Geçmişe dönebilseydiniz ...

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Geçmişe dönebilseydiniz ...

Mesaj gönderen dJ4 »

Hemen hemen herkes bir kere olsun düşünmüştür ya keşke geriye dönebilseydim de şunu yapmasaydım ... şu kişiyle hiç tanışmamış olsaydım ... keşke şu okula değilde bu okula gitmiş olsaydım ... keşke şu işe değilde bu işe girmiş olsaydım vs ...

Kimbilir belki bu olaylar bizim hayatımızı etkileyeceği gibi etrafımızdaki birçok kişinin hayatını bile etkileyecekti ...

Netekim Kaos Teoremine göre "sisteme giren verilerdeki en küçük bir değişikliğin bile çıkışta çok muazzam sonuçlara sebep olacaktır" denilmektedir. Bu kısaca "Kelebek Etkisi" olarak ismlendirilmiştir ve denilmektedir ki "bugün Pekin'de sakin ve masum bir şekilde kanatlarını çırpan bir kelebeğin dalgalandırdığı hava yarın New York'ta fırtınaya dönüşebilir"

Bu bağlamda sizin hayatınızda en büyük kelebek etkisi oluşturabilecek olay nedir hiç düşündünüz mü ?
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Keşke şu an'a kadar sevdiğim ve değer verdiğim insanları hiç tanımamış olsaydım. (Karşı cins anlamında)

Keşke şu an birlikte olduğum insanı çok daha önceleri tanımış olsaydım, keşke O "ilk" olsaydı.

Keşke lise seçimimi doğru yapıp şu an elektronik mühendisi olsaydım diyemiyorum çünkü grafiker olmaktan mutluyum. Cümle içinde geçen elektronik mühendisliği bir idealdi ama olmadı sağlık olsun.

Keşke sigaraya başlamasaydım.

Keşke çok öncelerden beri spor yapıyor olsaydım.

Keşke, keşkelerim olmasaydı.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

kelebek etkisini felan bilmem ama ben geçmişteki bazı güzel şeylerle şu andaki bazı güzel şeyleri birleştirip yepyeni bir hayatta olmayı isterdim.Bide ah ah çekiyimde tam olsun :)
Dreams
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Kelebek etkisi; ilk dalgasini sene 95 civarinda vurdu.. Ilk yaptigi rüzgar asla degildi, ama bu seferki farkli idi. Evvelki rüzgarlarini da alip gelmisti..Ve iyiki de olusturmus bu büyük tufani.. Simdiki benin olusumu adina, iyiki yapmis.

Keskelerim yoktur benim. Basarisizliksa basarisizlik, terkse terk, yitirmek ise yitirmek,ayriliksa ayrilik. Geri dönüp yasamayi düsünmedim. Cünkü; o anlar, o anlara, o zamanlara özeldi. Hicbri daha öylesi güzel yasanamazlar.

Mesleki idealim icin belkiden de belki ufak düsünürdüm ama, onun da bana mesaji oldu ömrümde. Ki kutsalligi hala icimde. Eldesi olmamis olsa da, karakterimi o meslek dogrultusunda sekillendirmenin onurunu yasiyorum. Bu da en güzeli.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

düşünün bu sabah uyandığınızda birden olaylar şöyle gelişiyor değişik bir evde uyanıyorsunuz camdan dışarı bakıyorsunuz birde ne görüyorsunuz oturduğunuz yer aynı fakat etraftaki yapılar neredeyse komple değişmiş, birden odanın kapısı açılıyor ve birde ne görüyorsunuz karşınızda babanız var ama oda sanki başka biri seni işten kaytarmakla suçluyor bugün olsun bana yardım etmeye gel diyor şaşkınlıkla peki diyorsunuz ... evden dışarı çıkıp garaja doğru yüremeye başlıyorsunuz garajı açtığınızda ne görüyorsunuz bilin bakalım yıllarca hayalini kurduğunuz araba karşınızda ve anahtalarıda cebinizde tam o sırada cep telefonunuz çalıyor arayan kim tahmin edin bütün hayatınız boyunca aradığınız o sevgili ;) ne dersiniz hayatınızın bu şekilde olmamasının sebebi belkide küçük bir kelebeğin bir fazla kanat çırpışı :idea: :)
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Güzel bir keske komplexi olusturmussun. :)

Ben yine de kendi namima, israrla diyorum ki, hicbir seyimin degismesini istemezdim; ya da eldesini; kelebek cirpsin kanatlarini cirpabildigince yani. Cünkü; yasamimin su saaatine kadar; * heran * dolu doluya ve gayet tatminkar gecti.. Negatifler olsa da.

Güzel kelebek.. :wink:
Kullanıcı avatarı
ress
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen ress »

ben keşkelerimi yazsam önce olur sanırım..
keşke annem hastayken üniversiteye ara verseydim ve keşke onu son kez görebilseydim:(
Keşke yakınlarımın veya arkadaşlarımın bazı konularda sözlerini dinleseydim de gerçekleri başkalarının gözleriyle de görebilseydim.. :love1:

Keşke şu ev yerine daha üst kat ve sıcak olmayan bir ev alsaydım:(

Keşke sigaraya hiç başlamasaydım:(

KEşke tez konumu başka birşeyden seçseydim:(

Keşke rüyamda gördüğüm sayısal loto sonuçlarının dördünü değilde altısını uyanıp bir kağıda yazsaydım.. :P

keşke sihirli değneğim olsaydı:
[color=green]papatyaların narince savrulduğu...
kelebeklerin özgürce uçtuğu...
rüzgarın hafifce ıslık çaldığı günde...
gözlerimde çiğ tanesi ıslaklığı...[/color]
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Hayat çok acımasız !
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

Ke$Ke ...
neysee söLemiim ;(
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
BJKAhmet
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen BJKAhmet »

keşke ortaokulda biraz daha çalışıp anadolu lisesine gitseydim. Yaw amma kolaymış bu ortaokul ......AAAAAAAAAAAH AH
...>>>YOK İMZA FALAN<<<...