G.Saray ve Ülker' den dev adım

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ushuaia
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2721
Kayıt: 15-02-2006 11:34

G.Saray ve Ülker' den dev adım

Mesaj gönderen ushuaia »

Galatasaray Kulübü ile Ülker Grubu arasında geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması törenle imzalandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan anlaşma törenine kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetici Atilla Kınay, Ülker Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ve Ülker Grubu Yöneticisi Ali Ülker katıldı.

Başkan Canaydın, yapılan sponsorlukların başlangıcının geçen seneye dayandığını ifade ederek, ''Bu örnek bir başlangıç oldu. Cafe Crown ile ilk adımları attık. Bu kez basketbol için Cafe Crown markası ile 5, Cola Turka markası ile futbolda 3 senelik anlaşma yaptık'' dedi.

Yapılan sponsorluğun Türk basketboluna büyük etkileri olacağını anlatan Özhan Canaydın, Cola Turka için de Ülker Grubu'na çok ciddi bir çalışma ile gittiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Cola Turka geniş ufukludur, çok ciddi bir çalışma ile karşılarına gittik. Bu iyi çalışmaların neticesi, grupla birlikte kulübümüze ve Türk sporuna katkı sağlayacaktır. Bu birlikteliğin uzun süre sürmesini diliyorum. Sizin uğurunuza inanıyorum.''

Başkan Canaydın, bu çalışmaların sonunda Galatasaray'ın Cafe Crown ile daha ciddi yatırımlara gideceğini de vurgulayarak, açılacak kafeler ve storeler ile kulübe büyük gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

DOĞAN: ''PAZAR PAYIMIZ YÜKSELDİ''

Törende Ülker Grubu adına konuşan Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ise, Galatasaray ile geçen yıl yaptıkları anlaşma ile Cafe Crown'ın pazar payını sıfırdan, yüzde 30'a yükselttiklerini ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın yaptığı çalışmalar neticesinde, Ülker'in de sponsorluk alanında daha ileri gittiğini belirten Doğan, ''Galatasaray başkanı ve yardımcılarını kutluyorum. Bu birliktelik bizim pazar payımızı daha da yükseltecek. Biz başkalarının da bu alana girmesini istiyoruz. Yapılan bu
anlaşmalarla Türkiye'de sporun kalitesi artacak, çıtanın seviyesi yükselecek. Galatasaray Avrupa'da Türkiye'nin tanıtımını daha önce nasıl yaptıysa, aynı başarıların devamını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Törende başkan Canaydın, Ülker Grubu'na katkılarından dolayı bir plaket hediye etti.

Alıntıdır.
Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.

Nietzsche
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir