Avrupa'dan lige dönemediler

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
muratert
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 72
Kayıt: 02-10-2006 14:05
Konum: Mudanya'dan

Avrupa'dan lige dönemediler

Mesaj gönderen muratert »

Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımları, Turkcell Süper Lig'de başarısız sonuçlar aldı. Avrupa kupalarında hafta içinde maçlar yapan Fenerbahçe ve Kayserispor, Turkcell Süper Lig'de haftayı yenilgilerle kaparken, Beşiktaş ile Galatasaray ise berabere kaldı.

Randers karşısında deplasmanda 3-0'lık sonuçla turu geçen Fenerbahçe, evinde Bursaspor'a
1-0 yenilmekten kurtulamazken, UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile berabere kalıp elenen Kayserispor ise Antalya deplasmanında yine 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile 120 dakika süren maçta 2-2 berabere kalıp, turu geçerek İstanbul'a dönen Beşiktaş ise Kayseri Erciyes deplasmanında son dakikada yediği golle berabere kaldı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Liverpool'a 3-2 yenilen Galatasaray ise evinde Konyaspor ile oynadığı ve 3-1 öne geçtiği karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

RAKİPLERİ DE KÖTÜ SONUÇLAR ALDI

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Kayserispor'un Avrupa kupalarındaki rakipleri de geçen hafta sonunda liglerinde kötü sonuçlar aldı.

Fenerbahçe'nin rakibi Randers, Danimarka Ligi'nde Midtjylland'a deplasmanda 2-1, Beşiktaş'ın rakibi CSKA Sofya yine deplasmanda Botev Plovdiv'e 1-0, Galatasaray'ın rakibi Liverpool deplasmanda Bolton'a 2-0 yenilirken, Kayserispor'un rakibi AZ Alkmaar ise evinde Den Haag ile 2-2 berabere kaldı.Bu akşam Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor'un rakibi Ossasuna ise deplasmanda Espanyol ile berabere kaldı.

(AA)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir