Gercek Olaylar

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
berfin
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 20
Kayıt: 18-06-2005 01:04

Gercek Olaylar

Mesaj gönderen berfin »

1: Yüzlerce davetlinin katildigi dügün yemeginde, damat eline mikrofonu aldiginda herkes mutluluk saçan bir konusma dinlemeye hazirlanmisti. Oysa damat, yaptigi kisa konusmada, kendisinin ve gelinin balayina ayri ayri çikacaklarini,dönüste de evliligi iptal edeceklerini açikladi. Konusmasina son verirken de bu kararin nedenini merak edenlerin tabaklarinin altina bakmasini söyledi. Heyecanli misafirler tabaklarini çevirdiklerinde gelinin sagdiçla çirilçiplak sevisirken çekilmis fotograflarini buldular

2: Genç kizin 16`inci dogum günü ve ailesi hafta sonunda Baska bir kente tatile gider. Tabii, ev bos olunca, hanim kizimiz erkek arkadasini çagirir ve kizin anne babasinin yataginda sevismeye baslarlar. Ne var ki, isin en eglenceli yerinde telefon çalar, annesi bodrumda ütüyü kapatip kapatmadigini hatirlayamadigini söyleyerek, bakmasini ister. Sevisme seanslarini bitirmek istemeyen oglan, kizi kucagina alir ve
çirilçiplak, kahkahalar atarak bodruma inerler ve isigi yaktiklarinda kizin tüm arkadaslarinin,akrabalarinin ve komsularinin sürpriz partisiyle karsilasirlar.

3: Milanolu Marco Zagni, ayrildigi karisini yeniden kazanmak için, Tarzan gibi giyinip disaridaki elektrik diregine bagladigi bir halatla sallanarak ikinci kattaki yatak odasinin penceresinden girmeye çalisti. Pencereden içeri girmeyi basardi ama bayildi. Olaydan hiç etkilenmeyen eski karisi "Nasil böyle bir salakla evlenebildim?" dedi.

4: Israilli disci Jacob Baisvitz, karisi Rachel`in kendisini aldattigini ögrendikten sonra teselliyi bir telekizin kollarinda aramaya karar verdi. Ne yazik ki gelen telekiz karisi Rachel çikti. Çift kisa bir süre sonra bosandi.

5: 1992 yilinda New York`ta bir çift, kullanilmayan bir metro istasyonunda raylara dösediklerini sererek sevismeye baslar.Ne yazik ki istasyon tamamen kullanilmayan bir istasyon degildir. Kadinin "tren geliyor" uyarisini bir ask oyunu zanneden erkegin bacaklari ve omurgasi kirilir, son anda kaçmayi basaran kadinsa olayi ufak tefek siyriklarla atlatir.
Kullanıcı avatarı
berfin
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 20
Kayıt: 18-06-2005 01:04

Mesaj gönderen berfin »

Çin'de bir adam, her gün boynuna dayadığı kalın sopanın iki ucuna asılı testilerle dereden su taşırmış evine.. Bu testilerden birinin yan kısmında çatlak varmış.. Diğeri ise hiç kusursuz ve çatlaksızmış ve her seferinde bu kusursuz testi adamın doldurduğu suyun tümünü taşır, ulaştırırmış eve..
Ama her zaman boynunda taşıdığı testilerden çatlak olanı eve yarı dolu olarak varırmış. İki sene her gün bu şekilde geçmiş. Adam her iki testiyi suyla doldurmuş ama evine vardığında sadece 1,5 testi su kalırmış...

Tabi ki kusursuz, çatlaksız testi vazifesini mükemmel yaptığı için çok gururlanıyormuş... Fakat zavallı çatlağı olan kusurlu testi, çok utanıyormuş. Doldurulan suyun sadece yarısını eve ulaştırabildiği için de çok üzülüyormuş..

İki yılın sonunda bir gün, görevini yapamadığını düşünen çatlak testi, ırmak kenarında adama şöyle demiş: "Kendimden utanıyorum. Şu yanımdaki çatlak nedeniyle, sular eve gidene kadar akıp gidiyor.."

Adam gülümseyerek dönmüş testiye; "Göremedin mi? Yolun senin tarafında olan kısmı çiçeklerle dolu. Fakat kusursuz testinin tarafında hiç
yok. Çünkü ben başından beri senin kusurunu, çatlağını biliyordum.. Senin tarafına çiçek tohumları ektim. Ve hergün o yolda ben su taşırken,
sen onları suladın.. 2 senedir o güzel çiçekleri toplayıp, masamı süslüyorum. Sen kusursuz olsaydın, o çatlağın olmasaydı, evime böyle güzellik ve zarafet veremeyecektim" diye cevap vermiş..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir