Madonna Justleo'dan giyiniyor

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Madonna Justleo'dan giyiniyor

Mesaj gönderen taNGo »

ResimMüzik dünyasının asi kadını olarak bilinen Madonna günlük hayatında ve sahnede D’squared ürünlerini tercih ediyor. Türkiye’de Justleo Mağazalarında satılan marka 2003-04 Sonbahar \Kış “D’squared Kadını”nı belirledi.


D’squared’in kurucuları, İtalyan tasarımcılar Dan ve Dean Caten kardeşlerin kendisi için özel kreasyonlar hazırladığı, dünyaca ünlü sanatçı Madonna D’squared Kadını olmak istiyor. Ancak firma bu sezonun D’squared Kadını olarak Naomi Campbell’i seçti. Özel hayatında 24 saat D’squared ürünleri giyen ünlü top model bu kez yarışta Madonna’yı geçti.

Madonna’nın gardırobunda olmazsa olmazları arasında olan D’squared ürünleri sanatçı için özel olarak hazırlanıyor. Kendisi gibi tanınmış sanatçılar Justin Timberlake ve Ricky Martin’den de esinlenen tasarımcılar bu sezonun kreasyonuna “24 saat-7 gün star” adını verdiler. Adındanda anlaşılacağı gibi, bu sezonun modellerinde frapan ve parlak renkler, lame işlemeler ve çarpıcı aksesuarlar kullanılıyor. Şimdiden moda başkentlerinde uygulanmaya başlanan kazakların kemer yerine bele bağlandığı modeller geçen sezonun hafif eşarplarından daha etkileyici. Sanırız bu sezon Madonna’ya D’squared kadını ben olmalıyım dedirten ayrıntı kadın kıyafetlerinde vurgulanan cesur cinsellik özellikleri olmalı.

Justleo mağazalarında satılan D’squared ürünleri bu sezon Türk Kadınının cesaretini ve sıradışı olma çabalarını desteleyecek.

* Justleo Mağazasında yer alan diğer Dünyaca ünlü markalar: Bray Steve Alan, Dirk Bikkemberg ve Dolce Gabbana “D&G”.

Kaynak: Hürriyetim
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir