İşi bitirebilen web desıgner & web coder

Webmasterlık ile ilgili her türlü sorunlarınız.
Cevapla
oktaysecurity
New Friend
New Friend
Mesajlar: 4
Kayıt: 05-06-2008 04:26

İşi bitirebilen web desıgner & web coder

Mesaj gönderen oktaysecurity »

Büyük hedefler geliştirdiğimiz firmamızda yapılması gereken
müşteri işlerimiz ve kendi büyük projelerimizi hızlı kalıcı sağlam bir şekilde bitirecek 6 tasarım ve yazılım elemanı arıyoruz. Bu ekibin içinde web işleriyle ilgili farklı uzmanlık alanları olan elemanlar düşünüyoruz.Aşağıda belirttiğimiz konulardan birini veya daha fazlasını yapıyorum diyorsanız görüşebiliriz.
(Dreamweaver, Html, Css, Php, ve Flash ana konularının dışında Php FLash, Flash Xml, Flash Action Script, Ajax, Java, Web 2,0 teknolojileri ve ilişkilerini iyi derecede bilen, Google, SEO, Ranking, Adwords, Adsense, ve diğer arama motoru işlerinde sonuç üretebilen, creatif alanda istendiğinde farklı çalışmalar, istendiğinde de standartları olan bir konuda iyi ve klasikleşecek işler tasarlayabilen arkadaşlar.)
ÖNEMLİ NOTLAR:
Çalışmayı düşündüğümüz arkadaşlarımızın bilmesi gereken bazı hususlar;
1) Bizimle çalışan arkadaşların hedefleri olması gerekir. Gayesiz, arkamızı döndüğümüzde oyun,msn,laylaylom yaparak vaktini tüketen arkadaş istemiyoruz.
2) Daha önce tecrübesi olsun olmasın işi ölçülebilir ve kabul edilebilir sürelerde yapacak, mazaretler, aldatma çabaları yerine bitmiş olan işi teslim edecek.
3) Şehir dışından gelecek elemanlara kalacak yer temin edilir.
4) Kazandıran eleman ödüllendirilir. hatta şirketin tüm cirosundan yüzde bile verilerek bir çalışan değil bir iş sahibi pozisyonuna ulaşabilecektir.
5) Şu anki sitelerimiz ve referanslarımız bizim bulunduğumuz noktanın çok gerisinde Google rankı 4 olan sitelerden tutunda çok büyük projelere imza attığımız son 1 yıllık çalışmalarımız burada gözükmüyor.

İletişim: msk@imcturk.com & imcturk@gmail.com
Telefon: 242 241 02 02
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir