Gemİsİnİ Kurtaran Kaptan

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
mad_emrah

Gemİsİnİ Kurtaran Kaptan

Mesaj gönderen mad_emrah »

Almanya 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden İngiltere, kupanın sürpriz takımlarından Ekvator ile karşılştı.. İngilizler, maçı kaptan David Beckham'ın serbest vuruştan attığı tek golle kazandı ve çeyrek finale yükseldi..

Mücadelenin ilk yarısına iki takımda kontrollü başladı.. İlk yarının en büyük tehlikesini Ekvator, John Terry'nin hatasında buldu.. 11. dakikada Terry'nin büyük hatasının ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Carlos Tenerio’nun vuruşunda top Ashly Cole'den sekip üst direğe çarptı ve dışarı gitti.. Oyunu orta alanda kalabalık taktik anlayışı ile sürdüren İngiltere'nin ilk yarıdaki tek önemli pozisyonu bir orta saha oyuncusu Lampard'dan geldi. Rooney’in pasını önünde bulan Lampart’ın köşeye gönderdiği topu kaleci Mora köşeden çeldi..

İkinci yarıya iki takımda tutuk başladı.. İngiltere Ekvator karşısında duran toplarla etkili olmaya çalışırken, İngilizlerin beklediği gol bir duran toptan geldi.. 60. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen David Beckham, yaptığı mükemmel vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a taşıdı..

Beckham'ın golünün ardından Ekvator oyunda üstünlüğü ele geçirmesine rağmen aradığı golü bulamadı ve karşılaşmayı 1-0 kazanan İngiltere adını Çeyrek Final'e yazdırdı..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir