Saçlarınız artık dökülmesin. Saç dökülmesine bitkisel çözüm.

En önemli konumuz, sağlığımız hakkında bilgilerimizi paylaşalım
Cevapla
erdemdurmus
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 13-02-2008 13:32

Saçlarınız artık dökülmesin. Saç dökülmesine bitkisel çözüm.

Mesaj gönderen erdemdurmus »

LaCinia daha çok çevresel etkenlerden. stresten, beslenme zayıflığından, kötü şampuanlardan, şekillendirici ve bunun gibi nedenlerden kaynaklanan saç dökülmesi sorununa karşı besleyici özelliği ile etkisini göstermektedir.

Dünyaca ünlü ATM laboratuarları tarafından üretilen, Lacinia Saç Bakım Losyonu; FDA ( Amerika Ulusal Gıda ve İlaç Denetim Örgütü ), 2002 yılında yapılan genel kurulunda, saç dökülmesi problemi yaşayan, kepek problemi olan ve saçlarını korumak ayrıca daha güçlü ve dirençli saçlara kavuşmak isteyen bayan, erkek her saç tipine uygun, tamamen bitkisel içerikli formüle edilmiş , yeni nesil saç bakım losyonu olarak klinik olarak tespit edilmiş olup; ABD, Kanada ve Belçika’da, serbest satış sertifikası almış ve Avrupa Birliği için onaylanmıştır.

ABD'de Concept Laboratuarlarında, yapılan araştırmalarda, Lacinia Saç Losyonu kullanıcılar genelinde ilk kullanımla beraber etkisini gösterdiği ve yaklaşık bir ay içinde, dökülen bölgelerde canlanmalar olduğu ve tüylenmeler başladığı saptanmıştır. Lacinia Saç Bakım Losyonu ;yeşil çay özü, doğal bitki özleri , EGSC (hücrelerin ölmesini engelleyen, hücre yenileyici), bitkisel yağ kompleksi karışımı ve içerdiği PH 5,5 değeriyle saç köklerinin ve saç derisinin eksik vitamin ihtiyacını tamamlayarak, saç derisinin doğal koruyucu asit örtüsünü stabilize eder ve saçın yağ dengesini korur.

Lacinia Türkiye’de satışa sunulduğu andan itibaren büyük bir ilgi gördüğü ve bu süre içerisinde eczanelerde ve internet üzerinden saç dökülmesine karşı en çok satılan ürün olmuştur.

www.laciniacosmetic.com
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir