Facebook BOYKOT

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
xxlarges
New Friend
New Friend
Mesajlar: 2
Kayıt: 15-01-2009 16:11

Facebook BOYKOT

Mesaj gönderen xxlarges »

Selamlar!

Bildiğiniz üzere isail ürünleri yaptıkları katliamın ardından boykot edilmeye başlandı ve inşallah bu katliamdan sonra da bu boykot devam eder. Başka bir forumda karşılaştığım facebook BOYKOT haberini ilk mesajım olarak sizlerle paylaşayım istedim. Facebookun sahibi Mark Zuckerberg isimli bir musevi ve 13 milyar dolarlık bir sermayeden bahsediliyor. Bu kadar büyük bir sermaye ve musevi br patron birleşince israil ordusuna yardım yaotığı sonucu otomatikman ortaya çıkıyor. Biraz araştırayım dedim ve haber7 sitesinin haberine göre facebook yönetimi israil karşıtı gruplara üye olanlara mesaj atarak site kurallarına aykırı dediğini ve devam etmeleri halinde üyeliklerinin iptal edileceğini söyleyen mesajlar attıklarını öğrendim. Ben de buna karşılık üyeliğimi silerek boykota katıldım. Bilinçli kişileri de bu uyguaaya bekliyorum.

Alıntı
http:// people.famouswhy.com / mark_zuckerberg
http:// www. adherents. com/ largecom/ fam_jews.html

(jew ya da jewish musevi demektir)

Lütfen bir tek benm yeliğimi silmemle ve ya bu ürünleri almamla bir şey olmaz demeyin.
Fransa Meclisi 2006/Ekim’de, “sözde Ermeni soykırımı yoktur” demeyi suç sayan bir yasa tasarısını kabul etti. Tüketiciler birliğinin "onuruna fransız kalma" kampanyası neticesinde fransız ürünleri boykot edildi ve boykotun 8.haftasında Fransa Meclisinin kabul ettiği yasanın onay için Fransa senatosundaki oylaması durduruldu.
Aradan iki yıl geçti. Ve işte nihai sonuç:
Fransa'da hükümet, 1915 olayları ile ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesinin suç sayılmasını öngören yasa teklifinin Senatonun gündemine alınmasına ilk defa açıkça karşı çıktı. Fransız Bakan, ''parlamenterlerin tarihçilerin işine karışmamasını'' savundu ve bu yasa teklifinin kabul edilmesi halinde Türkiye'nin tepkisine dikkati çekti.
Araştırma komisyonunun hazırladığı 19 maddelik raporda, ''parlamentonun rolünün, tarihi gerçeklerle ilgili cezai müeyyide ile sonuçlanacak yasalar yapmak olmadığı'' ifade edildi.
Duyarlı arkadaşların, bilmeyenleri uyarmalarını rica ediyorum
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir