Gerets'in ön libero sıkıntısı!

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
g_burcak_s
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 165
Kayıt: 12-07-2006 16:03

Gerets'in ön libero sıkıntısı!

Mesaj gönderen g_burcak_s »

Galatasaray, 10 günlük Hollanda kampında hem çok çalıştı hem de ciddi hazırlık maçlarından önemli dersler çıkardı. Teknik Direktör Gerets'in rakip olarak Belçika'dan seçtiği üç takım da Galatasaray'a oranla zayıf ekipler gibi gözükse de, daha ilk maçta Beerschot karşısında alınan mağlubiyet eksiklikleri gözler önüne serdi. Gerets'in 4-1-3-2 sistemiyle sahaya sürdüğü Aslan'da, Saidou'nun gidişiyle başlayan ön libero sıkıntısı, Hollanda'daki kampın da birinci gündem maddesiydi. Teknik adamın, oynattığı düzenin vazgeçilmez unsuru olan ön libero bölgesindeki arayışlar kamp boyunca devam etti. Gerets, bir yandan istediği oyunculardan birinin alınabilmesi için yöneticileri sıkıştırırken, diğer yandan da bu oyuncu hiç gelmeyecekmiş gibi, alternatifler üretmeye çabaladı.
Okan Buruk bilmecesi
Lierse ile oynanan ikinci hazırlık maçında sergilenen futbol ve sonuç, yine tatmin edici değildi. Futbolcular, bu durumu ağır tempo sonrasında oluşan yorgunluğa bağlıyor, Gerets ise "Eksikliklerimizi gördük" değerlendirmesini yapıyordu.
Okan ve Tolga'nın gelişiyle kamp hareketlendi. Gerets'in, Tolga'ya sahip çıkarak alınmasını kendisinin istediğini söylemesi, Okan için ise "Yönetimin transferi" demesi aslında gelecek sezon öncesinde yaşanabilecek en büyük sıkıntıya da işaret ediyordu.
Song ve Tomas'a uyarı
Brussels ile oynanan son hazırlık maçında, Tolga ilk 11'de forma giyerek başarılı bir futbol sergiliyor, ikinci yarıda oyuna giren Okan ise belki de hayatında ilk kez sol kanatta görev alıyordu.
Yıldız futbolcu istediği gibi oynayamasa da yine de sırıtmadı. Gerets'in ilk yarıda Tomas'ı keserek, Tolga'yı göbekte oynatması, ikinci yarıda da Song'u çıkarıp, Hırvat oyuncuyu Tolga'nın yanına koyması, aslında her iki yabancı oyuncuya da birer uyarı oldu.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir