanmadığım gibi onlara yemek ve barınak sağladım" dedi.

Adının Andrei olduğunu açıklayan çocuklardan biri ise, Semenuha’nın kendisine votka içirip yapıştırıcı koklattığını ve daha sonra da kolundan şırıngayla kan aldığını söyledi. Andrei, Semenuha’nın daha bu kanı gümüş bir kadehe koyup, ’tuhaf bir lisan’la mırıldanarak içtiğini anlattı.

Kaynak: Milliyet
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

korku filmi gibi bu ne böyle :o
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
PsychopathiCaT
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen PsychopathiCaT »

ne dıyecegımı sasırdım.
[b][glow=blue][color=white][size=67]I Love You...I'll Kill You!!!!~~bUT I LoVe YoU FOrEver~~[/size][/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

millet kafayi yemis yaa :roll:
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
KraLice
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen KraLice »

n0rmaL ßi iNsana YapamaZdIki Zaten ßuNu .Anca 0Le Madde ßaqImLI c0cukLar i$te quCu 0nLara yeti0 Ama ßenCe ßu KadIn qeRcek ßi S0runLu ! ya Kendimi 7. ßin yILda ZannettiM ! Deh$et weRici ßir$ey qeRcekteN ..
[i]Love, can I be loved?[/i]
[b]Love, could I ever really be loved?[/b]
Kullanıcı avatarı
sametx340
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen sametx340 »

kadın fazla film izlemiş heral
CyClopS and DeNToX