Amerikan Pastası 3- Amerikan Düğünü / American Wedding

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Amerikan Pastası 3- Amerikan Düğünü / American Wedding

Mesaj gönderen taNGo »

ResimBol kremalı düğün pastası

"Amerikan Pastası"nın üçüncü filminde lise aşıkları nihayet rahibin önüne geliyor...

Kahve içer, kurabiye atıştırır, bağrıma taş basar izlerdim "Amerikan Düğünü"nü. Sırf sizin için sevgili okurlar, ama heyhat, acı kader bir iş gezisindeydim basın gösterimi yapıldığında. Bu yüzden bir tanıtım yazısıyla yetinirken gözyaşları döküyorum timsah timsah. New York Times eleştirmeni Elvis Mitchell misali zehir zemberek bir yazı yazmaktan da kurtuldum böylece.
İlk iki "Amerikan Pastası" hakkında bu sayfalardan ve televizyon ekranlarından beyan ettiğim görüşlerle aynı fikirde olanlar "Amerikan Düğünü"nün gösterildiği sinemaların semtine bile uğramayacaktır. Öte yandan bir ve iki numaralara katıla katıla gülenler şu anda salonları doldurmuştur. Dördüncü filmde Jim ve Michelle, çocuk sahibi olur ve onları büyütürken de gülmeye devam ederler. Boşanmanın söz konusu olacağını sanmam ama boşanacaklarsa mutlaka izlerim dört numarayı.

Kurtarma operasyonu
Mizah anlayışıyla izleyici kitleleri arasında duvar ören filmlerden "Amerikan Pastası" en kibar tanımla, bir grup Amerikalı gencin cinsellik meselelerini ele alan bir komediydi. En azından mahcup Jim ile azgın Michelle arasındaki mesele çözüldü, "Amerikan Düğünü" ile adı üstünde ilişkileri kurumsallaşıyor. Jim'in eski kadrodan devreden arkadaşları Steve, Kevin ve Paul bekarlığa veda desteği için bu filmde de hazır. Flütçü Michelle'in kız kardeşi Cadence (ailenin müzik merakı bu düzeyde) rolüyle January Jones da yeni kadroya dahil olarak Steve'i cezbediyor. Dizide herkesin sempatisini toplayan, Jim'in anlayışlılık timsali babası Eugene Levy de durum kurtarma operasyonlarıyla yerini alıyor.
"Amerikan Düğünü"nün yönetmeni ise kariyerine başarısız komedi "How High" ile başlayan Jesse Dylan. Sıkı durun! Protest rock ilahı Bob Dylan'ın özbeöz oğlu olur kendisi!

"Amerikan Pastası 3- Amerikan Düğünü / American Wedding"

Yön: Jesse Dylan
Gör: Lloyd Ahern II
Sen: Adam Herz n Müz: Christophe Beck
Oyn: Jason Biggs (Jim), Seann William Scott (Steve), Alyson Hannigan (Michelle), Eddie Kaye Thomas (Paul), Eugene Levy (Jim'in babası), Thomas Ian Nicholas (Kevin)

Kaynak: Milliyet
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir