Birini seviyorum. 4 senedir hem de ama onunla hep dosttuk daha ben ona olan sevgimden emin olana kadar o bana sevdiğini anlatmaya ve biriyle çıkmaya başladı. Ben de hem ondan kopmamak için hem de onu kırmamak için 4 sene boyunca sakladım bunu. Geçen günlerde mesajla herşeyi anlattım. Ama ne bir tepki ne de başka birşey... Onu çok kırdığımı düşünerek onun için kendimden çok üzülüyorum. Onu ne kadar hayal kırıklığına uğrattığım için kendime kızıyorum. Ama o bana sevgililerini anlatırken ya da dostça bişeyler paylaşırken nasıl söyleyebilirdim ki. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Unutmaya çalışmak mı, onunla konuşmak mı ya da başka bişey mi doğru olan? Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
aynısı benim başıma geldi kardeşim...ben de bir arkadaşımla birçok şey paylaşmıştım ve sonra o da bana msjla sevgisi belirtmişti... onu reddetmek zorunda kaldım aramız bozulur gibi olmuştu ama şimdi eskisi gibi olmaya başladık sana tavsiyem oluruna bırak...
kendi yaşadığım olayda en çok üzüldüğüm nokta; onun beni sevdiğini bilmeden benim başkasına duyduğum hisseleri onunla paylaşırken buna nasıl katlandığı oldu...
duygularını dile getirdiğin için üzülme onu hayal kırıklığına uğratmadığından eminim ve o sana eğer bi tepki vermemişse bunu seni düşündüğü için yapmıştır...onunla konuşmamak çare değil...zamana bırak...tek çıkar yol bu...
seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor
sokaklarda yankılandı adın
sensızlıge hıc alısamadım
tum sozlerım kuskun sana
yıne yanlızım
AY IŞIĞINDA...
dewil_aslans yazdı:seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor
dewil_aslans yazdı:seninki 4 sene benım tam 12 sene oldu ve ben en sonunda acıldım senın yasadıklarının aynısını yasadım hemde defalarca acildıgım zaman hıc bır tepkı vermedı hıssedıyırdum oda benı sevıyordu ve 2 sene once bana bunu soyledı ama sımdı ayrıyız ve benım ıcım acıyor ne yapacagım ne edecegım bılmıyorum elımden ancak onu sevmek gelıyor ama o bunu gormuyor