2012 Olİmpİyat'larindan Notlar

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Nefertiti
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2313
Kayıt: 19-12-2005 17:42
Konum: her an her yerden

2012 Olİmpİyat'larindan Notlar

Mesaj gönderen Nefertiti »

2012 OLİMPİYAT'LARINDAN NOTLAR :


* İstanbul Olimpiyatları görkemli bir törenle açıldı. Olimpiyat meŞalesine gaz verilmesi unutulduğu için yaŞanan bir buçuk saatlik gecikme süresinde, Gülben Ergen'le Ajdar Anık dönüŞümlü olarak konser verdi. Uygur KardeŞler'in esprileriyle süslenen konser sonrasında çeŞitli kafilelerden 459 sporcu TŸrkiye'yi terketti.
* Olimpiyat meŞalesi yakıldı fakat aniden çıkan lodos sonucu söndü. Meteoroloji yetkilileri ile spordan sorumlu devlet bakanı, canlı yayında birbirlerini Şerefsizlikle suçladılar. Olimpiyat meŞalesi yerine, geçici olarak camekan içinde mangal yakıldı.
* Olimpiyatların ilk altın madalyasını atıcılık dalında Porto Riko kazandı. Ödül töreninde Porto Riko'nun ulusal marŞı bulunamadı, bu açığı kapatmak amacıyla Sezen Cumhur Önal mikrofona ıslıkla ' Portofino ' yu çaldı. Aldıkları aŞırı alkolün etkisiyle, hedef tahtalarına tribünden ateŞ eden kabadayı Gebzeli Fuat ve dört adamı gözaltına alındı!
* Olimpiyat köyüne kaçak olarak girip, sporcular için yapılan evlere yerleŞen 82 aile, jandarma tarafından zor kullanılarak çıkarıldı.
* Olimpiyat köyündeki seyyar satıcıdan midye yiyen Japon sumo güreŞçisi Oko Hirro, 300 dolar istenmesi üzerine ' ben sadece 91 midye yedim, bu hesap çok fazla' diyerek ortalığı birbirine kattı. Midyeci ve yedi arkadaŞının üstüne oturan sumocu, vinç kullanılarak kaldırıldı. Midyecinin daha sonra olay yerine çağırdığı bin kadar hemŞerisi Oko Hirro'yu linç etmek istediler, facia olimpiyat jandarması tarafından önlendi.
* Olimpiyat köyüne yolcu taşıma konusunda çekiŞme yaŞayan Bakırköy ve Şirinevler hattı dolmuŞ Şöförleri taŞlı sopalı meydan kavgası yaptılar, 17 kiŞi yaralandı.
* Kürek yarışları için Boğaz'da mücadele veren sporcular, Panama bandıralı bir Şilebin altında ezilme tehlikesi geçirdiler. Kürek yarıŞmalarının birinciliği Panama bandıralı Şilebe verildi.
* Bayanlar maraton dalında, sporcuların yanlarında koŞan, ilaçlı meŞrubat ikram etmeye çalıŞan, ambulans süsü verilmiŞ minibüsle maratonda fenalaŞan bayan atletleri kaçırmaya yeltenen 6 kiŞilik çete yakalandı.
* Yüzmede 200 metre kelebek dalında yapılan yarış sırasında, serinlemek için havuza atlayan iki temizlik görevlisi hakkında soruŞturma açıldı.
* TEM Otoyolunda yapılan bisiklet yarışı, yolların bozukluğu yüzünden zincirleme kaza ile sonuçlandı. Sözde ilkyardım ekipleri tarafından bisikletlerin 42 tanesi çalındı!
* 2012 Olimpiyatları görkemli bir kapanışla, planlanandan 8 gün önce sona erdi. Türkiye 2016 Olimpiyatlarına talip olduğunu açıkladı. Yaklaşık 250 ülkede sporun yasaklandığı öğrenildi.





-alıntı-
Tırtılın "Dünya'nın sonu" dediğine, Usta "Kelebek" der...
aRaCeLLy

Mesaj gönderen aRaCeLLy »

eheehhe hepsi çok komik sağol nefertiti
Kullanıcı avatarı
ushuaia
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2721
Kayıt: 15-02-2006 11:34

Mesaj gönderen ushuaia »

Olabilir mi dersiniz. Olmaz olmaz. Teşekkürler.
Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.

Nietzsche
Kullanıcı avatarı
Nefertiti
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2313
Kayıt: 19-12-2005 17:42
Konum: her an her yerden

Mesaj gönderen Nefertiti »

Olabilir mi dersiniz. Olmaz olmaz.
inan olmaz diyemiyorum güvenip...Burası Türkiye her an herşey olabiliyor :D This is Turkish, you know.....
Tırtılın "Dünya'nın sonu" dediğine, Usta "Kelebek" der...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir