Antalya'da iki şarkı yasaklandı

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
arven

Antalya'da iki şarkı yasaklandı

Mesaj gönderen arven »

ResimAntalya'da iki şarkı yasaklandı

Antalya Cumhuriyet Savcılığı, narkotik polisinin başvurusu üzerine, uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği gerekçesiyle 'Ecstacy' ve 'F... on Cocain' adlı iki şarkının eğlence merkezlerinde ve radyolarda çalınmasını yasakladı.
Antalya Cumhuriyet Savcılığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne dün gönderdiği yazıda, bu iki parçanın çalınmasının yasaklandığını bildirdi.

Antalya'da faaliyet gösteren eğlence mekânlarıyla özel radyolara tebliğ edilmesi istenen yazıda şu ifadelere yer verildi:
"Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 190/3. maddesi gereğince 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.'

Yine TCK'nın 4. maddesinin 'ceza kanunlarını bilmemek mazeret sayılmaz' hükmüne istinaden bu tür müzik yayını yapan veya yaptıran işyeri sahipleriyle bu tür yayınlara aracı olan şahıslar hakkında yasal işlem yapılacaktır."
(Radikal)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir