YouTube klasik müzik yıldızını arıyor

İnternet üzerindeki güncel haberler, değişiklikler, paylaşımlar.
Cevapla
gelecekadam
New Friend
New Friend
Mesajlar: 3
Kayıt: 03-12-2008 14:27

YouTube klasik müzik yıldızını arıyor

Mesaj gönderen gelecekadam »

YouTube, müzik yeteneğine güvenenler için yeni bir yarışma başlatıyor.

İnternetin en popüler video paylaşım sitesi YouTube, klasik müziği konser salonlarından çıkararak herkesle buluşturmak için son yıllarda oldukça popülerleşen “Pop Star” benzeri bir yarışma düzenliyor.

Katılımcıların “Kaplan ve Ejderha” ile “Hero” filmlerinin müzikleriyle tanınan Çinli besteci “Tan Dun”un bir eserini yorumlayarak katılacakları yarışmaya, yasaklı olduğu için Türkiye’den yaşayan herkes katılamayacak. Türkiye’li kullanıcılar yarışmaya katılmak için vekil ağ sunucusu tanımlama veya işletim sistemlerinin sunucu ad ve IP adreslerinin tanımlı olduğu “hosts” dosyaları üzerinde YouTube’un adresini tanımlamak gibi yöntemlerle yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya katılmak için başvurular, diğer bir deyişle kullanıcıların kendi yorumlarını videoya kaydedip kullanıcı sayfalarına yüklemeleri 28 Ocak’a kadar sürecek. Müzisyenlerden oluşan jürinin yapacağı elemelerin ardından yarışmaya kabul edilecek, kazanansa YouTube topluluğu tarafından yapılacak oylama ile belli olacak.

Yarışmanın birincisi Nisan ayında New York’da bir çok ünlü klasik müzik sanatçısının ilk konserini verdiği ünlü Carnegie Hall’da konser verecek.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir