Böyle Bi kız olabilir mi ?

Buyrun geyik muhabbetlerine..
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Böyle Bi kız olabilir mi ?

Mesaj gönderen CoLeRaa »

kendini nasıl tanıtır:
en azından trafikte makyaj yapmıyorum,tuvalette yıllanmıyorum,her dışarı çıkısımda boya küpüne dalıp çıkmıyorum,en gözde markaların yıllık tirajlarını tutmuyorum,birinden ayrıldıgımda ertesı gun aglayıp gerı donmesı ıcın yalvarmıyorum,adımı sanımı telefon numaramı yanlış vermıyorum-istemezsem hiç vermıyorum-kadın erkek eşitliği hakkında asla ve asla konusmuyorum-rakının ve sigaranın kokusundan nefret etmıyorum-resim diye tutturmuyorum-akşam yemeğinde sadece salata yemıyorum.nufus kagıdının bıle gıremeyecegı kadar kadar kucuk gucci marka(ama perşembe pazarında 5 mılyon olan)çantalarla gezmıyorum.söylediğim lafın nerelere çekilebılecegını bılıyorum.namusun bekarette gizli oldugunu savunup nameler yagdırıp her onume gelen cabrio arabalıyla öpüşmüyorum.bakkala inerken pudramı tazelemıyorum.evde çorapsız dolaşmaktan rahatsız olmuyorum.kımseye terlık gıymesı ıcın yalvarmıyorum.

zırt pırt mesaj çekmıyorum.telefon kulagıma yapısık yasamıyorum.

*zamanın gerisindeyim..önceliğim seni bulmak sonrasında kendimi buldurmak sana...ben biliyorum ki kiraz mevsiminin para kazanmak değil de sevişme mevsimi olduğunu...hem ben oyun da oynamıyorum..kimse inanmıyor...

aradığı arkadaşı nasıl anlatır?
tırnaklarını kesme ihtiyacı varsa mumkunse tırnak makası kullansın.pis ellerini ağzına sokup kemiripte ileride üriycek ıvır zıvır mikroplarını benden uzak tutsun.acele okunucak postası varsa saatlerce mektup açacağı aramasın azıcık pratık zekalı olsunda kenarından yırtsın.azını bi karış açıp mongollar gibi bakınmasın etrafına.bi erkeğin duruşu ağırlığı her zaman onemlıdır bunu bılsın.ama bunu bılmıyorsada kendıne gore külhan beyleri gibi durmanın ilgi cektıgını dusunmesın daha mongol olur.eğitimli olsun ama butun kulturel faalıyetlerde bulunmak için çaba sarfetmesin.bıraksın operalar baleler onun yoklugundada devam etmeyi öğrensin artık.oturup ıkı cıft laf edebılsın.içkiyi sevsın ama ağzına içsin.sarhoş olsunda oraya buraya kusmasın.en azından gitsin kendı evıne kussun.sohbetı keyıflı olsun.neşeli olsun.keyifle neseyle espriyle maymunluguda bırbırıne karıstırmasın.koluna girdıgımde benı tasıyabılır olsun.arabasının lastiği her patladıgında servisi aramasın.kriko ve istepne icadı coktan yapıldı.yok elbısem cekedım pantalonum kırlenıcek dıyede dusunmesın makınede var allaha sukur.bunların yanısıra eciş bücüş de giyinmesin.özgürlük anarşizm demek degıldır bunu bılsın.delikanlılık erkeklık ana avrat küfür etmekte degıldır bunuda bılsın.yemeklerimi begenmesede-ki bu ımkansız- sağol hayatım tokum emınım guzeldır elıne saglık dıyebılsın.annesını sevsin.aile baglarının zayıf olması marjınallık degıldır.laylaylom yasayıp problemlı gorunmesın ılgımı cekmez.eskı kız arkadaslarıyla konusmaktan çekınmesın.ılk üç ay evi botaniğe cevırıp sonrasında bitkilerin varlıgını unutmasın.he sevmıyorsa cıcek vermeyı o zaman en bastan vermesın...kız kardesıne yapılmasından hoşlanmayacagı seylerı bana yapmasın.hayalındeki kız aynı fabrikadan cıkmış,yapmacık,makyaj budalası tığ teber sıvri burun çizmeli diesel kotlu hanımefendilerse-ki iş yapmayan kadın nasıl hanımefendi olur orasınıda bılemem-amman benden uzak dursun.para muhabbetı yapmasın.hiç kusura bakmasın hesap için savaşanlardan degılım buyursun ödesin ama cebınde parası yoksa da seni görmek istiyorum hadi benı yemege gotur yada kahve ısmarla demesınıde bılsın.mütemadiyen dişlerini fırçalasın.illa sürpriz yapıcam diye kasmasın normal olsun.sabahtan aksama kadar cocuklar duymasını izleyip ideal aıle yasamını belırlemesın.meltemle yakından uzaktan alakam yok.şarj'a şarz,çünkü'ye çünki demesin.arada masum cocukları oynayabılsın.kur yapmak için insanın azının içine gırmesın bıraksın kadınlıgımı ben bılıyım de ben yapıyım kurumu.herseyın zamanının oldugunu bılsın.aç olmasın.hevesını alsın,fantezilerini gerceklestırsın,doygun bi halde buyursun gelsin.

*düşleri olsun...yitirilmiycek düşler...az kullanılmış düşler...ne atlayıp gelmek korkutsun gözünü ne yitip gitmek...sakız adalı,kırmızı şaraplı,mavi gözlü oğlanlı hayalleri de olsun.."yürü be kızım" diyebilsin.."sus iki dakka da yürü..."

.......................................................................................................
sizce böle birisi varmıdır :))))))))
bence marslı bu :PPPppPpPp
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Shadoww_mann »

Neden olmasın allah yaratmıştır :))
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Çok uzun okuyamam şimdi,sanki istanbulun fethini anlatıyo amcam,ey allahım ya :)
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

ahahahahaha bende zaten yorumu kafadan verdim harbi aliş istanbulun fethinimi anlattın orda yoksa kızım doğumundan olgunlaşmasına kadar gecen süreyimi???
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

Yaf abi okumuyosanız neden yorum yapiosunuz alla alla
illa bi yorum yapmanız içinde yasmadım
hoşuma gitti
allahım yaaaaaaaaaaaa
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

her hoşuan gideni buraya ayzarsann ooo bizide düşün arkadşaım burda milyon forum okuyoz sende böyle uzun yazarsan ilhammı kalır bizde lütfen colera bey daha dikaktli olalım......Pp
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

off okuma abi zorla oku demiyoruz ki burda
okuma ,ama okumuyosan yorum yapma hakkın doğmaz
okumuyosan yorumda yapmayacaksın..
hay yarabbim yaa
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

peki kızma hadi senin dediğin olsun tontoşum benim....:=)))
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

tontoş deil JUMBO de ona lütfen :)
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

ahahaahahaha