Doğru mu yaptık?

Eğitim hayatımıza dair her şey. Anılar, düşünceler..
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Doğru mu yaptık?

Mesaj gönderen vişne »

Çocukluğumuzda "Ben büyüyünce ...... olacağım" diye çok şey söylerdik o noktaların yerine. Büyüdük, hayatımızı değiştirebilecek seçime yaklaştık, sınavlara girdik, ya tam istediğimiz oldu ya da istemeden oldu meslek seçimlerimiz.
Hangimiz ne diledi ne oldu, ne kadar yaklaştık isteğimize ya da daha seçim aşamasındaysak ne kadar yakın hissediyoruz kendimizi dileğimize.
Paylaşalım mı :)
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen vişne »

İlk paylaşımı konuyu açan ben olduğum için kendim yapmalıyım sanırım:)
Dileyerek isteyerek hep öğretmen olmayı hayal ettim. Çenesi düşük biriydim, bir sorun varsa ve ben de biliyorsam cevabını karşımdaki de öğrensin diye türlü türlü şekillere girip, tüm becerebildiğim tekniklerle o bildiğimi anlatmaktan zevk alırdım. Bana en uygun hatta tek uygun meslek öğretmenlikti ve şimdi ne mutlu bana ki sevdiğim mesleği yapıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

vişne yazdı:Çenesi düşük biriydim, bir sorun varsa ve ben de biliyorsam cevabını karşımdaki de öğrensin diye türlü türlü şekillere girip, tüm becerebildiğim tekniklerle o bildiğimi anlatmaktan zevk alırdım.
Evet çok çenesi dü$ük olduğun doğru :lol: ayrıca tanıdığım en ba$arılı öğretmensin bu da ba$ka bir doğru :)

Efendim bana gelirsek eğer hep ingilizce üzerine eğitimimi tamamlamak ve sanırım rehberlik, tercümanlık gibi bir i$le me$gul olmak isterdim ama olmadı :) Zorunlu olarak kamu yönetimi okudum ama o da bana hitap etmediği için yarıda bıraktım :) bu gidi$le ne olacağımı ben de bilmiyorum :lol:
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen vişne »

Eternity yazdı: Evet çok çenesi dü$ük olduğun doğru :lol:
:) Sevgili Eternity onayın için çok teşekkürler ( "ş" ile "$" değil ;) )
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

vişne yazdı::) Sevgili Eternity onayın için çok teşekkürler ( "ş" ile "$" değil ;) )
Sevgili vişne sana yazdığım mesajlarda gözlerim "dolar", sanırım bu yüzden "ş ile değil $ ile" ;)
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen vişne »

:lol:
İlahi Eternity çok güldürdün beni

Umarım masum bir vişneye bakıp gözlerin "dolar"ken ,"Efendim bana gelirsek eğer hep ingilizce üzerine eğitimimi tamamlamak ve sanırım rehberlik, tercümanlık gibi bir i$le me$gul olmak isterdim " şeklindeki dileğin yerine gelir de ceplerin bastığın her "ş" kadar "$" ile dolar :)

sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

biliyodum senin psikopat olduğunu...
sawaş kotü... çok kötü...
bir bayanın o sahneleri kaldırabileceğini sanmıyorum...
hadi benim gibi duygusuz biri olsa neyse(kim?? ben mi??)...

küçüklüğümden beri kaymakam olmak isterdim.çok!! çalıştım, istediğim yeri kazandim. valla adım adım gidioz.
gidioz da nereye kadar...
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Elektrik-elektronik mühendisi olmak isterdim, yıllar boyunca bunun için çalıştım ama grafiker oldum. Hayat işte...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Daha cok yolumuz var bu ömürde...
Kullanıcı avatarı
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ibryapici »

ben küçüklüğümden beri özel kuvvetlerde çalışmak istemişimdir ama hayat ne getirir ne getirmez bilinmez.Ama şu anda okuduğum bölümün hastası oldum nası denir aradığımı8 buldum ama yinede hala diğer mesleği tercihederim ve kendimi yetiştirdiğim bir dal üzerine çalışarak yani mekatronik uzmanı olarak
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.