bugün son kez düşüneceğim seni. sana geleceğim ve verdiğin ve tutmadığın sözlerin hesabını soracağım. bende kalan neyin varsa vereceğim sana aynı zamanda yüzüğü de alacaksın. tek kelime konuşmam bundan sonra da seninle. adımı dahi duymayacaksın. benimle aynı nefesi almak yok. ben yokum. bağlılıkların yasakların kalkacak ortadan rahatlayacaksın. seni üzecek bir ben olmayacağım.
yarın son kez göreceğim seni. yok olmaya yüz tutacaksın içimde. unutulan eskilerden olacaksın. adın yazılacak gönlümdeki hainler sayfasına. ne kadar da yıkılsa da dünyam sen olmayacaksın yıkılan dünyamda. üzülmeyeceksin yani. senin için sevindirici olsa gerek bu. ben yokken yalın hayatında sana iyi günler olacak sana son sözüm.
öbür gün sen değilde yanımda arkadaşlarım olacak. beni toplayacaklar sokaklardan. sana dair yazılanları duyacaklar hissedecekler nasıl sevdiğimi seni. sonra nefret edecekler senden ve hainliğin yayılacak balıkesir sokaklarına. sen duymayacaksın beni görmeyecek öpemeyecek dokunamayacaksın. adımı nefesimi kokumu benden ne varsa sana kalmayacak. yalan dünyanda gerçekler olmayacak bundan sonra.
kütahyaya geleceğim. ilk işim aşklarımı yazmak olacak senin olmadığın. ardında aşk yaşamak seni unuttuğum.