Aziz Yıldırım İstifadan Vazgeçti

Fenerbahçe taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
ersines

Aziz Yıldırım İstifadan Vazgeçti

Mesaj gönderen ersines »

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın istifa fikrini değiştirdiği ve tekrar aday olacağını hafta içinde açıklayacağı öğrenildi. Ancak Yıldırım'ın bir rahatsızlığı var....
'Bu kez 2001’deki gibi dönmem' diyen Aziz Yıldırım’ın fikrini değiştirdiği ve tekrar aday olacağını hafta içinde açıklayacağı öğrenildi.

Yarın akşam İstanbul’da
Aziz Yıldırım’ın geri döneceği yolunda bir süredir alınan sinyaller dün tavana vurdu. Görevi bıraktığını açıkladıktan sonra yurtdışına çıkan Yıldırım’ın yarın akşam saatlerinde Türkiye’de olacağı, pazartesi günü de kongre kararı alan yönetimle toplantı yapacağı bildirildi. Fenerbahçe Başkanı’nın hafta içinde de seçime gireceğini resmen açıklaması bekleniyor.

‘Eleştiriye hazırım
Yakın çevresine, “Her türlü eleştiriye göğüs germeye hazırım'' dediği öğrenilen Yıldırım’ın sadece, “2001’deki gibi geri dönmeyeceğim'' sözünden rahatsız olduğu vurgulandı. Yönetimde bir kaç değişiklik yapmayı düşünen Aziz Yıldırım’ın transfer harekatına da hemen başlayacağı belirtildi. Başkana dönmesi için büyük baskı yapan camiada heyecanlı bir bekleyiş var.

Kaynak:Fanatik
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir