Ailenizle tatile çıkmanız artık lüks değil!

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
badisaba
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 20
Kayıt: 27-04-2008 17:26

Ailenizle tatile çıkmanız artık lüks değil!

Mesaj gönderen badisaba »

Okullar tatil oldu. ÖSS ve OKS deseniz onlar da bitti. Haziran geldi, geçiyor. Şimdi tatil zamanı!

Yaz aylarının olanca sıcağıyla kapıya dayanması tatil hazırlıklarını da beraberinde getirdi. Yılın stresini atmak için sahil kentlerindeki turizm şehirlerini tercih eden vatandaş, ayağını yorganına göre uzatmayı da ihmal etmiyor.

Kimisi çocuklarının karnesini ödüllendiriyor, kimisi sınavı başarıyla tamamlayan çocuğuna jest yapıyor, kimisi de ailesine unutulmaz bir yaz yaşatmak istiyor. Yaz tatiline çıkmak için arkası kesilmeyen kampanyaları fırsat bilen tatilciler, otellere hücum ediyor.

Sektördeki hareketliliği gören turizm şirketleri ise bu fırsatı es geçmiyor. Çağın teknolojisi internetle alışverişi keşfeden turizmciler, kolları bu sene de sıvadı. Online olarak tatil seçeneklerini fotoğraflarıyla inceleyen vatandaşlar, seçtikleri tatil mekânına internet ortamından anında çok taksit ve uygun fiyatlarla kredi kartlarından anında rezervasyon yaptırabiliyor.

Turon9, www.turon9.com web adresi üzerinden online sunduğu tatil paketleri ve ulaşım hizmetleriyle müşteri portföyünü her geçen gün artırıyor.

Yaz aylarının getirdiği hareketliği Haber Aktüel’e değerlendiren Turon9 Genel Müdürü Yusuf Fındıklıdere, tatil seçeneklerinin de internet aracılığıyla müşterinin ayağına götürülmesi gerektiğini düşünenlerden… Güzel bir tatil keyfi için sanal ortamda online rezervasyon yaptıran insan sayısının azımsanmayacak oranda fazla olduğuna dikkatleri çeken Fındıklıdere, SSL güvenlik sertifikasına sahip online rezervasyon sistemiyle www.turon9.com ’un hizmette hata riskini ‘0’a indirdiğine dikkatleri çekiyor.

TATİLİNİZİ KAÇ TAKSİT YAPMAK İSTERSİNİZ?

Online rezervasyon sitelerinin sundukları birbirinden farklı ödeme seçenekleri de gözlerden kaçmıyor. Turon9, 305 çeşit değişik ödeme seçeneğiyle durumu biraz abartmış gibi görünse de aslında istendiğinde hizmette sınır tanınmayacağını da bir anlamda ispat ediyor. “Turon9’un 27 İl’e yayılmış şube ağı var” diyen Fındıklıdere, daha önce alışveriş yapan müşterilerin online satış yapan tüm sitelere öncelikli referans olması gerektiği görüşünü paylaşıyor. Kendi müşterilerinin yüzde 84,2’sinin eski müşterilerinden oluştuğunu anlatan Fındıklıdere şunları söylüyor: “Beş sene önce kurulan firmamız sahip olduğu amatör ruh heyecanını profesyonel hizmet anlayışıyla birleştirip, sunduğu tatil paketleri ve ulaşım hizmetleriyle her geçen gün müşteri portföyünü genişletiyor. Turon9’un kısa zaman içinde yaptığı tüm atılımlar, sektörde ki diğer firmaların dikkatini çekti. Türkiye’ye yapmış olduğu incoming operasyonlarıyla adını tüm dünyaya duyuran Birce Tour ve bir başka dünya markası Inter Havayolları ile Turon9 arasında yapılan çözüm ortaklığı anlaşmaları müşterilerimizin lehine oldu. Bu sektörde sürekli yenilik yapma yoluna giden kuruluşlar her geçen gün büyüyebilir.”

Yaz ayları içimizin kıpır kıpır olmasını sağlarken, online rezervasyon siteleri de oturduğumuz yerden tatil avantajlarına ulaşmamızı sağlıyor.

İyi tatiller…
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir