Matrix 4 ve Matrix 5 geliyor

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Matrix 4 ve Matrix 5 geliyor

Mesaj gönderen taNGo »

Resim Bir zamanların izlenme rekorları kıran sinema filmi The Matrix serisinin yeni bölümleri çekilmeye hazırlanılıyor.

Basında yer alan haberlere göre Matrix filminin yapımcısı olan Wachowski Brothers, Matrix üçlemesini devam ettirecek 2 filmin senaryosunu bitirdiler. İlk kez 1999 yılında gösterime giren Matrix filmi gişe rekorları kırmıştı. Bunun üzerine The Matrix serisinin devamı olan Matrix Reloaded filmi ve son olarak 2003 yılında Matrix Revolutions filmi gösterime girmişti. The Matrix Revolutions filmi sadece Amerika'da 140 milyon dolar, tüm dünya'da ise 456 milyon dolar gelir elde etmişti. Film'in bütçesi ise 150 milyon dolardı.

Matrix filminin başrol oyuncu Keanu Reeves (Neo) basına yaptığı açıklamada; Wachowski Kardeşler'İn (Wachowski Brothers) yoğun ilgi gören Matrix üçlemesini devam ettirmek için dördüncü ve beşinci filmlerin senaryosunu tamamladıklarını söyledi. Ayrıca eğer filmler gösterime girerse 3 boyutlu sinema teknikleri kullanılarak çekileceğini belirtti.

Matrix 4 ve Matrix 5 filmlerinin isimlerinin ne olacağı, çekimlerinin ne zaman yapılacağı ya da vizyona ne zaman gireceği hakkında şu an kesin ve net bir bilgi verilmedi.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir