Darwinizm Avrupa'da Yerle Bir Oldu!

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
ahmetsecer
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 130
Kayıt: 04-11-2008 17:58

Darwinizm Avrupa'da Yerle Bir Oldu!

Mesaj gönderen ahmetsecer »

Darwinistlerin hayallerinde var ettikleri evrimi kanıtlayabilmeleri için,
• İddia ettikleri ilkel çorba denilen çamurlu suda, hayali ``ilk hücre``nin nasıl meydana geldiğini açıklamaları gerekmektedir. Fakat Darwınizm Henüz İşlevsel Tek Bir Proteinin Nasıl Tesadüfen Meydana Gelebildiğini Açıklayabilmiş Değildir.
• Hayali evrim mekanizmalarının iddia ettikleri şekilde evrimleşme sağladığını göstermeleri gerekmektedir. Fakat Darwınistler, Sahte Evrim Mekanizmaları ``Doğal Seleksiyon`` Ve ``Mutasyonlar`` Yoluyla, Laboratuvar Ortamında Bile, Bir Canlıya Faydalı Bir Özellik Veya İşlevsel Yeni Bir Gen Ekleyememişlerdir.
• Moleküler sistemler, göz, kulak gibi indirgenemez komplekslikteki organların, evrimin hayali ve uzun aşamalarında nasıl tesadüfen meydana gelebileceğini açıklayabilmeleri gerekmektedir. Fakat Evrim Teorisi, ``Gözü Düşünmek Beni Teorimden Soğuttu`` Diyen Darwın`den Beri, İndirgenemez Komplekslikteki Yapılara Tek Bir Açıklama Getirebilmiş Değildir.

Bunlar, Darwinistlerin açıklamayamadıklarıdır. Fakat Darwinistlerin asıl açıklayamadıkları şey, evrim teorisinin olması gereken delilleri, yani Olmayan Ara Fosillerdir.
• Darwınistler Tek Bir Ara Fosil Bile Getirememişlerdir.
• Darwinistlerin ara form olarak öne sürdükleri fosillerin bir kısmının tam, eksiksiz ve mükemmel canlılara ait olduğu, diğer kısmının ise Darwinistler tarafından ``üretilmiş`` sahte örnekler olduğu ortaya çıkmıştır. Ara Fosil Yokluğu Karşısında Darwınistler, Sahte Fosilleri Yıllarca Dünyanın En Ünlü Müzelerinde Sergileyerek Halkı Aldatmışlardı.
• Darwın`den Bu Yana Yer Altından 100 Milyondan Fazla Fosil Çıkarılmıştır. Bu Fosillerin Tamamı, Eksiksiz, Tam Ve Mükemmel Canlılara Aittir.
• Milyonlarca Olması Gereken Ara Fosillerden Eser Yoktur. Ama Mükemmel Görünümdeki Kusursuz Canlıların Fosillerden Milyonlarcadır.
• Yaşayan Fosiller, Canlıların Milyonlarca Yıl Önce Bugünkü Görünümleri İle Yaratıldığını İspat Etmektedir.

Bu gerçek, Yaratılış Atlası ile tüm dünyaya ilan edilmiştir. Yaratılış Atlası`nda binlerce fosilin sergilenmesinin ardından, Darwinist çevrelerde yoğun bir panik başlamıştır. Özellikle Avrupa halkı, Darwinizm`in geçersizliğini görmüş ve dalga dalga Allah`a yönelmeye başlamışlardır.

Yaratılış Atlası`nın etkisiyle Avrupa`da meydana gelen sarsıcı etki Avrupa basınının manşetlerine şu şekilde yansımıştır:

Fransa:

2007 yılı başında bütün okullara gönderilen ve evrim teorisini reddeden bir Atlas, Soğuk Duş Etkisi Yaptı. (Science et Vie, Aralık 2007, s. 96-97)
Milli eğitime bağlı Svt müfettişi Dominique Rojat: "Bu konu hakkında, Müslüman kaynaklı olarak düzenlenmiş İlk Büyük Olaydır Bu". (Science et Vie, Aralık 2007, s. 100)

Demek ki Yaratılışçılık, Göz Ardı Edilemez Bir Başarı İle Bütün Dini İnanışları Etkilemiş durumda. (Science et Vie, Aralık 2007, s. 100)

Bir Paris lisesinde yaşam ve yer bilimleri öğretmeni Adeline Lecot: "... karşı çıkışları eskiye göre çok daha kesinleşti. İki sınıfımda 5 tane çok katı anti-evrimci öğrencim var. Bazıları çok iyi öğrenciler. Cevaplarını, İnternette Buldukları Harun Yahya`ya Ait Delilleri Referans Alarak çok daha gözüpek bir şekilde delillendiriyorlar." (Science et Vie, Aralık 2007, s. 98)

Yaşam ve yer bilimleri bölümü duayenlerinden olan Milli Eğitim genel müfettişi Annie Mamecier'ye göre: "Bazen öyle durumlar oluyor ki; lise öğrencileri imtihan kağıtlarına, evrim teorisi ile ilgili sorulara kendilerine derste öğretildiği şekliyle cevap verdiklerini, ancak Kendilerinin Evrim Teorisine İnanmadıklarını yazıyorlar." (Science et Vie, Aralık 2007, s. 98)

Almanya:

Adnan Oktar evrim karşıtı Yaratılışçılığın [evrimi] en yıkıcı etkiye sahip olan savunucularından biri. ... Yaratılış Atlası Adnan Oktar`ın başyapıtı. Harikulade fosil resimlerinden oluşan, parlak baskılı, oldukça masraflı bir kitap. Science dergisi İngilizce baskısında Yaratılış Atlası`ndan ``Uzun Zamandır Evrime Yapılan En Etkileyici Saldırı`` diye bahsetmişti... Kitabın pazarlaması mükemmel planlanmış. Öyle ki kitap bütün Kölnlü öğretmenlere aynı gün içinde ulaştı. ... Şu bir gerçek ki, çocuklar ve gençler kitabın sayfalarını çevirecek olsalar, kitabın muhteşem sunumundan kesinlikle etkileneceklerdir. Atlas`da gösterilen kurt kafatasları, balık, böcek veya sırtlan fosilleri hep aynı mesajı iletiyor: Milyonlarca Yıldır Hiçbiri Değişmemiş, Evrim Hiçbir Şekilde Yaşanmamıştır. (Kölner Stadt-Anzeiger, 20.09.2007, Nr. 219)

Kitap geçtiğimiz baharda Fransa'da büyük yankı meydana getirdi. Binlerce sayıda kitap, sanki yüksek bir boşluktan öğretmenlerin, okul müdürlerinin, kütüphane yetkililerinin, yazarların masalarına düşmüştü. Parlak kağıda 800 sayfa, 6 küsür kilo ağırlığında bir kitap... İlettiği mesaj açık: Darwin Yalan Söylüyor. Evrim Yok. Dünyayı Allah Yarattı Ve Bir Kerede Yarattı. (Süddeutsche Zeitung, 9 Temmuz 2007, Nr.155, S. 3)

İngiltere:

Harun Yahya, Müslüman Dünyasının En Fazla Kitapları Dağıtılan Yazarlardan Biri... Din ve bilim hakkındaki gösterişli kitapları ve DVD'leri dünya çapında İslami kitapçılarda satılıyor... Ve okuyucularının eserlerini internet sitesinden bedava indirmesine izin veriyor.

...bu kitap ortaya çıkmadan önce kimsenin Avrupa`da güç kazanan Müslüman yaratılışçılığından haberi yoktu
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir