Eyvah, Yaş 35!

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
arven

Eyvah, Yaş 35!

Mesaj gönderen arven »

ResimEyvah, Yaş 35!

(Tout Pour Plaire)

Gösterim Tarihi: 15 Temmuz 2005

Yönetmen:
Cécile Telerman

Oyuncular:
Mathilde Seigner, Anne Parillaud, Judith Godrèche...

Tür: Romantik Komedi

Süre: 105 Dk.

Yapım Yılı: 2005



“Eyvah, Yaş 35!” günümüz büyük şehirlerindeki kadın-erkek ilişkileri üzerine bir komedi. Marie, hayatında tek bir tablo satmamış bir ressamla evli, başarılı bir doktordur. 8 yıllık evlidir. Evi tek başına çekip çevirmektedir. Kocasının artık tembelliğe varan davranışlarından bıkmıştır.

Florence, iyi gitmeyen bir evlilik ile bir reklam ajansında pasif bir görev arasında sıkışıp kalmıştır. Kocası Julien başarılı bir yöneticidir. Eve ve eşine ayıracağı çok zamanı yoktur. Florence’ın işyerinde de keyfi yerinde değildir. Hep ikinci planda kalmaktadır.

Juliette, üçlünün hala bekar olan tek üyesidir. Bir yandan hizmet verdiği müşterilerinden parasını toplamaya çalışan bir yandan da beyaz atlı prensi bulmaya çabalayan genç bir avukattır. Dilini sakınmaz.

Marie, Juliette ve Florence çocukluktan beri arkadaş olan üç çalışan, modern kadındır. “Eyvah, Yaş 35!” günümüz megapollerinde yaşamanın güçlüğüne eğilen bir komedi. Özelinde, üç ana karakterin sorunlarını incelerken, genelde de hepimize tanıdık gelecek olaylarla kadın-erkek ilişkisini enine boyuna inceliyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir