Kurtlar Vadisi Filistin vizyonda

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Kurtlar Vadisi Filistin vizyonda

Mesaj gönderen taNGo »

Resim Daha vizyona girmeden önce konusu yüzünden dünya çapında olumlu ve olumsuz bir çok eleştiri alan Kurtlar Vadisi Filistin filmi dün gösterime girdi.

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiğini, Zübeyr Şaşmaz'ın yönetmenliğini yaptığı, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın senaryosunu yazdığı ve Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Erdal Beşikçioğlu (Moşe Ben Elizer), Gürkan Uygun (Memati Baş), Kenan Çoban (Abdülhey) ile Nur Aysan'ın (Simone) başrolünü oynadığı filmde Aksiyon ve Politik olaylar konu ediliyor.

Son zamanlarda herkesin yakından tanıdığı Behzat Ç. adlı televizyon dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, filmde İsrailli bir komutanı canlandırıyor.

Filmin konusu ise şöyle;

"Gazze'ye yardım malzemeleri götüren gemiye yapılan kanlı baskın sonucunda Polat Alemdar ve ekibi Filistin'e giderler. Amaçları bu baskını planlayan ve yaptıran İsrailli askeri komutanı ele geçirmektir. Bu konuda Filistinli yetkililerden bilgi alan Polat Alemdar, yavaş yavaş komutana (Moşe Ben Elizer'e) ulaşmaktadır. Fakat Moşe'nin sahip olduğu teknolojik olanaklar ve kural tanımaz tavrı işleri zorlaştırmaktadır. Moşe, Polat Alemdar'ın kendisinin peşinde olduğunu öğrenince Polat'a yardım eden herkesi ve çocukları öldürüp köyleri yakmaktadır. Fakat elindeki askeri gücü ve teknolojik imkanları ne olursa olsun Moşe kendini kurtaramayacaktır."

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlere göre; Almanların, Kurtlar Vadisi Filistin filmine sıcak bakmadığını ve ülkelerinde filmin vizyona girmesine izin vermeyecekleri belirtilmişti. Ancak Almanyada'ki film denetleyicileri filmi izleyerek, vizyona girmesinde bir sakınca olmadığını fakat 18 yaş sınırı getirilmesi gerektiğini belirttiler.

Kurtlar Vadisi Filistin filmi Türkiye ile aynı anda 28 Ocak 2011 tarihinde Amerika, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya ve İran gibi ülkerlerde de gösterime girdi. Filmin bütçesi ise IMDB verilerine göre tahmini 20 milyon dolar.

Kurtlar Vadisi Filistin Filmi'nin resmi web sitesine ulaşmak ve filmin fragmanını izlemek için http://www.kurtlarvadisifilistin.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir