Dekan, kendisini dolandıran kadını görünce inanamadı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Dekan, kendisini dolandıran kadını görünce inanamadı

Mesaj gönderen Eternity »

ResimKayseri Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı 53 yaşındaki Prof. Dr. Erdoğan Berçin’in, internette tanıştığı Bursalı Zühre Özdemirci’ye kaptırdığı 135 bin YTL’nin 50 bin YTL’sini bankadan kredi olarak çektiği ortaya çıktı. Prof. Berçin, kendisine manken fotoğrafı gönderen Zühre Özdemirci ile karşılaşınca, polise "İnanmıyorum. Bu o olamaz" dedi.

MANKEN Yüksel Ak’ın fotoğrafına kendi yüzünü montajlayarak internetten Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Berçin’e gönderen Zühre Özdemirci’nin, dekandan sağladığı paralarla evine 8 bilgisayar, 1 cep bilgisayarı, kamera, 2 dijital fotoğraf makinesi, data bank, 2 webcam ve pırlanta yüzük aldığı ortaya çıktı. Zühre Özdemirci paranın bir bölümüyle de birlikte yaşadığı Murat Doğru ile iki hafta tatil yaptı.

YÜZLEŞMEDE ŞOKE OLDU

Dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi olup Bursa’ya gelen Prof. Dr. Berçin, gözaltına alınan Zühre Özdemirci ile yüzleştirildiğinde şoke oldu. Prof. Berçin, yüzünü hiç görmediği Zühre Özdemirci’nin internette chat yaptığı kişi olabileceğine inanamadı. Prof. Berçin, "İnanmıyorum. Beni evlilik vaadiyle dolandıran bu kadın olamaz. Siz belki de yanlış bir kişiyi yakaladınız" dedi. Polis tarafından güçlükle ikna edilebilen Prof. Berçin, yakınlarına, "Bu, benim gelecekteki eşim olacaktı. Nasıl inandım? Hayalerim yıkıldı" dedi.

ÖLÜMÜME NEDEN OLACAK

Öte yandan daha önce bir kez evlenip boşandığı öğrenilen Zühre Ö. "Olayın bu boyuta geleceğini hiç düşünmemiştim. Rahatsızlığım var. Psikolojim de çok bozuldu. Bu olay belki de benim ölümüme neden olacak" diye konuştu. Polislerin Murat Doğru ile yemek yerken eve geldiğini ve "Dekanı dolandırdığın söyleniyor" diyerek kendisini götürdüklerini ifade eden Zühre Özdemirci "Bu olaylar, böyle yansıtıldığı gibi değil. Prof. Berçin’le internette chat yaparken tanıştım. Benim rahatsızlığım var. Para istedim, o da iyi niyetle yardım etti" dedi. Kortizon tedavisi gördüğü için aşırı kilo aldığını söyleyen Zühre Özdemirci şöyle konuştu:

"Bunu ona da söylemiştim. Israrla görüşmek istedikçe ’Şu anda görüntüm güzel değil, bir süre eski halime dönünceye kadar görüşmeyelim’ demiştim ona. Onunla ’Zühre Doğru’ olarak chatleşiyordum."

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Kadın maşallah Kevin Mitnick'e taş çıkaracak bir hack gerçekleştirmiş lakin bir dekanımızın bu oyuna kurban gitmesi düşündürücü ... Lakin para az buz bir para değil bir insan yüz yüze görüşmediği birine nasıl bu kadar para bağışlar ki, bunun arkasında başka bir koku sezdim ben şahsen :)
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2063
Kayıt: 01-04-2006 17:11

Mesaj gönderen Gürz »

Bu işin içinde başka bir iş var... 135.000 ytl ( 135 milyarlira ) insandan kardeşi istese böyle kolay verilmez. var bu işin içinde bir bit yeniği yakında çıkar... :)
Kullanıcı avatarı
SabahGunesi
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 199
Kayıt: 25-07-2006 13:28
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen SabahGunesi »

helal olsun kadına erkek aptal olursa (yani sen eşşek olursan semer vuran çok olur) haketmiş halada ben bunun olsuğuna inanmıyorum beni kandırıyorsunuz diyor ya komisere hakketten hak etmiş adam
º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Rüzgar Sert Essede Dağlar Önünde Eğilmez ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir