BeŞİktaŞ Özden'İ Konyaspor'dan İstedİ

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
jok3r_88

BeŞİktaŞ Özden'İ Konyaspor'dan İstedİ

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Resim BEŞİKTAŞ ÖZDEN'İ KONYASPOR'DAN İSTEDİ

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Beşiktaş'ın kaleci Özden'i transfer etmek için teklifte bulunduğunu belirterek, karşılıklı bir rakam telaffuzedildiğini, bu aşamadan sonra bir görüşme daha yapılması gerektiğini bildirdi.

Dağlı, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın, kaleci Özden'i transfer etmek için kendilerine teklifte bulunduğunu, bunun üzerine Beşiktaşlı yetkililerle Özden hakkında bir görüşme yaptıklarını açıkladı.

Halen Özden ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini anlatan Dağlı, ''Özden için Beşiktaş ile karşılıklı bir rakam telaffuz ettik. Bu aşamadan sonra bir görüşme daha yapılması gerekiyor. Bu transferin futbolcu değişimi şeklinde yapılması da gündeme geldi. Beşiktaş'tan 2-3 genç oyuncu talep ettik. Bu oyuncuların üzerinde mutabakat olmadığı için, henüz isim vermek yanlış olur'' dedi.

''FENERBAHÇE, HACIOĞLU'NU KAMPA DAVET ETMİŞ''

Murat Hacıoğlu'nun yeşil-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı konusuna da açıklık getiren Dağlı, Hacıoğlu'nun geçen sezon Konyaspor'da, Fenerbahçe'nin kiralık oyuncusu olarak bulunduğunu anımsattı.

Hacıoğlu'nun Konyaspor'da kalmasını istediklerini, bu konuda menajeriyle bir görüşme yaptıklarını vurgulayan Dağlı, şöyle konuştu:

''Murat Hacıoğlu'nun menajeri, Fenerbahçe'nin Hacıoğlu'nu kampa davet ettiğini söyledi. Onun için, bu oyuncuyla ilgili şu an bizim yapacağımız bir şey yok, ancak Fenerbahçe'nin kampına dahil olması durumunda, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmada sıkıntıya düşebileceğimizi, bu oyuncu Fenerbahçe ile devam etmek istiyorsa, bize kesin kararını hemen vermesini istedik.''

showtvnet
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

özden iyi kaleci ama konyadan gitmesini istemem...kendisi gidebilirim anlaşma sağlanırsa demiş hayırlısı...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir