Londra Film Festivali

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
nomad
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 25
Kayıt: 09-09-2008 20:13

Londra Film Festivali

Mesaj gönderen nomad »

http://www.ceptv.co.uk/haber/1707-sinem ... ivali.html
Dünya'nın en büyük sinema etkinliklerinden biri olarak kabul edilen, Londra'nın ünlü film festivali 15-30 Ekim tarihleri arasında başlıyor. Bu yıl 52’ncisi düzenlenen festivalde 60 ülkeden 300'ün üzerinde film gösterilecek. Festival, uluslararası üne sahip usta yönetmenlerin seçkin filmlerinin yanı sıra yepyeni yeteneklerin birbirinden ilginç filmlerini de seyirciye sunuyor. Bu büyük festivalde yer almak için acele edin ve 15 Ekim'de Londra'ya gelin.



Londra Film Festivali bu yıl yönetmen Ron Howard'ın Frost/Nixon adlı filmiyle açılacak. Bu, özel söyleşi programlarıyla tanınan ünlü tecrübeli İngiliz televizyon sunucusu David Frost'un eski Amerikan başkanlarından Richard Nixon ile yaptığı söyleşilere dayanan bir film. Festivale Penelope Cruz ve Ömer Şerif'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü oyuncunun gelmesi bekleniyor.



Bond filminin dünya premiyeri ve ilk gösteriminin de festivale rastlayacağı açıklaması festival yetkilileri tarafından yapıldı. Filmin ikinci tanıtım klibi de sinemalara dağıtıldı. Klipte müthiş aksiyon sahneleri ve Daniel Craig'in canlandırdığı 007 ve İstihbarat şefi M rolündeki Judie Dench arasındaki bir diyalog yer alıyor. Klipte yeni "Bond Kızı" Olga Kurilenko ve Fransız kötü adam Dominic Greene ('Mathieu Amalric) de görülüyor.



Festival süresince easyJet İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ile Londra Luton Havaalanı arasında vergiler dahil tek yön 26,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla her gün karşılıklı uçuşlar gerçekleştirecek.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir