Kartal şampiyonluğa uçuyor

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
jok3r_88

Kartal şampiyonluğa uçuyor

Mesaj gönderen jok3r_88 »

ResimKartal şampiyonluğa uçuyor

Beşiktaş A Genç Takımı, Türkiye Şampiyonası Yarı Finali’nde Bursaspor engelini penaltılarda aştı, adını finale yazdırdı Heyecan fırtınası
Jean Tigana yönetimindeki A takım ile Türkiye Kupası Şampiyonluğu’na ulaşan Siyah-Beyazlılar’a, altyapıdan da müjdeli bir haber geldi. Kuşadası’nda yapılan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Beşiktaş A Genç Takımı, dün Bursaspor ile yarı finalde karşılaştı. Normal süresi 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi. Heyecan fırtınası, penaltılarla sona erdi.

Yarın final var
Kara Kartallar; Nail Tilbaç, Serhat Gürcüoğlu, Yüksel Kayaalp ve Can Erdem’in isabetli penaltıları ile (5-3) güldü. Ancak Siyah-Beyazlı ekibi finale çıkartan 1 numaralı isim, Bursasporlu gençlerin attığı penaltılardan ikisini kurtaran kaleci Korcan’dı. Beşiktaş A Genç Takımı, Trabzonspor-Gaziantepspor maçının galibiyle yarın karşılaşacak. Final mücadelesi; Türkiye’nin en iyisini de ortaya çıkartacak.

besiktasim(yazar:ersan)
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend
Mesajlar: 669
Kayıt: 04-02-2006 17:36
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen onurkaya »

A Genç Futbol Takımımız, Türkiye Şampiyonası'nın final maçında Trabzonspor'u 2-1 yenerek Şampiyon oldu.

Takımımız karşılaşmanın hemen başında, 2. dakikada Can Erdem ile öne geçerken, Trabzonspor yakaladığı bir pozisyonda topu ağlarımıza gönderince eşitliği yakaladı ve 90 dakikalık normal süre 1-1 sona erdi.

Büyük bir mücadeleye sahne olan uzatma bölümünün ilk devresinde de skor değişmezken, 117. dakikada sahneye çıkan Yiğit Çokgezer, Siyah Beyazlılarımız'ı 2-1 öne geçiren gole imza koyarak mücadelenin skorunu belirlerken, Takımımız'ın Türkiye Şampiyonluğu'nu da ilan etmiş oldu.


Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan A Genç Takımımız’da Şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Futbolumuzun geleceği olan Altyapımızda teknik kadromuz zaferi, inanca ve ekip ruhu ile yapılan özverili mücadeleye
bağladı.

Birbirinden güçlü takımların arasından sıyrılarak Türkiye Şampiyonluğu’na adını yazdıran Siyah Beyazlılarımız’da Teknik ve İdari Kadromuz Beşiktaşımız’ın geleceğinin parlak olduğuna işaret etti. İlk günden itibaren kupaya olan inançlarını hiçbir zaman yitirmediklerini söyleyen Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, “Altyapımız’ın kıskandıran başarıları devam ediyor” diye konuştu. A Genç Takımımız’ın Şampiyonluğunu “başarının taçlandırılması” olarak nitelendiren Pak, “Bütün oyuncularımızı kutluyorum. Hepsi Beşiktaşlılığın verdiği sorumlulukla mücadele ettiler ve netice ortada. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımların hepsi Türkiye Şampiyonası’ndan elendi. Büyük gruplarda hep Beşiktaş’ın ismi var” dedi. B Genç Takımımız’ın da Türkiye Şampiyonu olması için bütün Altyapı ekibinin buna hazırlandığını vurgulayan Ufuk Pak, “Bütün Özkaynak Düzeni Takımlarımız şu anda mücadele ettikleri kategorilerde iddialı durumdalar. Kazandığımız bu kupa birlik ve beraberliğimizin bir eseri” diye konuştu. Yeni sezondan da çok umutlu olduklarını sözlerine ekleyen Ufuk Pak, önümüzdeki sezonda yeni projeler ve yetenekli gençlerle göz kamaştıracağımızı belirtti.

Şampiyonluk sevincini herkesten daha fazla yaşayan isimlerin başında ise A Genç Takımımız’ın kenar yönetimi geliyor. Antrenörler Ömer Gülen, Sarp Yiğit ve Kaleci Antrenörümüz Muharrem Önen, kazanılan Şampiyonluğu “birlik, beraberlik, özveri ve inancın eseri” diye nitelendirirdi. “İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik” diyen Ömer Gülen, “Altyapımız’ın en büyük amacı futbolcu yetiştirmek. Ancak, mücadele ettiğimiz kategorinin kupasını kazanmakta hakkımızdı. Beşiktaş Camiası’na hizmet eden bizlerin küçük hedefler düşünmek gibi bir lüksü yok. Futbolcularımıza da büyük hedefleri aşılıyoruz” diye konuştu. Türkiye Şampiyonu olmak için çok zor mücadeleler yaptıklarını belirten Gülen, “Şu anda çok mutluyuz. Bütün oyuncularımızı kutluyorum. Kulübümüz’e layık oyuncular yetiştiriyor olmak, taraftarımıza ve Camiamız’a layık oldukları başarıyı vermek, bizim için ayrı birer mutluluk kaynağı. Ekip olarak inandık, çalıştık ve takım ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıtarak kupaya adımızı yazdırdık” dedi.

Sarp Yiğit ve Muharrem Önen ise “Beşiktaş formasını layık olduğu şekilde terleten gençlerimizi, bize bu mutluluğu yaşattıkları için tebrik ediyoruz. İyi futbol oynayan bir ekiple Beşiktaşımız’a kazandırdığımız ikinci Türkiye Kupası’nı alnımızın teri ile aldık ve rakiplerimizden bir adım daha önde olduğumuzu gösterdik” diye konuştular.

Kaynak: bjk.com.tr

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir