sigarayı bırakmak için Tavsiyeleriniz Neler?

En önemli konumuz, sağlığımız hakkında bilgilerimizi paylaşalım
Cevapla
ngstores
New Friend
New Friend
Mesajlar: 2
Kayıt: 07-07-2010 10:40

sigarayı bırakmak için Tavsiyeleriniz Neler?

Mesaj gönderen ngstores »

arkadaşlar yeni bir ürün çıkmış, tütüneson diye. sigara yerine bu tabletlerden kullanıyormuşsunuz, 7 gün boyunca her sigara istediğinizde bir adet tütüneson çiğneyerek bu isteği yok ediyormuşsunuz ve 7. gün sonunda sigara içme isteği tamamen yok oluyormuş, sizce böyle birşey mümkün olabilir mi? daha önce aramızda tütüneson kullananan varmı acaba? ben baya bi araştırdım ama henüz karar veremedim, eğer kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirmermi? şu siteden de bakabilirsiniz, deneyimlerde herkes memnun kalmış ama... http://www.tutuneson.com
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
*Elif*
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 57
Kayıt: 01-07-2010 16:50

Re: sigarayı bırakmak için Tavsiyeleriniz Neler?

Mesaj gönderen *Elif* »

merhaba,
ben o dediğiniz ürünü kullanmadım ama, başka bi ürün kullandım.
günde 1,5 paket içen bi insan olarak hiç bırakamayacağımı düşünüyordum ama sonra tamamen karar verince, eczaneye girip bilgi istedim, bana bi ilaç önerdi, internetten araştırınca da %60-%70 başarı oranı oldugunu öğrendim.
uzun kullanımlarda herşey gibi bunun da yan etkisi var ama, benim şansım "karar vermiş" olmamdı. 6 ile 12 ay arası kullanımda etki eder deniyordu ama ben, ablam ve abim aynı ilaçla 1 ayda bıraktık sigarayı, önce ben bıraktım, başardığımı görünce de abim ve ablam..
sorun olur mu ismini burda vermem bilmiyorum.
ilacın ilk kutusunun fiyatı 180 tl. ilk ayda bırakamazsan 2. kutusu braz pahalı 300 küsür. ama karar verdiysen 1 ay kullanman yeterli olacaktır.

normal tablet şeklinde ilaç, ilk hafta günde 1 tane, 2. hafta sabah-akşam 1er içiyosun. 2. haftaya kadar eğer çok fazla içmek istersen günde 1-2 sigara içebilirsin. ama 14. günden itibaren hiç sigara içmemeye başlıosun ve ilaç yine sabah-akşam 1er olarak devam ediyor.

Bilgileri herkesle paylaşmak için burdan yazdım ama ilacın ismini size özel mesaj yoluyla yazıcam belki burda sorun olur bilmiyorum. isterseniz bu ilacı da araştırın.
Я не нужны в раю, если y меня есть ты !
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir