Golcüye 86 milyon YTL

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Golcüye 86 milyon YTL

Mesaj gönderen Eternity »

Resimİngiliz ekibi Chelsea, dünyanın sayılı yıldızlarından Milan’ın Ukraynalı golcüsü Shevchenko'ya 30 milyon sterlin (yaklaşık 86 milyon YTL) karşılığında 4 yıllık imza attırdı. Sheva, "Büyük bir kulüpten başka bir büyük kulübe, şampiyonlarla dolu bir takıma geldim" dedi.


RUS işadamı Roman Abramovich'in kulübü satın almasıyla birlikte dünyanın birçok yıldızını kadrosuna katan Chelsea, Milan'ın ve Ukrayna Milli Takımı'nın yıldızı Andry Shevchenko'yu rekor bir ücretle, 30 milyon pound (yaklaşık olarak 86 milyon YTL) karşılığında renklerine bağladı. 2002'de Leeds United'dan Manchester United'a geçen Roy Ferdinand'ın (29.1 milyon pound) 'en pahalı transfer'ini imzaladığı 4 yıllık sözleşme geride bırakan Shevchenko, ilk duygularını "Büyük bir kulüpten başka büyük bir kulübe, şampiyonlarla dolu bir takıma geldim. Premier Lig'de oynamak beni heyecanlandırıyor" diyerek dile getirdi.

Kariyeri başarılarla dolu 29 yaşındaki yıldız futbolcu, "Bence mükemmel bir zamanda geldim, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi kupası ideal bir hedef olacak ama her şey Şampiyonlar Ligi kupası değil. Chelsea yine Premier League için hazır olacak ve takım her maçı kazanmak içn sahaya çıkıyor aynen benim gibi" ifadesini kullandı. Ailevi nedenlerle Milan'dan ayrılacağını daha önce açıklayan Shevchenko'nun bu transferde eşi Kristen'in çocuklarının İngilizce öğrenmesini Londra'da istemesinin etkili olduğu kaydedildi.

Milan İkinci Başkanı Galliani de bu durumu "İngilizce, İtalyanca'yı yenmiştir" açıklamasıyla doğruladı. Ballack'tan sonra ikinci bombasını Sheva'yla patlatmanın sevincini yaşayan teknik direktör Jose Mourinho, yönetimden Real Madrid'li Roberto Carlos'un alınmasını da talep etti. Bu arada imzanın atıldığı sırada Milan Kulübü resmi sitesinde, Ukraynalı oyuncuya hizmet ettiği 7 yıl için teşekkür metni yayınladı.

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2686
Kayıt: 25-03-2006 13:09

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

Sheva'da değer yani o kadar paraya
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

yedi sülalesini yeter o para sheva'nın kim olsa giderdi.Ama herşeyiyle futbolcu.
aRaCeLLy

Mesaj gönderen aRaCeLLy »

Hak ediyo o adam o parayı helal olsun
Jean-PauL-MuRaT

Mesaj gönderen Jean-PauL-MuRaT »

shevayı 3 kez canlı izledim de.. gerek kişiliği gerek oyunu harbi bir adam yaa bir yanlışı yok süper futbolcu ukrayna macında bizi yenseler de sheva çıkarken butun tribünler ayakta alkışladık bu yüzden türkiyeyi cok seviyorum diyor.. adam hak ediyor ezip geçiyor be sheva gol gol gol
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir