show tv'nin biri bizi gözetliyor ve kız everme yarışmalarından sonraki programı.
bu sefer 5 tane kaynana adayı oğullarını everecekleri kızları beğeniyor.
bu program diğerleri gibi abidik gubidik değil bence. zira dün gece baktığımda oldukça ilginç sohbetler yapılıyordu. örneğin ebru akel kaynana adaylarına, gelin adaylarından pınar'ın kolundaki dövmelerin kendilerine sorun teşkil edip etmeyeceğini sordu. bu soru üzerine semra hanım -ki kendisi benim favori kaynana adayım oluyor- böyle dövme türü şeylerin kendisini rahatsız ettiğini "biz müslümanız, türk milletiyiz. bizim örf ve adetlerimizde böyle şeyler yoktur" sözleriyle dile getirdi. (vay vay vay)
bu abukluk üstüne ben bu programın adının "gelinim olur musun?" yerine, "gelinim ölür müsün?" şeklinde değişmesini rica edecem ebru akel'den. hatta bu yarışmanın farklı klonları da çıkabilir.. mesela daha sünnet olmamış çocukların katılacağı "kirvem olur musun?" yarışması olabilir.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kim izliyor, nasıl bu kadar reyting alıyor bu programlar hiç anlamıyorum.Herkes eleştiriyor ama reyting sıralamalarında hep üst sıralarda.Ki bu ilkte değil bundan önce ıcıkla cıcık ne zaman evlenicek bilmemne gibi gene gündeme geldi bu kadar saçma şeyler.Madem eleştiriyor bu kadar insan kim izliyor bunları ?
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
ya ben hiç izlemem, kimseyi tanımam ama
şu semra teyze--->MARTI ablam mı acaba??
dünden bugüne türkiyeforum..
haa, benim jeton şimdi düştü...
hay allam...
izlemiyorum diyenlerin büyük bir bölümünün en azından ufak tefekte olsa takip ettiğini düşünüyorum.. yoksa bu kadar olayı nasıl bilecekler...
ben her gün olmasada arada bir izliyorum.. akıllara zarar bi program..
özellikle semra nine pisikopata bağlanmış durumda ve buram buram reklam kokuyor. ata'da annesinin gölsesinde büyüyen bir adam otu bana göre.... ve bu programın en büyük özelliği tükürülen nasıl yalanır bunu çok iyi gözlemleyebiliyorsunuz. en ağır kelimeler konuşulduktan sonra canım cicim olabilen bu şahsiyetler? kendileri olmaktan gün geçtikçe acizleşiyorlar.. altın , ev, para,pul ve balık hafızası şöhretleri bu kadarmı değerli anlayamadım gitti...rezillik değil belki ama şahsiyetsizlik diz boyu!