Telekom'daki arıza internet erişimini vurdu 24/12/2004

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Telekom'daki arıza internet erişimini vurdu 24/12/2004

Mesaj gönderen dJ4 »

ResimTürk Telekomünikasyon A.Ş'nin İnternet şebekesi TTnet'te meydana gelen arıza nedeniyle, kullanıcılar İnternet bağlantısı sağlayamıyor

Edinilen bilgiye göre, sistemde öğle saatlerinde başlayan problem, kullanıcıların İnternet bağlantısı kurmalarını engelliyor.

Türk Telekom'dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "TTnet şebekesinde bugün öğle saatlerinde bir sorun meydana gelmiştir. Sorunun kaynağı teknik ekiplerimizce araştırılmakta olup, çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.

Router cihazı arızalandı
Bolu İl Telekom Müdür Yardımcısı Altan Atan, Türkiye genelinde internet erişiminde sorun yaşandığını belirterek, "Telekom'un internet erişimini sağladığı Router cihazı arızalandı" dedi. Atan, yaşanan sorunun sadece Bolu'ya özgü olmadığını, Telekom'un internet erişimini sağladığı router cihazı saat 12:30 civarında çökmüş ve arızalanmış olduğunu belirtti. Yaşanan arıza nedeniyle TR uzantılı adreslere ulaşılamadığını belirten Atan, "İstanbul ve birkaç il ise lokal bağlantılarla internet erişimi sağlamaya çalışıyor" dedi.

İnternet kafeler tepkili
Türk Telekom'un ADSL adı verilen hızlı internet bağlantısına abone olduklarını belirten internet kafelerin sahipleri ise internet erişiminde son bir haftadır yaşanan sorunlar nedeniyle verimli olarak hizmet alamadıklarını belirterek, "Telekom faturayı bir gün ödemesek hattımızı aynı gün kesiyor. Yaşanan sorunlar iletildiğinde ise duyarsız kalınıyor" dediler. İnternet kafelerde internete girmek isteyen vatandaşlar ise sorun giderilemediği için bilgisayarların başında, sorunun giderilmesini bekliyor.

kaynak : e-kolay
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

Hayat bu olabilir tabii böyle durumlar ama benimde biraz canımı sıktı. Eve geldim cuma oh bir keyif yapayım dedim internet yok.
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
Antikky
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 128
Kayıt: 17-12-2004 19:20
Konum: Ankara
İletişim:

Mesaj gönderen Antikky »

Telekom bu her şeyi beklemek lazım...
Bilmedikleri yerleri kurcalamışladır.Sonuç bu sonuç olarak internete girdim ama 5 saat geçikme ile.
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Türk Telekom internet şebekesi TTnet’in Ankara ve Acıbadem bölümlerindeki arızanın tamamen giderildiğini açıkladı.

İnternet erişiminin sağlandığı router cihazının çökmesi sonucunda, Türkiye’nin yurt dışı ile internet bağlantısını sağlıyan sistemdeki sorun nedeniyle özellikle (TR) uzantılı adreslere ulaşılamamıştı.

Türk Telekom’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, TTnet şebekesinde öğle saatlerinde genel bir arazının meydana geldiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
“Teknik ekiplerimizin yoğun ve kesintisiz çalışmaları sonucu arızanın Ankara’daki bölümü 16.25 itibariyle, Acıbadem’deki bölümü de saat 16.45 itibariyle giderilmiştir. Tüm TTnet şebekesi ile ilgili çalışmaların saat 19.00’da tamamlanması ile sorun tamamiyle ortadan kalkmıştır. Kesintinin nedeni ile ilgili detaylı teknik açıklama da en kısa sürede yapılacaktır.”

‘FATURAYA GELİNCE AYNI GÜN’
Türk Telekom’un ADSL adı verilen hızlı internet bağlantısına abone olduklarını belirten internet kafelerin sahipleri ise internet erişiminde son bir haftadır yaşanan sorunlar nedeniyle verimli olarak hizmet alamadıklarını söylüyor.
İnternet cafe sahipleri “Telekom faturayı bir gün ödemesek hattımızı aynı gün kesiyor. Yaşanan sorunlar iletildiğinde ise duyarsız kalıyor” diyerek şikayetlerini dile getirdi. İnternet kafelerde internete girmek isteyen vatandaşlar ise, sorun giderilemediği için bilgisayarların başında bekliyor.

ntvmsnbc
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir