İstanbul'da Gelme Bush Konseri...

Konserler, kültürel ve sanatsal etkinlikler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

İstanbul'da Gelme Bush Konseri...

Mesaj gönderen Alamut »

Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu’nun (BAK) düzenlediği ‘Gelme Bush’ başlıklı konser, 12 Haziran’da Göztepe’de gerçekleştirilecek.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan BAK Sözcüsü Ragıp İncesağır, ABD Başkanı George Bush ve bazı diğer ülkelerin politikacılarının Irak’ta, Filistin’de katliamlar yaptıklarını, insanları öldürdüklerini öne sürerek, bu nedenle NATO İstanbul Zirvesi ile toplantıya gelecek kişileri protesto etmek istediklerini söyledi.

SAVAŞA KARŞI BARIŞ ŞARKILARI
İncesağır, “Bu yüzden savaşı barışçılığımızla kovalım istiyoruz. Onların savaş naralarına karşı biz 12 Haziran’da İstanbul’da barış şarkıları söyleyeceğiz. Onların dili, savaşın dili. Ama biz onlarla aynı dili konuşmak zorunda değiliz. Biz onlara barış şarkılarını dinleteceğiz” dedi.
Sanatçıların gönüllü olarak katılacağı ‘Gelme Bush’ başlıklı konserin, 12 Haziran Cumartesi günü Kadıköy Göztepe Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirileceğini anlatan İncesağır, barışseverleri etkinliğe katılmaya çağırdı.

‘MOR VE ÖTESİ’ KONSERDE
Konsere katılacak olan ‘mor ve ötesi’ solisti Harun Tekin de, “büyük bir işgal yaşandığını” ifade ederek, “Bu işgalin parçası olan insanlar da bizim kentimize geliyor. Onları bu şehirde isteyen yok, ama barışı söylemek için her zaman, ‘zaman’ var. 12 Haziran da bu zamanlardan biri. Hepinizi bekliyoruz” diye konuştu.

GÖKKUŞAĞI VOSVOSLARI’NDAN DESTEK
Etkinliği destekleyen Gökkuşağı Vosvosları Grubu sözcüsü Cem Çobanoğlu da, konser öncesi saat 13.00’te, Bostancı sahili, Bağdat Caddesi ve son olarak Özgürlük Parkı güzergahında konvoy oluşturacaklarını anlatarak, “Yeni savaşların, yeni katliamların planlanacağı NATO zirvesine karşıyız. Yaşasın barış” dedi.

‘SAVAŞSIZ BİR DÜNYA MÜMKÜN’
Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak ‘Gelme Bush - Savaşsız Bir Dünya Mümkün’ başlıklı konserde, Bulutsuzluk Özlemi, Işığın Yansıması, Kara Güneş, Kardeş Türküler, mor ve ötesi, Onur Akın, Vedat Sakman, Yaşar Kurt, Yavuz Bingöl, Zeynep Tanbay ve Rojin’in sahne alacağı bildirildi.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

Gelme Bush lafıda çok popüler geçenlerde birinin sırt çantası arkasında böyle toka gibi bişi luyor ya işte ondan koymuş üstünde yazıyordu. Baq Mor ve Ötesi de geliyormuş ne güzel.

Sanki bunlar gelme diyince gelmicek adam allah allah gelsin gitsin işte. Gelmeyince herşey düzeliyor mu?? haksızsam haksızım demeyin..
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1375
Kayıt: 06-05-2004 19:03
Konum: nereye...
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Konserde sepultura da olsaydı giderdim kesin...

Haberi geç gördüm ama bişey kaybetmemişim bari :|

Konser bi tarafa da Bush gelmesin bence de...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir