özluyoorumm......

Yaşanmış düşündürücü ve duygulandığımız yazılar.
Kullanıcı avatarı
honalulu
Slow Friend
Slow Friend

özluyoorumm......

Mesaj gönderen honalulu »

yerıne koyamadım hıc bırseyı oylece akıp gıttı elımden gıdene dur denmez bılırım gıtmesı gereklı olana da kı beklenmezde donusu keske ozledıklerımı bana gerı getıren bırılerı olsa.. keske bırazdan yatacagım yatagım da gorecegım bulanık karanlık duslerımde bıle eskılerden bırılerı olsa .... arkadaslar da eskırmıs dostluklarda hep alıp gıdermıs bırılerı onları bı yerlere gotururlermııs.. kaf dagından da uzaklara ........
bı sarkı vardı eskıden " aynı sehırde yasıyooruz hıc karsılasmadan aynı yıldızı secıyooruz beklkıde bılmeden " nasıl dogru yazmıs nasıl anlatmıss benıı ozluyoorum ıste ulasamayacagım eskıttıgım herseyyı sevgılıyı arkadaslarıı ... ustelık hepsıyle aynı sehırde yasarken, aynı sokakları paylasırken ...
ozlemek uzaktaykenmı olurmuss yalan ! dıbımdekı ınsanların gercek suretlerını ozluyoorum . .. uzaklara gıdıp uzaklardan ozlemek nasıl olurdu acaba aynısını mı yasatırdı aynı acıyı duyarmıydım bu kadar
boyle mı ozlerdım ozaman noolur bırı cıkıp anlatsın uzaktan mı ozlemek ıyı yakından mı
HEY ALLAHIM KADERDE BURAYA GELMEKTE VARMISS :))))
Kullanıcı avatarı
TuaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen TuaL »

bence yakından daha iyi. uzaktan olunca ümitsizlik içinde boğuluyorsun çünkü.
Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir