Manga'ya destek olmak için bunları yapın

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Manga'ya destek olmak için bunları yapın

Mesaj gönderen taNGo »

Resim55. Eurovision Şarkı Yarışması’na saatler kala heyecan dorukta. Oslo'da gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye'yi temsil edecek Manga grubu bu gece "We could be the same" adlı parçasıyla 14.sırada yarışacak.

HAYDİ MANGA' DESTEK VERELİM

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Manga'ya Türkiye'den oy gönderilemiyor. Ancak diğer ülkeler arasından 'en başarısız' bulduğunuz ülkeye oy göndererek Manga'nın şansını artırıp, güçlü rakiplerini egale etmesini sağlayabilirsiniz.

Türkiye dışından ise Manga'yı desteklemek isteyenler, birinci sırada sahne alacak Azerbaycan'ın performansı başlar başlamaz oylama sistemi açılacağı için Türkiye'ye oy göndermeye başlayabilirler.

Eurovision şarkı yarışmasını yayınlayan resmi televizyon kanalından yarışmayı izleyip, oylamaya bu TV kanalında belirtilen SMS ve telefon numaralarını kullanarak katılınması gerekiyor. Ve herkesin toplam 20 defa oy verme hakkı bulunuyor.

Bu yıl ilk kez yarı final gecesinde de uygulanan oylama sistemindeki değişiklik final gecesinde de uygulanıyor.

OYLAMA İLK PERFORMANSLA BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen yarışmalarda yapılan oylamalar Eurovision'da yarışan tüm ülkelerin performanslarının bitmesiyle birlikte başlayıp, tanınan 15'er dakikalık iki süre sonuna kadar devam ediyordu.

Ancak bu yıl ilk kez yapılan uygulamada, Eurovision'da yarışan ilk ülkenin sahne almasıyla birlikte oylama da başlayacak.

Yani bu gece 1. sırada yarışacak Azerbaycan'ın performansının başlamasıyla birlikte oylama sistemi de açılacak ve tüm dünyadan yarışan ülkelere oy gönderilebilecek.

MANGA 14. SIRADA YARIŞACAK

Bu yıl ilk kez uygulanan oylama sistemindeki değişiklik son sıralarda yarışan ülkelerin şansını azaltacak gibi görünüyor.

Ülkemizi temsil eden Manga grubu da yarışmada 14. sırada yarışacak.

TRT ekranlarından yayınlanacak 55. Eurovision şarkı yarışmasında desteklediğiniz ülkeye oy göndermek için 1514'e SMS göndermek gerekiyor.

İŞTE ÜLKE SIRALAMASI

01 Azerbaycan
02 İspanya
03 Norveç
04 Moldova
05 Kıbrıs Rum Kesimi
06 Bosna Hersek
07 Belçika
08 Sırbistan
09 Beyaz Rusya
10 İrlanda
11 Yunanistan
12 İngitere
13 Gürcistan
14 Türkiye
15 Arnavutluk
16 İzlanda
17 Ukrayna
18 Fransa
19 Romanya
20 Rusya
21 Ermenistan
22 Almanya
23 Portekiz
24 İsrail
25 Danimarka

hurriyet.com.tr
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir