ne yapayım sizce?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
amavisca2
New Friend
New Friend

ne yapayım sizce?

Mesaj gönderen amavisca2 »

Birini seviyorum. 4 senedir hem de ama onunla hep dosttuk daha ben ona olan sevgimden emin olana kadar o bana sevdiğini anlatmaya ve biriyle çıkmaya başladı. Ben de hem ondan kopmamak için hem de onu kırmamak için 4 sene boyunca sakladım bunu. Geçen günlerde mesajla herşeyi anlattım. Ama ne bir tepki ne de başka birşey... Onu çok kırdığımı düşünerek onun için kendimden çok üzülüyorum. Onu ne kadar hayal kırıklığına uğrattığım için kendime kızıyorum. Ama o bana sevgililerini anlatırken ya da dostça bişeyler paylaşırken nasıl söyleyebilirdim ki. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Unutmaya çalışmak mı, onunla konuşmak mı ya da başka bişey mi doğru olan? Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
argetlam
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen argetlam »

aynısı benim başıma geldi kardeşim...ben de bir arkadaşımla birçok şey paylaşmıştım ve sonra o da bana msjla sevgisi belirtmişti... onu reddetmek zorunda kaldım aramız bozulur gibi olmuştu ama şimdi eskisi gibi olmaya başladık sana tavsiyem oluruna bırak...

kendi yaşadığım olayda en çok üzüldüğüm nokta; onun beni sevdiğini bilmeden benim başkasına duyduğum hisseleri onunla paylaşırken buna nasıl katlandığı oldu...:(

duygularını dile getirdiğin için üzülme onu hayal kırıklığına uğratmadığından eminim ve o sana eğer bi tepki vermemişse bunu seni düşündüğü için yapmıştır...onunla konuşmamak çare değil...zamana bırak...tek çıkar yol bu...
[b]ѕüтℓü çαу[/b]
amavisca2
New Friend
New Friend

bi daha göremiycem büyük ihtimalle eğer arkadaşlarla birlikte buluşmazsak.
Kullanıcı avatarı
dewil_aslans
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen dewil_aslans »

seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor
sokaklarda yankılandı adın
sensızlıge hıc alısamadım
tum sozlerım kuskun sana
yıne yanlızım
AY IŞIĞINDA...
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

dewil_aslans yazdı:seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor
12 senemi? sen 6 yaşındamı aşık oldun :)
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

zeynep_1114 'in sorusuna mantıklı bir cevap bende bekliyorum doğrusu... :-)
iyi yakalamışsın zeynep_1114...
amavisca2
New Friend
New Friend

zeynep_1114 yazdı:
dewil_aslans yazdı:seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor
12 senemi? sen 6 yaşındamı aşık oldun :)
harbi usta nasıl oluyo o iş
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Bu başlık komple ufak yaşta aşk.Hayret tabii doğrsu : ))
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
eTipuFf
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen eTipuFf »

benim de dikkatimi çekti 6 yaşında mı aşık oldun :D

bende 11 yaşında aşık oldum hala seviyorum :D
Kullanıcı avatarı
argetlam
Best of TurkiyeForum