Google Plus kapandı mı? Google+ verileri nasıl yedeklenir?

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Google Plus kapandı mı? Google+ verileri nasıl yedeklenir?

Mesaj gönderen taNGo »

Google, aldığı radikal bir kararla sosyal ağ hizmeti sağlayan Google+ (Google Plus) servisini kapatmaya hazırlanıyor. Google tarafından yapılan son açıklamaya göre Google Plus servisinin kullanımı 2 Nisan 2019 itibariyle sona erecek.

Resim

Google tarafından daha önce Google Plus kullanıcılarına yapılan duyuruda; 4 Şubat 2019 tarihinden itibaren yeni profiller, sayfalar, etkinlikler ve toplulukların oluşturulamayacağı; 2 Nisan 2019 tarihinden itibaren ise Google+ hesapları, oluşturulan sayfaların kullanıma kapatılacağı belirtilmişti. Ayrıca, Google+ da paylaşılan fotoğraflar ve videolar gibi kullanıcı verilerinin hepsinin bu tarihten itibaren silineceği açıklanmıştı. Google, tüm Google+ kullanıcılarına hesaplarındaki video ve fotoğrafları Nisan ayına kadar yedekleyebilecekleri uyarısında da bulunmuştu.

An itibariyle Google+ web sayfasına giriş yapıldığında kullanıcılar şu uyarıyla karşılaşıyor:
Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır. Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019'dan önce başlayın.
Dolayısıyla Google, kullanıcılarına yedekleme işleminin uzun sürebileceğini belirterek, Google+'da bulunan verilerin 31 Mart 2019 tarihinden önce yedeklemelerini öneriyor. Google Plus verilerinin yedeklenmesi konusunda daha detaylı bilgiye Google+ yardım web sitesi üzerindeki Google+ verilerinizi indirme sayfasından ulaşılabiliyor.


2011 yılında hizmete açılan ve dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcısı olan Google+, tıpkı Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ hizmeti veriyordu.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir