Yenİ Şaİr Ve Yazarlardan Yenİ Kİtaplar

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
aligunduz
New Friend
New Friend
Mesajlar: 9
Kayıt: 07-02-2008 00:23
Konum: ANKARA
İletişim:

Yenİ Şaİr Ve Yazarlardan Yenİ Kİtaplar

Mesaj gönderen aligunduz »

TÜRK ŞAİRLERİ Antolojisi 5.CİLT,Prof.S.İnal Savi, E.Aktaş, F.Akgöl, İ.Şahin, S.Turan, C.Öyke, E.Aktaş, İ.Bülbül kitapları çıktı.Kağıt fiyatları artmadan kitap çıkarın.ŞAİR VE YAZAR ANSİKLOPEDİSİNE KATILIN-426 kitap çıkaran GÜNDÜZ YAYINEVİNE danışmadan kitap çıkarmayın. Google’de reklama başladık.İl-ilçelerin tanıtım kitapları için yazarlar arıyoruz. Yeni Dağıtım şirketi. 30 kitabımız birden bu hafta çıkıyor. GÜNDÜZ Yayınevine borcu ve taksidi olanlara duyuru son sayfada. Pazar günleri Anayurt Gazetesinde yayınlanan EDEBİYAT DÜNYASI köşe yazısı ile edebiyat haberlerini takip edin. Gündüz Yayınevi büyüdükçe dostlarımızın arttığı gibi, aleyhte konuşanlar da artıyor. Yayınevimize sahip çıkalım.
İnternette en çok tıklanan yayınevleri arasına katılan Gündüz Kitabevi Yayınları, www.google.com ‘da reklama başlıyor. Bütün sitelerde tanıtım olacak. Bazı internet siteleri ve gruplar, sadece sanal muhabbet yeri olarak kalmak istediğinden (kitap ve şair tanıtımına izin vermediğinden), bu kararı aldık. 450’ye yaklaşan şair ve yazarlar da kitaplarını tanıtmalıdır. Gücümüzü gösterelim. Yayınevimizi yalnız bırakmayalım. Bu yazar ve şair kadrosu hiçbir yayınevinde yok. Gücümüzün farkında olalım, gücümüzü birleştirelim. Sadece kitaplarınızı tanıtırken, tanıtımın altına www.gunduzkitabevi.com.tr yi yazın. Başka bir şey istemiyoruz.
TÜRK ŞAİRLERİ Şiir Antolojisi 5.Cilt çıktı. Antolojiye katılan şairler bana adres ve sabit telefon göndersin. Kitap parası olan 30 ytl. yi hangi hesaba hangi tarihte yatırdığını da belirtsin. Katılım ücreti 30 ytl. yerine 30 kitabı sürat kargo ile haftaya göndereceğiz. 6.cilde müracaat başladı. Kitap çıkarmak isteyenler için e-posta: gunduzkitabevi@gmail.com

Kızılay ve Cebeci şubemize ortak arıyoruz. İş arayanlar ve edebiyata hizmet etmek isteyenler için büyük fırsat. Kızılay 15.000 ytl. Cebeci mağazası 30 YTL. İşetmeyi üstünüze alabilir ve kitap çıkarma işine ortak olabilirsiniz. Birlikte büyüyelim. Aylık ortalama kazanç 1.000 ytl. Ortaklar sadece tanıtıma yardımcı olacak. İstanbul için temsilci arıyoruz. (en azından görüşün) Ayrıca çıkaracağımız aylık edebiyat dergisi için yazar kadrosu oluşturuyoruz.

Son gelen kağıt zamlarından sonra bu hafta kitap fiyatları artıyor. Bu hafta yeni fiyat listesi çıkaracağız. Yeni kitap çıkaracaklar, sözleşmeleri acele gönderin. Yeni zamdan etkilenmeyin. Sözleşmeler www.gunduzkitabevi.com.tr sitesinde.

NOT : İl ve ilçenizin renkli ve resimli kitabını hazırlayın. Her il ve ilçeden bir yazarla sözleşme yapıyoruz.

Şairler sultanı – Yaşayan en büyük şairimiz üstad Abdurrahim KARAKOÇ’un Gündüz Yayınevinden yakında 320 sayfalık 3 kitabı çıkacaktır.
Fatih Oğuz, İslama hizmet edenleri tekfir ederek, İslami hizmetleri zaafa uğratmak isteyen bir haricinin içyüzünü ortaya çıkarıyor. “ Ömer Öngüt, İslama Hizmet Edenlere Niçin Saldırıyor?” kitabı yakında çıkıyor.
ŞAİR VE YAZARLARIN DOSTU: GÜNDÜZ YAYINEVİNDEN HABERLER:

1. GÜNDÜZ KİTABEVİ - ANAYURT GAZETESİ 4.EDEBİYAT ÖDÜL BAŞVURULARI BAŞLADI. Şartlar ve başvuru formu sitemizde yayınlanıyor. Eski tören resimleri sitemizde mevcuttur.
2. TÜRK ŞAİRLERİ ŞİİR ANTOLOJİSİ 6.CİLDİNE KATILIM DEVAM EDİYOR.
(HER ŞAİR KATILABİLİR). 5.Cilt baskıya verildi.(Liste DÜNYA ŞAİRLER BİRLİĞİ Grubunda) www.antoloji.com sitesindeki Dünya Şairler Birliği, Muğlalılar, YILDIZLAR ALTINDA ve EHL-İ BEYT SEVDALILARI grupları da antoloji kitabı çıkarıyor. Gruplardan bilgi alabilirsiniz. 5.Cilt baskıya verildi.
3. ŞAİRLER VE YAZARLAR ANSİKLOPEDİSİNDE SİZ DE YER ALMAK İSTER MİSİNİZ? YAZAR VE ŞAİR ANSİKLOPEDİSİNE (Antoloji değil) SİZ DE KATILIN. Binlerce Türk ve yabancı şair - yazar arasında yerinizi alınız. 300 yeni şair ve yazar için yer ayrılmıştır. Katılmakta acele ediniz. Sitemizdeki Formu doldurup gönderin. www.gunduzkitabevi.com.tr.
4. SİZİN DE KİTABINIZ, 450’e yakın kitap çıkaran GÜNDÜZ YAYINEVİ TARAFINDAN ÇIKARILSIN. www.gunduzkitabevi.com.tr sitesindeki sözleşmeyi imzalayıp gönderin. İNTERNET SATIŞ ve FUARLARA KATILMA İMKANI veren dev 3 şubesi olan yayınevi ile çalışın. BİZE DANIŞMADAN KİTAP ÇIKARMAYINIZ.
5. Şair ve yazarlara yardımcı olmak amacıyla Talat Ülker’in 608 sayfalık Türk Dili (Gramer,dil tarihi ve edebi bilgiler) kitabını yayınlamaktan gurur duyar. Şair ve yazarlar için kaynak eser. 10 YTL.
6. Hollanda’da yaşayan İslam Alimi Muttalip Yılmaz’dan 3 dev eser birden çıktı. (Namaz Hocası açıklamalı İslam İlmihali- Büyük boy-648 sayfa- 15 YTL, Nur Saçan Kandil Hz.Muhammed’in Hayatı- orta boy-432 sayfa- 10 YTL, İslam Hukukunda Zaruret Hâli–376 sayfa- orta boy. 10 YTL) Avrupa’da aynı fiyat üzerinden EURO. (Üç kitap 35 EURO)
7. Gündüz Yayınevi tüm kitap fuarlarına katılmak istiyor. Bunun için de yazar ve şairlerinden destek istiyor. Gündüz Yayınevi şair ve yazarları, ilinizde yapılan fuara (bölgenizdeki yazar ve şairlerle birlikte) ortak stand alıp katılın. Yayınevi olarak biz de destek olalım.
8. Temmuz ayında şairler Gümüşhane’de buluşuyor. Gümüşhane belediyesinin katkılarıyla…
9. Edebi faaliyetlerden haberdar olmak istiyorsanız, her Pazar ANAYURT GAZETESİNİ gazete bayilerinizden alarak, EDEBİYAT DÜNYASI köşesini okuyabilirsiniz. (Anayurt Gazetesi, Romanya ve Kıbrıs dahil, tüm il ve ilçelerimde gazete bayilerinden alabilirsiniz.) Gazetede yer almasını istediğiniz edebi faaliyetlerinizi ALİ GÜNDÜZ’e bildirebilir, tanıtılmasını istediğiniz dergi ve kitaplarınızı Gündüz Kitabevi adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca Anayurt Gazetesinde kitap ilanı günlük 20 YTL.
10. Kütüphanelere ve okullara kitap bağışı yapmak isteyenler, sitemizdeki cildi 1 YTL. olan 2.El ansiklopedileri ve 1 YTL olan hikaye ve kitaplarımızdan seçebilirler.
11. Şair ve yazarlara özel hizmet. 500 büyük (28x40 ebadında renkli) afiş ve 1000 adet kartvizit 150 YTL. Sadece kartvizit çıkarmak isteyenler için 1000 kartvizit 30 YTL. Ortak olduğumuz matbaa ile tüm baskı işleriniz itina ile yapılır. Bundan sonra gecikmeler de olmayacaktır. Ayrıca 30 YTL.ye özel kitap kapağı yaptırıyoruz.
12. DEV ESERİMİZ ÇIKTI. M. İbrahim Gökçek (Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp- 1824 sayfa. Üç büyük cilt. www.bitkiseltedavi.com ).
13. İl, İlçe, Kasaba ve köyünüzün resimli – renkli tanıtım kitabınızı hazırlayın, çıkaralım. Çanakkale, Mardin, Antalya Göynük kitabını çıkardık. Adana ve Aksaray kitabını hazırlıyoruz. Belediyelerle işbirliği yapabilir ve kitaba reklam alabilirsiniz.
14. Yrd. Doç. Dr. Aysel ÖRÜKLÜ' nün Gelecekte Eğitim dev araştırma kitabı.6 YTL (Büyük boy 288 sayfa)
15. Prof. Dr. Saime İnal Savi (Kastamonu’nun Yetiştirdiği şairlerden Nedret Hanım kitabı yakında çıkıyor.
16. Gündüz Yayınevinden dev bir atılım daha; Zeynel Sönmez Müzik Merkezi ile işbirliği yaparak, müzik kitapları çıkaracak ve okurlarına indirimli müzik kursu sağlayacaktır. Büyük usta Zeynel Sönmez’in Bağlama Düzeni Metodu 3.Baskı ve Bozuk Düzen Metodu (uzun kol) kitapları çıkacak. www.zeynelsonmez.com.tr
17. Ahmet Kaşıkçı, 08.06.2008 günü Milliyet Gazetesinde iki kitabı ile tanıtıldı.
18. YENİ DAĞITIM ŞİRKETİMİZLE DAHA GENİŞ KİTLELERE HİTAP EDECEĞİZ:
KİTAP DAĞITIM ŞİRKETİ: Art Yayın-Dağıtım İnkılap Sok. 4/1 KIZILAY –ANK.
0312 4318370 E-POSTA : artyayincilik@mynet.com Tüm Türkiye’deki kitapçıların araması yeterli.

3 BÜYÜK ŞUBESİ VE İNTERNET SATIŞ İMKANI OLAN
GÜNDÜZ YAYINEVİNDEN 30 KİTAP BİRDEN ÇIKIYOR.
(450’YE YAKIN KİTAP YAYINLADIK–
YAPTIKLARIMIZ,YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR)
BÜYÜK ÖDÜLLER ALAN YAYINEVİMİZİN
DEV YAZAR-ŞAİR KADROSU ve ÇIKAN KİTAPLAR:
1. Afyonlu Şair Rıza ÖZCAN'ın şiir kitabı MAVİ TÜLLÜ DÜNYA.
2. Kırşehirli şair AŞIK BOYACI 3.Şiir kitabı TÜRK OĞLUYUM.
3. Giresunlu ROMANCI Yusuf GENÇ' in ULUBATLI HASAN romanı.
4. Nevşehirli şair Ali GÜNDÜZ' ün 15 kitabı çıktı. 4.Şiir kitabı HASRET 1 YTL.
18. Fatih OĞUZ - KARAYILDIZ YARGILANIYOR eleştiri kitabı. 50 KRŞ.
19. Ayşe DEĞERMENCİ - SAVRULAN SEVDALAR- Şiir.3 YTL.
20. Mehmet IŞIKOĞLU - GÖNÜL ŞELALESİ - Şiir.3 YTL.
21. Hafize KILIÇ - GURBET MELEĞİ - şiir.3 YTL.
22. Ömer ILGAZ - GÖLGESİZ ŞİİRLER - şiir.3 YTL.
23. Ali GÜNDÜZ’ ün derlediği TÜRK ŞAİRLERİ ŞİİR ANTOLOJİSİ 4.Cilt çıktı. 3’er YTL. (20 cilt çıkacak) 5. Cilt baskıda. 6.Cilt için müracaat devam ediyor.
25. Ahmet Rıza KORKUT - AVUCUMDA SEVDA VAR- şiir.3 YTL.
26. Sezai UZUN - SEVDAM SANA - şiir.3 YTL.
27. Ebru Nil ÖZDOĞRU - LAF ARAMIZDA - şiir.3 YTL.
28. Gürcan GÜNAY - DÜŞ YORGUNU - şiir.3 YTL.
29. Doç. Dr. Abdullah ÇELİK - BİZİM CANLAR - şiir.3 YTL.
30. Perihan DİRİCAN - GELİNCİK KIZ - masal.2 YTL.(Gölgeler - şiir 5 YTL.)
31. Hakan KILIÇ - DUYGULARIM ve GÜNEŞİN GÖZYAŞLARI şiir kitapları. 3’er YTL.
33. Süheyl TÜRKOĞLU - HER YAĞMUR ERTESİ - şiir.3 YTL.
34. Derya KIZILGÖZ BULUT' un 2.Kitabı, ANAHTAR TOPLAYICISI - roman. 3 YTL. Anayurt Gazetesi ödülü)
35. Seher KEÇE TÜRKER ' in 3.Şiir kitabı DELİ RÜZGAR.3 YTL.
36. Ziya NİZAM -SANKİ YOKSUN BENDE - şiir.3 YTL.
37. Sevil NİZAMOĞULLARI,Turan ORAK ve Şeyhmus SEVİLMEZ' in hazırladığı ŞİİRLİ DEĞNEK ile ŞİİR KERVANI (Şiir Perisi Antolojisi kitapları). 3’ er YTL.
39. Taner NİŞANCI - ANADOLU SEVDASI - şiir.3 YTL.
40. Ahmet Sedat KURT - GECEYE AĞLAYAN ADAM - şiir.3 YTL.
41. Derya BERRAK - SAĞANAK - şiir. 2 YTL.
42. Hasan SANCAK - BENİM ANNEM MELEKTİ - şiir. 3 YTL.
43. Kenan AYDIN - YALNIZLIK AKŞAMLARI - şiir. 3 YTL.
44. Sibel KOÇARSLAN'ın YILDIZLAR SÖNMESİN – şiir, 3 YTL. GEVEZE KOMŞULAR mizah kitabının İKİNCİ BASKISI,3 YTL. Siyahtı Güllerim-Şiir, 7 YTL. ANLA AŞKIM –Şiir,3 YTL.
48. Şerif KÖYAN - GÖZYAŞI KOKUSU - şiir. 4 YTL
49. Erdal TAŞKÖPRÜ- MEVSİM ve DÜŞ – şiir. 3 YTL. Sevmek Pusulası – şiir.4 YTL.
51. Cenk AKSAL - Ayrılık Vakti – şiir.3 YTL.
52. Ensar AKTAŞ'ın Mavi Düşlerde Bir Yudum – Şiir.3 YTL.
53. Hatice BEDİROĞLU -Aşkı Bulan Şiirler kitabı.3 YTL.
54. Hikmet KÜÇÜK - Aşkla Dönüş - şiir. 3 YTL.
55. Adanalı ünlü şairimiz Münevver DÜVER' in beş kitabı birden çıktı. Dağ Ardı Duyamıyorum 5 YTL, Güzeller Kervanı Gönülden Geçer 5 YTL, Yalgın 5 YTL, Sırça Yürek 6 YTL, Sevginin Bedeli Olmaz 6 YTL. (Anayurt gazetesi ödülü)
61. Belgin TURAN - Güzden Önce Aşktan Sonra - şiir. 3 YTL.
62. Hayrullah ERSÖZ - Yalınayak Başıkabak Şiirler (mizahi taşlamalar). 3 YTL.
63. Tuncay KARADENİZ - BAŞAK TANELERİ - şiir. 4 YTL.
64. Cemal DURSUN - Kaybedilen Aşkın İçime Damlattıkları - şiir. 5 YTL.
65. Hüseyin Rafet ATALAY - Hatmi Çiçekleri - şiir. 3 YTL.
66. İlker ALATAŞ - O Babamdı Benim – şiir. 4 YTL.
67. YENİDEN VATAN ve HÜRRİYET DERGİSİ 2 aylık dil ve kültür dergisi.www.vatanbir.org
69. BOYAMA KİTAPLARI. Renkli 10 çeşit kitap. (16 sayfa) 50 Y.KRŞ
79. BOYAMA KİTAPLARI. Renkli 5 çeşit kitap. (32 sayfa) 75 Y.KRŞ
84. Hasan Hüseyin YILDIZ - KOŞAN ADAM/ŞUURİSTAN - şiir ve tiyatro.3 YTL.
85. Murad ERTAYLAN - UYKUDAN ÖNCE UYKUDAN SONRA - deneme/hikaye.3 YTL.
86. Nevşehirli Faruk GÖKBULUT - Ak Zambak - şiir. 5 YTL.
87. Ali YILMAZ (OZAN ALİ) - Sevdam – şiir. 4 YTL.
88. Sergül VURAL - Bir Günde Dört Mevsim 2.Şiir kitabı.3 YTL.
89. Ayten KAHYAOĞLU (Hazan Sultan) - Adı Hüzündü Hazanın – şiir. 3 YTL.
90. Karahan YILMAZ - Sevdan İçimde Bir Sürgün ve Yalnızlığın Öte Yakası şiir kitapları 3'er YTL.
92. Ahmet Ünal ÇAM - Bırakıp Gittin Beni Yaralı – şiir. 3 YTL.
93. Ali CİRİT' in Yokluğun Yalnızlığımdır 2.Şiir kitabı 3 YTL.
94. Galip SİNECİKLİ - Mavidir Gözyaşlarım/ Ses – şiir.3 YTL.
95. Altay TAŞKIN - Yürek Acısı – şiir.3 YTL.
96. Mustafa ADANÇ - Susmayan Yüreğim - şiir (2.Baskı).3 YTL.
97. Sema Figen AKDOĞAN - Kırmızı Takunya –şiir/deneme.3 YTL.
98. Suna DOĞANAY - Nehirler de Susar – şiir.4 YTL.
99. İshak ÖZLÜ - Pençende Yüreğim - şiir.3 YTL.
100. Muammer Ertem KARAKAYA - Aşk Çıkmazında Vurulmak - şiir/deneme.3 YTL.
101. Duran YILMAZ - Sensiz Bu Akşam - şiir.3 YTL.
102. Hüseyin KURU - En Zor Bulmacasın Hayatımdaki - şiir.3 YTL.
103. Serbest Boyama Kitabı. 2 çeşit. 32'şer sayfa. 50 krş.
105. Hasan Hüseyin ANMAK- 2. Şiir kitabı İlk Aşkım. 4. YTL.
106. Ali YAŞAR - 3.Şiir kitabı Deli Irmak 5 YTL.
107. Nadir SAYIN - Yeniden - şiir. 5 YTL. (Yarısı Holandaca)
108. Nuran ÇELEN - Öyle Zengin Yalnızlığım - şiir.3 YTL.
109. Adem KARAGÖZ - Yasaklı Şafaklar - şiir. 5 YTL.
110. Mustafa TOGA - 2.Kitabı Ekmek Kırıntısı.(Şiir).4 YTL.
111. Dr. Ali SÖNMEZ - Dönme Zamanı Gelmedi mi? -şiir.4 YTL.
112. Yrd. Doç. Dr. Aysel ÖRÜKLÜ' nün Gelecekte Eğitim dev araştırma kitabı.6 YTL (Büyük boy 288 sayfa)
113. Muzaffer ARSLAN - 2.Şiir kitabı Ay Yüzüne Vurunca. 3 YTL.
114. Kerim BARDAK - 2.Kitabı, Enteresan Köyün Hikayeleri. 5 YTL.
115. Bekir ALİM - Bergüzar – Şiir.5 YTL.
116. Abdullah Yaşar Erdoğan - Şiir Diliyle İslam Tarihi – şiir.5 YTL.
117. Meryem ZARİFOĞLU (ŞAHİN) - Güvercin Kanatlarında Çiğ Taneleri –şiir.3 YTL.
118. Hikmet NAZLI - Rest Çektim -şiir. 3 YTL.
119. Nermin TERZİ - Unutma Beni / İlk Gözağrım -şiir. 3 YTL. (Anayurt Gazetesi Ödülü)
120. Aysel ÇOBAN - Demir Parmaklık Yüreğin - şiir.4 YTL.
121. Mustafa ÜNVER’ in Elma Yeşili Akşam (2.Şiir kitabı). 3 YTL.
122. Dr. Özgür TANRIVERDİ - Durgun Zaman Yolcuları - şiir.
123. Özcan TEKDEMİR -Yalnız İnsanların Şiiri, (3.Şiir kitabı).3 YTL.
124. Mesut YEKTA - Yalınayak Umutların Ülkesi - şiir.3 YTL.
125. Gözde HATİBOĞLU - Aşkı Gözlerinde Bıraktım - şiir.3 YTL.
126. Gökmen Yılmaz ERDEM-Ruhumun Serüveni-Ey Garip Ceylanım şiir kitapları.5’er YTL.
128. Ahmet BEĞEN - Sesinden Gelen Sabaha - şiir.4 YTL.
129. Abdullah AKGÜN – (4. kitabı), İçim Yanıyor. (2.Baskı) Şiir,deneme,mektup. 4 YTL.
130. İsmail GÜÇTAŞ - 2.Şiir kitabı Gözlerini Tanıdım Senden Önce.3 YTL.
131. Celal ATAY - 2. Şiir kitabı Gönüller Bir Olunca-2. Fiyatı 3 YTL.
132. Yusuf İPEKLİ - Çığlığa Çağrı - şiir. 5 YTL.
133. Mehmet ÇOBAN - Ufuklardaki Ben - şiir. 5 YTL.
134. Nazmi ÖNER–Dünya Yaşanası Bir Yer Değil-Yalnızlık,Gece ve Karlar şiir kitapları 3'er YTL.
136. Hüseyin ÖZBAY - Aşkı Unutan Adam - şiir.3 YTL.
137. Mutlu KOYUN - İçimdeki Huzursuz - şiir.3 YTL.
138. Yaşar GÜNEL - İlk Köylü Kadın Milletvekili Satı Kadın araştırma kitabı.10 YTL
139. Hasan Hüseyin YILDIRIM –(Hasaneyn Divanı-2.Cilt), Gurbet şiir kitabı.3 YTL.
140. Murat Nail GÜNEYLİ - Acıyı Bıçak Kesmez - Şiir.3 YTL.
141.Sait KÜÇÜK hazırladı.(Kağızmanlı Samihi - Çöz Beni)- şiir.3YTL.
142. Mustafa KAYA - Çukur - şiir.3 YTL.
143. Hasan Hüseyin ANMAK- 3.Şiir kitabı Gülümse Ne Olur. 3 YTL..
144. Mehmet POSTALLI - Toprağa Bir Can Düştü - şiir. 3YTL.
145. Ayşım OKUDAN - Siyahın Neşesi – şiir.3 YTL.
146. Fatih ÇETİNKAYA - Tükenmez Kalemim – şiir.3 YTL.
147. Tayyip SAĞ’ - 2.Şiir kitabı Dağlar.3 YTL.
148. Lokman Ali YAVUZ - Alternatif Eğitim,Öğrenme,Ölçe-Değerlendirme Teknik ve Uygulamaları (eğitim-araştırma) kitabı. 5 YTL.
149. Münevver DÜVER - Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz – tiyatro-(6.Kitabı).4.YTL
150.Yılmaz ÇELİK- Türkiye Sevdası - şiir.4.50 YTL (www.edebiyatdunyasi.net )
151. Derya AVŞAR - Sevdam Üşüyor - şiir.3 YTL
152. Cemal GÖREN - Güller ve Dikenler - şiir.4 YTL
153. Kibar TAVASAV - Aşka Tutsak Gülüşlerim - şiir.3 YTL
154. Ayfer YABA - Duygu Yansımaları - şiir. 3 YTL
155. Kamber BAL - Kar Boncukları - şiir.3 YTL
156. Hatice AK - Deli Mavi Sevdalar şiir antolojisi.5 YTL
157. Melek TEMEL- Yamaç - şiir kitabı.3 YTL.
158. Ülker KARADEMİR - Adı Bende - şiir.3 YTL.
159. Metin TOZ - Yüreğimden Yüreğine - şiir.4 YTL.
160. Raşit ÖZDEMİR - Mavideki Sevgiliye Yazılanlar (şiir-deneme).4 YTL.
162. Bişar ULUTAŞ - Ölüm Paçama Sıçramadan - şiir.3 YTL. (Anayurt gazetesi ödülü)
163. Rıdvan ARI - Şiirlerle Yeni Türkiye’nin Önsözü ÇANAKKALE, araştırma kitabı. 5 YTL.
164. Olgun ALBAYRAK- Gönlüm Bir Kervan - şiir.3 YTL.
165. Mehmet TAŞ - Bana Düşünü Anlat - şiir.3 YTL.
166. Ferudun - Üfürmelerim- 1 Mizah.2 YTL
167. Naim Tatlıcı - Tablet Fıkralar ve Nükteler. 4 YTL
168. Nevin KURULAR - Aşkın Lâl Sesi …ve Artık Sensizim - Şiir.5 YTL. Ahmet Tufan Şentürk Hizmet Ödülü
169. Muharrem Yılmaz - Yönetmek ya da İktidar Tutkusu - Deneme.5 YTL.
170. Ferzan TOMRUK - Gözüme Toz Kaçtı - Şiir.3 YTL.
171. Gürsel GÜVELOĞLU - Gülüşün Yeter - şiir.5 YTL Ahmet Tufan Şentürk Hizmet Ödülü
172. Gülşah Süder UZUNMEHMETOĞLU - Köhne İskele - şiir.3 YTL.
173. Aydan KALPAKÇI - Kumsala Tanrı Yazdım Sildi Günahkârlar – şiir.3 YTL.
174. Cengiz ÇETİK - Son Sözüm Sana Gülüm - şiir.3 YTL.
175. Nurullah GÜNGÖR – Yazgı - roman.5 YTL. (Anayurt gazetesi ödülü)
176. Halil DEMİRÖZ - İnadına Dünya - şiir.3 YTL.
177. Cebbar KORKMAZ - Ben Bir Şiir İdim (şiir). 5 YTL.
178. Yavuz BAL - Vurulur Anka Kuşları – şiir.3 YTL.
179. Mehmet SARI – (5.kitabı) Hasret Türküleri, şiir.3 YTL.
180. Hasan Hüseyin ANMAK – (4.Şiir kitabı) Sensiz Hüzün Var,3 YTL.
181. Kerim BAYDAK – (3.Kitabı) Ağlama Gülüm, şiir.3 YTL.
182. Feride ÖZMAT-Karanlığa Düşen Ay Seçkileri (Ay Karanlık Grubu Şiir Antolojisi)5 YTL.
183. Sami ASLAN - Küskün Çiçek - şiir.4 YTL.
184. Abdulsemet TELİMEN - İhtilaldi Gidişin - şiir.3 YTL.
185. Yaşar Akbaş -(2.Şiir kitabı) Evlat.5 YTL.
186. Lütfi YILDIZ - Tuvale Sığmayan Resim - şiir.3 YTL.
187. Ahmet AKKOYUN - Ah Be Mehlika – şiir.5 YTL.
188. Erdoğan ERGİN - Şairane (Şiir perisi grubu) şiir antolojisi.5 YTL.
189. Hüzün YÜCEL-Yasaklı Apartmanda Kiracı Olmak–roman 5 YTL -Firari Yüreğim - şiir.3 YTL. (Anayurt gazetesi ödülü)
191. Nahçıvan Devlet Üniversitesinden Hüseyin HAŞİMLİ’nin Azerbaycan Mensur şiir tarihinden 3 YTL. (Araştırma- Azerice- Rus Alfabesi ile) Azeri alfabesi ile de çıktı.
192. Yeniden Serdengeçti dergisi. 2 aylık fikir, kültür ve edebiyat dergisi. (Osman Yüksel Serdengeçti hatırasına) – iki sayı çıktı.
193. Kırık Kalemler şiir antolojisi - Çelebi ÖZTÜRK. 5 YTL.
194. Perinur OLGUN - Şiirden Kadın – şiir.4 YTL.
195. Ersin POYRAZ - Gözlerin Kuşattığım Son İstanbul’du - şiir.3 YTL.
196. İbrahim BUZ - Bir Tutam Sevgi Mirası – şiir.3 YTL.
197. Sevgi UZ - Ruhuma Bahar Geldi - şiir.5 YTL.
198. Necmi DAL - Haram Sevda - şiir.3 YTL.
199. Efe KAYA - Zor Yıllar – şiir.3 YTL.
200. Rafet ARICAN (3.Şiir kitabı) Hikmet.3 YTL.
201. Fatih KILINÇ - Bugün Ayrıldım - roman.3 YTL.
202. Feride BEKTAŞ - Bekleyiş - şiir.3 YTL.
203. Lokman BAL - Yağmur Damlaları – şiir.3 YTL.
204. Ömer Ulu - Bir Sevda Türküsüdür (Bir kaymakamın hatıraları).5 YTL.
205. Nahçıvan Devlet Üni. Hüseyin HAŞİMLİ’nin Azerbaycan Mensur şiir tarihi 3 YTL. (Araştırma- Azerice-) Rus alfabesi ile de çıktı.
206. Uğur YILDIRIM - Bir Çocuğun Gözyaşları - şiir.3 YTL.
207. Ali VAROL - Sevdanın Yamaçlarında Billurkent - şiir.3 YTL.
208. İbrahim KAYA -(2.Şiir kitabı) Ağıt Yüklü Bir Ezgiyim.3 YTL.
209. Abdullah ÖZEN - Su - Şiir.3 YTL.
210. Mustafa YUKA (4.Kitabı) Baba İshak Böyle Buyurdu-(Şiir-destan).3 YTL.
211. Turgut UZDU - Nazar Boncuğu - şiir.3 YTL.
212. Sefa ÇIPLAK - Hayatın Kıyısında Bir Park- şiir.3 YTL.
213. Tuğba TURAN - Tek Ayaklı Sandalye - şiir. 3 YTL.
214. Murat AYDIN - Aşkı Böyle Anlatmamıştı Bana - şiir.3 YTL.
215. Gimsa TV'de pazar günleri 20.30'da yayınlanan Duygu Ekspresi programı sunucusu Metin YILMAZ- (2.Şiir kitabı) Hayatın Satır Arası. 4 YTL. (Anayurt Gazetesi Ödülü)
216. Ferudun – (2.Mizah kitabı) Tüketilmeyin -1 (mizah-nükte) 3 YTL.
217. Dr. Ufuk BAYRAKTAR - Döngü - şiir.3 YTL.(Kitabın geliri şair tarafından Lösev’e verilecektir)
218. Dr. İrfan YILMAZ’ın Kızıl Gül - şiir ve hikaye kitabı. 10 YTL.
219. Sedat BÜYÜK - Hüzünkar - şiir.3 YTL. www.sedatbuyuk.com
220. Murat AÇIK - Geleceğin Yamyamları - roman. 3 YTL. (Yıl 2017, su bitince insan eti yiyen insanların romanı)
221. Mehmet ÇOBAN (2.Şiir kitabı) Yollardaki Ben. 5 YTL.
222. Ömer Ekinci MİCİNGİRT - Siz Hiç Ay Işığında Ağladınız mı? – Şiir.5 YTL.
223. Yunusemre ÇOŞAN - Sahte Hüzünlerin Kimliği - şiir.3 YTL.
224. Gökhan YÜZÜAK - Tozpembe Karanlıklar - şiir.3 YTL.
225. Aysun ERTAN - Geçerken Uğradım Deme Yâr – şiir.3 YTL.
226. Zülfikar Yapar KALELİ - Esence – 3.Şiir.3 YTL.
227. Yeniden Serdengeçti dergisi 2.sayısı. 2 YTL.
228. H.Emel ÇALIŞKAN - Gözlerin Aşka Gelince - şiir.3 YTL.
229. Süleyman TURAN - Hayatı Sarsacak Saat – Deneme/Hikaye.3 YTL.
230. Hasan KAYNAK - Köylünün Çilesi - roman.4 YTL.
231. Çoban Hüseyin ÇEMREK - AŞIKLAR şiir antolojisi.5 YTL
232. Ahmet ÇAŞKA - Tutsak Aşk - şiir.3 YTL.
233. Mustafa Yuka – (2.Eseri) Gazel Vaktidir Eylül - şiir.3 YTL.
234. Tijen KARABİNA - Tutkunun Sesi - şiir.3 YTL
235. Name TAŞLIÇAY - Nameden Duygu Seli - şiir.3 YTL.
236. Salih ÇETİN - Dinmeyen Kar -2.Şiir kitabı.3 YTL.
238. Gökmen Yılmaz ERDEM - Ruhumun Serüveni ve Ey Garip Ceylanım şiir kitapları. 5’er YTL. (İkinci baskıları)
239. Sevgi UZ - Ruhuma Bahar Geldi - şiir.5 YTL. (YENİ BASKI)
240. Ali Rıza UĞURLU (7.Kitabı) El Aranıyor – şiir. 5 YTL
241. Mahmut Cantekin - Düşlerimi Geri Ver, Sevgi Kardelendir ve Yetim Sevda. 3’er YTL. (3 Şiir kitabı birden çıktı). Anayurt Gazetesi Ödülü)
244. Bekir KALE-Ahıskalı (www.sairlerbirligi.com ) 13.Kitabı Biraz da Sen Ağla-şiir.4 YTL.
245. İbrahim ŞIK - Affet Şehidim - şiir.4 YTL
246. Mahperi KOÇ - Gönül Yarası – şiir.3 YTL.
247. Mehmet POSTALLI – (2.Şiir kitabı) Can Çiçeğim. 3 YTL.
248. Meryem ASLAN - Kanamalı Yalnızlığa Direniş (şiir–deneme).3 YTL. Anayurt Gazetesi Ödülü)
249. Naci AYDOĞAN - Sevgimi İmbikten Geçireceğim - şiir.3 YTL.
250. Sevim ERDOĞAN TEZEL - Bir Gönül Savaşı Sonrası - şiir. 4 YTL.
251. Emine Genç - Hasat Mevsimi ve Gönlüme Düşen Yıldız şiir kitapları 4’er YTL
253. Hasan Hüseyin Anmak – (5.Şiir kitabı) Savrulur Giderim.5 YTL.
254. Ferudun -(3.Mizah kitabı) Çek-Yat Edebiyatı.3 YTL.
255. Menekşe GÜLAY - Mor Menekşe - şiir.4 YTL.
256. TRT’den Cemal GÖREN – (2.Şiir kitabı Tatlı Çile. 4 YTL.
257. Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Talat Ülker - Türk Dili. Büyük boy- 608 sayfa. Öğretmenler, öğrenciler ve edebiyat severler için kaynak kitap.(Gramer, dil tarihi, imla hataları ve edebiyat bilgileri) .Yüksek okul kaynak kitabı. 10 YTL.
258. Mehmet AYDIN - Şiirde Yaşamak - şiir.3 YTL.
259. Zübeyir DARAS - Gölgemdeki Gülüm – şiir. 4 YTL.
260. Niyazi ÖZBEK - Mavi Düşler - şiir.3 YTL.
261. Tayfun Tuna - Zamansız Aşk - hikaye.3 YTL.
262. Bedirhan Boran - Bir Avuç Masumiyet – şiir. 5 YTL.
263. Ali Ekber Kurtuluş (Durmuş) - Aşkı Anlamak - şiir.3 YTL.
264. Necat Üstün - Postmodern Eğitimde Yönlendirme -eğitim kitabı. 4 YTL.
265. Zeki Çalar - Asker Mektubu - şiir.5 YTL.
266. Sabiha Serin - Efsane - şiir.5 YTL.
267. İsmail CABİR - Yine Aklımda Sen Varsın - şiir. 3 YTL.
268. Güven ADIGÜZEL - Hiç - şiir.3 YTL. (Anayurt Gazetesi Ödülü)
269. Sevim ASLANALP - Son Mevsimde Gönlümün Sev Zamanı - şiir.3 YTL.
270. Murat ÖZGÖL - Barış - şiir.3 YTL.
271. Talat ÜLKER - Bir Avuç Düş – şiir.4 YTL.
272. Gümüşhaneli ozan Hışır Osman’ın hayatı,sanatı-şiirleri, hazırlayan Talat Ülker.4 YTL.
273. Durmuş YIĞMAN - Sevda Pınarı - şiir.4 YTL.
274. İsmet ÖZTÜRK - İki Damla Gözyaşı – şiir. 3 YTL.
275 Can YILDIRMAZ - Espri Yapma Teknikleri - mizah.3 YTL.
276. Sadullah ÇELİK - Bu Sana İlk Gelişimdi - şiir.3 YTL.
277. Hızır İrfan ÖNDER - Niçin Ağlar Güller Bana? - Şiir.3 YTL.
278. Derya AVŞAR – (2.Şiir kitabı) Düşten Öte. 3 YTL.
279. Cengiz ÖYKE - Bahar Çiçeği- şiir- 3 YTL.
280. Cengiz ÖZEL - Sükuta Öfke – şiir- 4 YTL.
281. Ekrem YALBUZ - Türkçenin Nakışı – CİNAS- 5 YTL. (Cinaslı şiir yazmak isteyenler ve öğrenciler için kaynak kitap) 2.baskı çıktı.
283. Zülfikar Yapar Kaleli - Akıl Yanıyor ve Kitapsız Şiirler kitapları 3’er YTL. (2 şiir kitabı Gümüşhane Belediyesinin katkılarıyla çıktı). Esence şiir kitabı daha önce çıkmıştı.
284. Güler BİRSÖZÜ - Bir Sözüm Var – Şiir. 3 YTL.
285. Tevfik ŞAHİN – Haykırış – Şiir. 3 YTL.
286. Mehmet AKBULUT – Kuşunu Arayan Kafes – deneme. 3 YTL.
287. İsmail TUNÇ’un 2.şiir kitabı –İncitme Anadoluyu- 4 YTL.
288. YENİDEN VATAN ve HÜRRİYET DERGİSİ. 2 aylık dil ve kültür dergisi. www.vatanbir.org (4. ve 5. Sayısı)
290. Amasya’da okuyan öğrenci Süheyla Güleç, Büyük Boyama Kitabı (80 SAYFA). 1 YTL
291. Mehdi Doğan Sayan - İpotekli Şiirlerin Şairi- 4 YTL.
292. Mehmet ÇOBAN’ın 3.Kitabı (Otokritik- dini deneme). 7.5 YTL.
293. Nezaket SEVLİ – Doğudan Güneye- şiir). 3 YTL.
294. Yusuf DAĞ - Mardin Bir Tarih Hazinesi- Araştırma). Renkli resimli. 10 YTL.
295. Musa DEMİRCİ – Kardeş Kanı – Roman. 4 YTL
296. Mehmet PEKTAŞ – Berceste – Şiir – 4 YTL.(Anayurt Gazetesi Ödülü)
297. Ali GÜNDÜZ’ün hazırladığı TÜRK ŞAİRLERİ Şiir Antolojisi 4.Cilt. 240 sayfa – 4 YTL. (Aynı kitabın 5.Cilde katılmak isteyen şairler, sitemizi ziyaret edebilir)
298. Ferhat İşlek’in 5.Kitabı Güneşli Çocuklar (ilköğretim öğrencilerine şiirler). 3 YTL.
299. Ferudun’un 4.Mizah kitabı -Hanımlara İyi Bakmak Lazım, Yenileri Çok Pahalı. 5 YTL.
300. Kenan Aydın’ın 2.Kitabı - Örtülü Cinayet- roman. 5 YTL.
301. Aynur Avcı’nın 2. Kitabı - Külsüz Aşklar – şiir . 4 YTL.
302. Sadık Toraman’ın 2.Kitabı - Kendimi Sende Seviyorum – şiir. 3 YTL.
303. Kasım Alper Özdemir’in 3. Kitabı - Yenilmez Ölüme Sevdamız – şiir- 3.Baskı. 5 YTL.
304. A. ALGÜNER – Aşk Bırakmasın Yakamızı – şiir. 4 YTL.
305. Hasan Hüseyin Anmak’ın 6.Şiir kitabı,Bir Sevda Öyküsü. 4 YTL.Anayurt Gazetesi Ödülü)
306. Gökay SALUĞU – Kırılan Hayaller – şiir. 4 YTL.
307. Yeniden Serdengeçti dergisinin 3. Sayısı. 2 YTL.
308. Neriman Zevkliler – Göynük ve Tarihçesi (Antalya Kemer’in beldesi Göynük Belediyesi katkılarıyla çıktı. ) 112 sayfa- renkli. 5 YTL. www.goynuk.bel.tr
309. Sami ASLAN’ın 2.Şiir kitabı Ağlıyor Gözlerim- 4 YTL.
310. Süleyman EKMİŞ – Sözün Önü – Şiir. 4 YTL.
311. Azem Yılmaz – Kovuldum – Şiir. 3 YTL.
312. Aziz Kaan Güneş, Arz-ı Hal, şiir. 5 YTL.
313.Osman KARADUMAN’ın 2.Şiir kitabı – Gidiyorsun Öyle mi?- 4 YTL.
314. Ferhat İŞLEK’in 6.Kitabı – Tut Ellerimden Öğretmenim -(İlköğretim öğrencilerine şiirler). 3 YTL.
315. Ahmet KAŞIKÇI’nın 11.Kitabı – Dardanos – Roman. 4 YTL.
316. Mevlüt Dikmen - İşgal Altında – tiyatro / okullar için skeç. 3 YTL.
317. Sibel Koçarslan’ın 5.Eseri-Acıya Koştuk Zamansız–hikaye.5 YTL. Anayurt Gazetesi Ödülü)
318. Üç şairin (Nurhan Çökeren, Sibel Öncel ve Naci Aydoğan’ın) ortak eseri: Maviden Mora Gidiş – şiir. 3 YTL.
319. Veysel Görücü - Soru ve Cevaplarla Hukukun Temel Kavramları – Hukuk. 3 YTL.
320. Murat ALTUN – Yağız Kadın (Deneme,hatıra,şiir). 4 YTL.
321. Hasan BELEK – Sonsuza Giden Yol (Deneme-şiir). 3 YTL.
322. Yücel BALCI – Sevdaya Düşer – Şiir. 3 YTL.
323. Orhan DOĞAN – Yetim Yüreğim – Şiir. 4 YTL.
324. Mustafa İsmet KESKİN – Yıldızlar Düşerken Penceremize – Şiir. 4 YTL.
325. Veysel KIZLARKAYASI – Gözlerinden Vuruldum – Şiir. 5 YTL.
326. Yorgun şair, Özkan ÖZDEMİR – Keder Kalemi – Şiir. 3 YTL.
327. Ayhan OKUMUŞ – Yakacağım Bu Şehri – Şiir. 3 YTL.
328. Yeniden Vatan ve Hürriyet Dergisi 8.Sayısı. 2 YTL. www.vatanbir.org
329. Hatice BEDİROĞLU’nun 2. Şiir kitabı Düş Kuruyor Gece. 5 YTL.
330. Murad ERTAYLAN’ın 2.Kitabı, Öyküde / Şiirde Parmak İzlerim. 5 YTL.
331. Adem EYÜPOĞLU – Dün Kendime Seni Anlattım – Şiir. 5 YTL.
332. Ekrem BOZKURT’un Hüzün Koleksiyoncusu – Şiir- 5 YTL.
333. Dr. Ali SÖNMEZ’in 2. Şiir kitabı Yokluğuna İnat – Şiir. 3 YTL.
334. Anatoli Blacksky – Yarasının Aşkı. Bilimkurgu romanı. 3 YTL. (4.000 BASKI- Sevgilinize hediye edeceğiniz aşk kitabı)
335. Aksaraylı ünlü şair Gökmen Yılmaz Erdem’den 3.Baskı-Ruhumun Serüveni ile Özümde Saklı Gizemler şiir kitapları. 5’er YTL.(Anayurt Gazetesi Ödülü). www.sanat1.com
337. Çiğdem ÇAKIR Dolunay Mevsimi – şiir. 5 YTL.
340. Trabzonlu yazar İbrahim SARI - Operasyon, Gizli Servis ve Kanlı Plan – (Türkiye üzerine oynanan oyunları sergileyen 3 kitap birden). 5’er YTL.
341. Mustafa Semerci - Hüzün Sabahı – şiir. 5 YTL.
342. Ayten Çınar (Ozan Gülçınar) - Gözyaşımdan Kızılırmak Beslenir – şiir. 5 YTL.
343. Ayten Yazar Gence - Güleceğim Giderken – şiir. 4 YTL.
344. Ceyla Ceylan – Kalbim Toz Tuttu – şiir. 4 YTL.
345. Ali ÜNAL – Biraz da Gülelim - 2. kitabı – mizah. 4 YTL.
346. Meral DEMİR – Neresi Güzel 15 Yaşın – şiir. 4 YTL.
347. Fransa’dan Sevgili ÖZBEK – Hüznünde İsyanı Deftere Yazdım – şiir. 4 YTL.
348. Turgut Yılmaz Güven (Demirel’in danışmanı)-Demirel’li Yıllar-hatıra-Araştırma. (Süleyman Demirel’in önsözüyle).5 YTL.
349. Ekrem YALBUZ - Türkçenin Nakışı CİNAS - (Şairler ve şiir severler için yardımcı kitap. 4 YTL.
350. Erdoğan KIRMIZIOĞLU (Togan) – Son Cemre – Belirli günler için şiirler – 4 YTL.
351. Kamil AKDOĞAN – Tülün Ardındaki Ay – Şiir – 3 YTL.
352. Berin KÜÇÜKŞAHİN – Kara Kutu – şiir – 4 YTL.
353. Dilek FIRAT – Şehitlerin Ölmedi ki Türkiye’m – Şiirlerle Yolculuk. 5 YTL.
354. H. Vahide AKSOY - Ev Mefruşatı ve Dikim Teknikleri (Büyük boy renkli) Kız Meslek Liseleri ve Halk Eğitim Merkezleri için yardımcı kitap. 10 YTL.
355. M.İbrahim Gökçek-Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp - 1824 sayfa 3 büyük cilt-Şifalı bitkiler ve hastalıklar üzerine renkli dev eser. www.bitkiseltedavi.com ), 3 cilt 40 YTL.
358. Muammer Ertem KARAKAYA’nın 2.Kitabı- Güllerin Akşamı- şiir-deneme. 4 YTL.
359. Turgut ÇAKIR’ın 15.Kitabı: Seninle Doğan Güneş- şiir- 2.Baskı). O bir huzurevi sakini. Bilecik Huzurevinde yazardan imzalı kitap alabilirsiniz. 3 YTL.
360. Talat Ülker’in 2 deneme kitabı birden çıktı. Derin Ülkenin Sığ Gündemi. Türkiye’nin gündemini sarsan kitap. Mutlaka okuyun. 2 cilt 10 YTL.
362. Arife Bolat – Gülün Gözyaşları – 4 YTL ( Medya FM katkılarıyla)
363. Nermin Terzi - Nerdesin Sen? 2.Şiir kitabı.3 YTL.(Anayurt Gazetesi edebiyat ödülü)
364. Dr. Şaban ÖZ–Muhtasar İslam Tarihi (İbrahim Hakkı-Mehmet Azmi–Tercüme) 4 YTL.
365. Murat İNCE - kitapları 25.000 baskı yapan büyük şair- (7.Kitabı) Al Beni Yalan Olmayan Yüreğine Götür –Deneme) 3 YTL. Yeni çıkan cd.yi alın. www.muratince.net
366. Mustafa Ecevit – Kurtların İntikamı- terör Romanı. 4 YTL.
367. İsmail AVAN – Amatör Hayatta Tecrübeli Yaşam – deneme. 4 YTL.
368. Fesih YILDIZ – Beyaz Çile – roman. 7 YTL.
369. Altan BAY– Biraz Şundan Biraz Bundan – Denemeler. 7 YTL.
370. Esra BALKAN– Çocuklar İçin Tiyatro. 3 YTL.
371. Albay Yahya Bacak–Hakkari’den Ermeni Meselesine Bakış- Büyük araştırma kitabı (Ermenilerin Türklere soykırım yaptığını belgeliyor). 8 YTL.
372. Öğretmen Kahraman SALTA – Kanatsız Melekler – hikaye. 5 YTL.
373. M. Şenel OKUTGAN – Getiremediklerim – Şiir. 3 YTL.
374. Akın AKBULUT – Gördüm – şiir. 4 YTL.
375. Nurşen ATEŞ – Sessiz Çığlıklar – Şiir/Hikaye. 4 YTL.
376. Muzaffer Çelik - Yalnızlık İçimde Susar- şiir. 5 YTL.
377. Elif Avan - Ankara’ya Benziyorum – şiir. 3 YTL.
378. Muhammed Cemil Cömert - Dile Dönmüşüm – şiir. 5 YTL.
379. Talat Ülker’den “Ozan Mahmut Polat” ve “Aşk Yeşilsiz Bir Bahar” – şiir. 5’er YTL. (Gümüşhane Belediyesi Kültür Hizmeti)
380. Ali Coşkun Hirik’in “Hisar’da Bir Burç Nurettin Özdemir” ve “Aşka Aşık - şiir” 5’er YTL. (Gümüşhane Belediyesi Kültür Hizmeti)
382. İbrahim Bayrak -Gönülden Nağmeler – şiir. 5 YTL. (Gümüşhane Belediyesi Kültür Hizmeti)
383. Salih ÇETİN’in 2.Kitabı Matemli Kardelen- roman. 4 YTL.
384. Ahmet Ayaz - Şiir Defteri Antolojisi. 4 YTL. (Şair Ahmet Ayaz Grubu kültür hizmeti) Ahmet Tufan Şentürk Hizmet Ödülü
384.Yusuf ERTEKİN–Bozkırda Dile Gelenler–şiir/şarkı sözleri. 3 YTL. www.sozyazari.net
385. Ünlü Modelimiz Zafer GÜRAYÇA – Anımsama – Şiir. 3 YTL.
386. Bursa-İnegöllü Sema GÜNSAN – Benim İçin Gökyüzüne Bak- Şiir.3 YTL
387 Hollanda’da yaşayan İslam Alimi Muttalip Yılmaz’dan 3 dev eser birden çıktı. (Namaz Hocası açıklamalı İslam İlmihali- Büyük boy-648 sayfa- 15 YTL, Nur Saçan Kandil Hz.Muhammed’in Hayatı- orta boy-400 sayfa- 10 YTL, İslam Hukukunda Zaruret Hâli–400 sayfa- orta boy. 10 YTL) Avrupa’da aynı fiyat üzerinden EURO. (Üç kitap 35 EURO)
390. Öğretmen Derya ÖZAYDIN–Nasreddin Hodja – Öğrencilere sorulu cevaplı İngilizce hikayeler. 1.5 YTL. (İngilizcenizi ilerletin). Okullara toptan 1 YTL.
391. Kerim Kırat – Yine Yalnızım – Şiir. 3 YTL.
392. Birsen Kavak–Sen Hiç Arkana Baktın mı? –Roman.5 YTL.www.birsenkavak.com
393. Yeniden Serdengeçti Dergisi. 2 YTL. 4. Sayısı. *******
394. Hasan GENÇAY – Kim Vurduya Gitti Bu Yürek – şiir. 5 YTL.
395. Fatih KORKMAZ- Ertelenmiş Sevdalar- şiir. 3 YTL.
396. Duygu TUNÇ YONTUCU-Kadın Çıkıntıları–şiir (Gülçin Uzunalan’ın fotoğrafları).3 YTL
397. Gül KARACA’nın 2. Şiir kitabı- Gizemli Bahçe- 4 YTL.
398. Durkadın KARAGÖL (Kurban Teyze)’nin 4.Şiir kitabı SEYMEN- 5 YTL.
399. Menekşe Gülay’ın 2.Kitabı- Bir Dilenciye Aşık Oldum –Hikayeler. 4 YTL
400. Turgut ÇAKIR’ın 16. Kitabı – Ağaçlar da Ağlar – Çocuklara Hikayeler (3.baskı). ). O bir huzurevi sakini. Bilecik Huzurevinde yazardan imzalı kitap alabilirsiniz. 3 YTL.
401. İlkay COŞKUN’un Yüreğimden Süzülen Nağmeler – şiir. 5 YTL.
402. Ahmet KAŞIKÇI’nın 13. Eseri - İlkler Beldesi Çanakkale kitabı – Dünya’da ilk ve tek kırk bir olayın renkli tarihi) 10 YT.
404. Yaşar TÜRKMEN – Annemi Arıyorum- Roman ve Dünya Hali –şiir. 4’er YTL.
405. Sebiha TÜRKMEN ve Yaşar TÜRKMEN – Canım Babam- şiir. 4 YTL.
406. Önder EREN – Lodos Şiirler. 4 YTL.
407. Sevinç GÜVEN – Kel Katip – 2.baskı- roman. 10 YTL.
408. Naci AYDOĞAN ve Ayşe TÜRKMEN -Türkçe Dil Bilgisi ve Türkçe-İngilizce Arasındaki Farklılıklar (Soru-Cevap va alıştırmalar ile) – orta boy 5 YTL.
409. Ziya Paşa AKYÜREK – Vazgeçmenin Adı Mus’ab Bin Umeyr – (Peygambere aşık bir genç sahabenin örnek hayatı). 4 YTL.
410. Gözde Hilal ÖNER, Büşra YİĞİT ve Tuğba SEVEN- Sevgiliye Ramak Var. (Barış, hoşgörü ve sevgi rehberlerinden örnekler). 4 YTL.
411. Can AVAR – Marsa Gitme Partisi – Siyasi kurgu roman- (Her şey bir hayal ile başlar. Doğruyu ara “Ülkem için ne yapabilirim?” diye düşün. Yıl 2023’ü hayal edin.). 9.9 YTL.
412. Derleyen Serdar Uslu- Bulut Denizi Üzerinde Bir Gezgin- Fantazi denemeler. 5 YTL. www.fantastikedebiyat.com kültür hizmeti.
413. Zübeyir DARAS’ın 2.şiir kitabı- Sıla ve Sevda Türküleri 4 YTL.
414. Ulvi AVCI – Şimdi Git – şiir. 3 YTL.
415. Halit BELGELİ – Kapında Mülteci Gönlüm – şiir. 4 YTL.
416. Veli ASAN - Pir Abdal Musa- (Hayatı, türbesi, şenlikleri, abdallar). 5 YTL.
417. Mediha Uzar – Uzak Kıyılar – şiir. 4 YTL.
418. Hazırlayan Ali GÜNDÜZ - Türk Şairleri Şiir Antolojisi- 5.Cilt. 4 YTL. Katılan şairler adres ve sabit telefon bildirsin. Sürat kargo ile haftaya dağıtıma başlıyoruz. 6.Cilde müracaat başladı.
419. Prof. Dr. Saime İnal Savi - Kastamonu’nun Yetiştirdiği Şairlerden Nedret Hanım - 3 YTL
420. Emre AKTAŞ - Mazi Kırıntıları - şiir. 3 YTL.
421. Fatma AKGÖL, Nisan Yağmurları - şiir. 3 YTL.
422. İnan ŞAHİN, Irmak Yeşili - şiir. 3 YTL.
423. Süleyman TURAN’ın 2.Kitabı - Alyıldız'ın Mevsimsiz Kar Aşkı -Roman. 7 YTL.
424. Cengiz Öyke - Bahar Çiçeği- şiir. 2. Baskı. Avrupa Dergilerinde tanıtılan kitap.
425. Gurbetçi şairimiz İsmail BÜLBÜL- Işığa Doğru – şiir. 3 YTL.
426. Figen ŞİMŞEK – Güneş Benim İçin Doğacak- Hikaye. 3 YTL.
KİTAPLARI ÇIKACAK YAZAR VE ŞAİRLER:
Şairler Sultanı Abdurrahim KARAKOÇ, Abdulkadir KALAY www.muslihittinefendi.com, Abdüssemet BİNGÖL, Ahmet ERGİN, Alaaddin UYGUN’un 4.Kitabı, Ali GÜNDÜZ’ün hazırladığı (Türk Şairleri Şiir Antoloji 6.cilt) ve RESİMLİ ŞAİRLER VE YAZARLAR ANSİKLOPEDİSİ 3 cilt. 5000 şair ve yazar arasına siz de katılın – Geniş bilgi sitemizde), Ali ÜNAL–Mizah 3.Baskı, Aysel AL, Binali KILIÇ, Cahit AYBAR-Uyuşturucu-Araştırma, Esra MERCAN, Eyüp TAŞOVA, Esra MERCAN, Fatih Oğuz’un “Ömer Öngüt, İslama hizmet Edenlere Niçin Saldırıyor?” kitabı, Gökan ÖZTÜRK(Abdurrahim KARAKAOÇ’un önsözü ile), Halil DURMUŞ, Halil ÖNVEREN, Halit Durucan - roman, Harun YİĞİT’in 2.Kitabı taşlama, Adana Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Hüseyin ANMAK’ın 7.Kitabı – roman, Hasan Hüseyin Yıldırım’ın 3.Şiir kitabı, Hasan UZUN (www.antoloji.com’da Yıldızlar Altında grubuna müracaat edin, antoloji kitabı çıkarıyor), Öğretmen Hikmet Aksu’dan 7 hikaye kitabı birden çıkıyor, Hüseyin DEMİRCAN, Hüseyin ÖZDEMİR, İlknur ÇEKİCİ, İmran CAN(3 Adet konuşma zorluğu çekenler için özel eğitim kitabı), İsmail KARA –İlesam Yönetim Kurulu üyesi- www.ilesam.org.tr (şair ve yazarlar mutlaka üye olun), Kasım Alper Özdemir’in 4.Şiir kitabı, Kerem YILDIRIM-Hikaye, Leyla KANDEMİR, Lokman KURUCU, Mehmet YÜCEDAĞ, Metin KELEŞ, Muzaffer ÖZDEMİR, Münevver Düver’den dev bir eser – Adana ili tanıtım kitabı 640 sayfa, Nevzat KÖKSÜZ, Nevzat TAŞKIRAN, Nihat İLİKÇİOĞLU, Nurgül AKGÖZ’ün 2.Kitabı, Nursen ATEŞ- Şiir 2.Baskı, Olcay İNANÇ, Ömer Ekinci MİCİNGRİT’in 2.Kitabı Kars – Sarıkamış tanıtım kitabı, Önder KESKİN, Recep Özcan ÇALIŞKAN, Rıza ÖZCAN (AŞIK RIZAİ)’nın 3.Kitabı, Sedat ULUGANA - 2.Şiir kitabı, Seher Keçe TÜRKER-4.Kitabı-hikaye, Selma KOÇ, Suzan BATMANKAYA, Tuna Han- www.antoloji.com ‘da EHLİ BEYT SEVDALILARI grubu antolojisine katılın(grupta açıklamalar var- Peygamberimiz ve EHLİ BEYT ŞİİRLERİ yer alacak), Yılmaz KARAMERSİN’in hazırladığı Aşk ve Hasret Şiirleri antolojisi, (Muğlalılar grubunda açıklama var), Yusuf BİTİM ve Zeynel SÖNMEZ-İki müzik kitabı www.zeynelsonmez.com.tr
www.antoloji.com ’da Dünya Şairler Birliği, Muğlalılar, Ehli Beyt Sevdalıları ve Yıldızlar Altında adlı grupları şiir antolojisi kitabı çıkarıyor. Katılmak isteyenler gruplarda açıklamaları okuyabilirler (6 sayfa 30 YTL. Ücretsiz 30 antoloji kitabı veriyoruz) . Kitabı çıkmayanlar da katılabilir.
Ortanca Edebiyat Dergisinin dağıtımını yapıyoruz. Abone olun, Yazı ve şiirlerinizi gönderin. ( ortancadergisi@gmail.com )
BİZE DANIŞMADAN KİTAP ÇIKARMAYINIZ.
www.gunduzkitabevi.com.tr sitesinde Yayınevi bölümünde sözleşme örnekleri bulunmaktadır. Kitap çıkarırken, peşin ödemede % 10 indirim yapıyoruz.
KİTAPLARIMIZI net üzerinden www.kitapstore.com , www.antoloji.com ve www.kitapyurdu.com (önce siteden kitap alınması lazım) alabilirsiniz. Yayınlarımızı İZMİR/ Karşıyaka (1735.Sokak no 75/a) ’da SMYRA Kitabevinden ve Nevşehir Hükümet cad. Fişekçi sok. no 7 Altınoluk Kitabevinden alabilirsiniz.
3. Şubemiz olan Kızılay’dan sonra 4.Şubemiz İstanbul’da açılacaktır. Yer ve temsilci arıyoruz. Kitapçılara % 50 indirim ve 6 ay vade yapılır ve temsilcilikler verilir.
2005 YILI (YAYINEVİ DALINDA) Güllük Radyo ve Dergisi tarafından AKDENİZ 1.LİK ÖDÜLÜ alan yayınevimiz, 2006 yılında edebiyata katkılarından dolayı 3.Şairler buluşmasında yine ödül aldı. Ayrıca edebiyata katkılarından dolayı 2006 yılında Burdur Gazeteciler Cemiyetinden (Prof. Dr. İsa KAYACAN) ve Kayseri’de 2005 ve 2007 yılında Sabit İnce ödülü aldı. 2007 yılında NİĞDE- KOYUNLU HALILARI tarafından TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ aldı.
(KIZILAY ŞUBEMİZE ORTAK ARANIYOR)




KİTAPLARDA BÜYÜK UCUZLUK
Boyama kitapları, ÖSS ve
binlerce kitabın yer aldığı kitap sergisi : 50 Krş
LGS-OKS, ansiklopedi ve
yüzlerce kitabın bulunduğu kitap sergisi 1 YTL.
BİZE DANIŞMADAN KİTAP ÇIKARMAYINIZ.
Kitap yayınlatmak istiyorsanız www.gunduzkitabevi.com.tr sitesindeki sözleşmeyi inceleyin. 450’ye yakın kitap yayınladık. Şair ve yazar ansiklopedisine katılın. (3 cilt- 5000 şair-yazar)
Ali GÜNDÜZ, pazar günleri Edebiyat Dünyası köşesi ile Anayurt Gazetesinde... (Tüm illerde bayilerde)
GÜNDÜZ KİTABEVİ – SAHAF- YAYINEVİ
Editör : Ali GÜNDÜZ - 0532 692 79 01
Kitap çıkarmak için e-posta: gunduzkitabevi@gmail.com

Gündüz Kitabevi Yayınları
- Demet 412.Sokak (eski 7.Sokak) no: 7/ b YENİMAH /ANK. 0312 346 54 57 (Veysel GÜNDÜZ)
- Cebeci Dörtyol: Çifteler Sk 7/A Doğumevi yanı Hamamönü/Ank. 0312 363 09 94 (Okan TOPRAK)
- 3.Şubemiz: Zafer Çarşısı yanı Adil Han Kitapçılar Çarşısı No: 41 Kızılay/Ank 0312 432 14 89 (Aysel AL)
YENİ DAĞITIM ŞİRKETİMİZ: ART YAYIN-DAĞITIM
İnkılap Sok. 4/1 KIZILAY –ANK. 0312 4318370
E-POSTA : artyayincilik@mynet.com Tüm Türkiye’deki kitapçıların araması yeterli.
İnternet satışı: www.kitapyurdu.com
www.kitapstore.com

Web : www.gunduzkitabevi.com.tr
















BİZE DANIŞMADAN KİTAP ÇIKARMAYINIZ.
Kitap çıkarmak için büyük bir yayınevi arıyorsanız ve “Kitap çıkarmak önemli değil, önemli olan tanıtımdır” diyorsanız, doğru yayınevine geldiniz. 2 Büyük mağazası ve Kızılay şubesi ile hizmetinizde. 3 yerde (İstanbul’da) internet satışı ve kitap fuarlarında tanıtım ve imza günü imkanı. Kitabınızı tek başına değil, mutlaka bir yayınevi aracılığı ile çıkarın. Peşin ödemede % 10 indirim yapıyoruz. www.gunduzkitabevi.com.tr sitesini ziyaret ediniz. Taksitle de kitap çıkarıyoruz.
Gündüz Yayınevi şair ve yazarlarının aktif olmasını istiyoruz. 450’ye yakın kitap çıkaran büyük bir yayınevinin şairi ve yazarı olarak, tanıtımda herkesin yardımcısı olması gerekiyor. 450 şair ve yazar; hayat, tanıtım ve web.sitelerinde www.gunduzkitabevi.com.tr ve adresimizi yazsa çok büyük tanıtım olur. Çünkü siteye tıklandığında, yine sizin tanıtımınız olmaktadır. Gücümüzün farkında olalım, gücümüzü birleştirelim ve iki ortak gibi hareket edelim. Özel web sitelerinize kitap listemizi ekleyin. Gündüz yayınevi ailesi olarak birbirimize destek olalım. Yayınevi, yazar ve şairlerin tanınması hepimize ortak fayda getirecektir. Lütfen kitaplarınıza sahip çıkarak, dağıtımına yardımcı olun ve imza günleri düzenleyin. Her şeyi yayınevine bırakmayın. Çıkan kitabın en az yarısını alarak, bölgenizde tanıtım yapın. Bölgenizdeki kitap ve kırtasiyelere kitaplarınızdan satılması için 20’şer adet bırakın, parasını satılınca alın ve kırtasiyelere indirimli verin ve halk-okul kütüphanelerine makbuz karşılığı hediye edin. Biz şair – yazar ve yayınevi olarak bir aileyiz. Bizi kıskananlara veya edebiyat adına hiçbir hizmet yapmayıp, hata arayanlara fırsat vermeyin. Bu yayınevi sizin. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Kızılay şubemizden sonra KİTAP FUARLARINA da katılmaya başladık. Siz destek oldukça büyüyoruz. Şiir dinletisi, yarışma ve ödül törenlerini Anayurt gazetesi, TV, radyo, Valilik ve belediyelerle işbirliği yaparak, halka açılıyoruz. Şairin şaire şiir okuması yerine; şairin halka şiir okumasını sağlıyoruz. ŞAİR VE YAZARLARIN TANINMASI İÇİN BÜTÜN İMKANLARIMIZI KULLANIYORUZ.

YENİ KİTAP ÇIKARACAKLAR DİKKAT!
Hiçbir şekilde, yayınevi olmadan kitap çıkarmayın. Nefesiniz tükenir. Çünkü edebiyat, uzun soluklu koşanların başarabilecekleri bir alandır. Kitap çıkarmadan önce, yayınevinin yerini araştırın. Gerçekten faal yayınevi mi? Okurlarla buluşacak bir yerde mi? Ev / büro adresi verilmiş olabilir, katlarda ve ücra yerde (küçük ilçelerde) göstermelik bir adres olabilir. Belki de posta kutusu ile çalışan korsan veya sanal yayınevi ile karşılaşabilirsiniz? Bizi taklit etmek isteyenler vardır. En azından, yayınevinin merkezini bir arkadaşınız/dostunuz görsün. Bu tip naylon yayınevleri, aleyhimizde konuşmaktadır. Tanıtım yapmayan yayınevlerinin size hiçbir katkısı olmaz. Çünkü en çok tanıtıma ihtiyacınız var.
GÜNDÜZ KİTABEVİNE BORCU/TAKSİDİ OLANLARA ACİL AÇIKLAMA:
Şair ve yazar dostlarla sıkıntılarımızı paylaşmak istiyoruz. Çünkü biz bir aileyiz. Gündüz yayınevine borcu ve taksidi olanlar, lütfen yatırsınlar. Piyasadan 80.000 ytl. alacağımızı tahsil etmekte zorlanıyoruz. Çünkü alacaklarımızı zamanında tahsil edemediğimizden, İstanbul Temsilciliğimizi açamıyoruz. Geçmiş aylardan /yıllardan alacaklarımız için, sözleşmeleri avukata verdiğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Avukat ve mahkeme masrafları çok yekun tutuyor ama başka ne yapabilirdik ki? (Avukat ücreti 1.500 ytl.mahkeme masrafı hariç). Yasal işlem başladıktan sonra geri dönüşü olmaz. Bu masrafları ödemek zorunda kalırsınız. Sizin için az bir para, bizim için toplamda büyük yekun olmaktadır. Destek olun, hep birlikte büyüyelim.
Bize borcu olanların (alacağımızı isteyince) aleyhte olduklarını da üzülerek öğreniyoruz. Hatta alacağımızı isteyince, “aleyhte yazı yazarım” diye şantaj yapanlar bile var. Bu nasıl şairlik ruhu, bu nasıl insanlık? Onları Allah’a havale ediyorum. “Şair diye güvenmek” suç mu efendim. Vefa, vicdan ve emeğe saygıya ne oldu? Kitabının tanıtımını yaparken, özellikle “Gündüz Kitabevi” kısmını kapatan bencil ve kendini beğenmişlere rastlıyorum bazen. Bu kadarına da pes diyorum. Böyle yapanlara emeğimiz haram olsun.
Aynı bölgede birkaç şair bir olup, güzel faaliyetler yapabilir. Unutmayın, şairi bitiren “Kıskançlık, bencillik ve kibirlenmektir.” Bir de kitabını çıkarmayı kabul etmediklerimiz, aleyhimizde konuşuyor. Tabi sahte üye adları ile. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Kalitemizi artırdık. Yeni matbaamızla birlikte gecikmeler de ortadan kalktı. 450’ye yaklaşan şair ve yazarlar da kitaplarını tanıtmalıdır. Gücümüzü gösterelim. Bu yazar ve şair kadrosu hiçbir yayınevinde yok. Gücümüzün farkında olalım, gücümüzü birleştirelim. Sadece kitaplarınızı tanıtırken, tanıtımın altına www.gunduzkitabevi.com.tr yi yazın. Başka bir şey istemiyoruz. Kitap çıkınca, yayınevi ile işiniz bitmiyor. Asıl ondan sonra başlıyor.
Her tür ödemelerinizi ALİ GÜNDÜZ ’ün 147133 nolu posta çek hesabına, postaneden ücretsiz yatırabilirsiniz. (Sözleşmede banka hesap numaralarımız da vardır). (Ali GÜNDÜZ İş bankası hesap no 0988773 şube kodu 4237 DEMETEVLER ŞUBESİ- ANKARA) ile Döndü GÜNDÜZ ' ün AKBANK ANKARA / DEMETEVLER (323) şubesindeki 58618-0 nolu hesabına yatırabilir. İmza günlerimizi Kızılay şubemizde her hafta birlikte yapalım. Teşekkür ederim. ALİ GÜNDÜZ
ALİ GÜNDÜZ
Anayurt Gazetesi yazar (pazar günleri EDEBİYAT DÜNYASI köşesi)
Gündüz Yayınevi editörü
www.gunduzkitabevi.com.tr
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir