Giuly'den G.saray'a Selam Var !!!

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
capkin_lee
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 136
Kayıt: 27-04-2006 18:52
Konum: bursa
İletişim:

Giuly'den G.saray'a Selam Var !!!

Mesaj gönderen capkin_lee »

GIULY'DEN G.SARAY'A SELAM VAR !!!

Galatasaray'ın transfer listesinde adı geçen Barcelona'nın yıldızı Ludovic Giuly, Türkiye'den konuşmak için İspanya temsilcimiz Engin Kehale'yi seçti !.. Peki Guily Galatasaray'a transferi için ne dedi ?.. İşte Engin Kehale'nin özel röportajı..

Giuly’den selam var!
Bu sezon mali açıdan büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, gelecek sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor. Gerets’in isteği doğrultusunda Heinz’a yol verecek olan Cimbom, Çek futbolcunun yerini dünya futbolunun süper yıldızlarından Barcelonalı Ludovic Giuly ile doldurmak istiyor.

Ajansspor.com İspanya Temsilcisi ve Yazarı Engin Kehale, Fransız oyuncuyu buldu ve sizler için Galatasaray’a transferi ile ilgili soruları kendisine sordu.. İşte Guily'nin Engin Kehale'ye yaptığı özel açıklamalar..

Galatasaray’dan teklif aldım
Barça idmanı sonrası Giuly’nin yanına yaklaşıyoruz. Fransız futbolcu elimizdeki Türkiye formasını görür görmez Türkiye’den geldiğimizi anlıyor ve bize çok sıcak davranıyor. Milli takım forması ile poz veren Fransız futbolcu; “Galatasaray’dan teklif aldım” diyerek transfer dedikodularını doğruluyor.

Monaco’dan önce G.Saray
“Şu anda tek düşündüğüm Paris’te Arsenal ile oynayacağımız final maçı. Bu maçtan önce Galatasaraylı yöneticilerle transfer görüşmesi yapmayacağım. 1 yıllık sözleşmem daha var.. Ama futbolda herşey mümkün, benim de gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğim belli değil” dedi.

Türkiye’de oynamak isterim
“Anlaşma olursa Türkiye’de oynamayı isterim. Galatasaray tanıdığım ve bildiğim bir ekip. UEFA Kupası kazanmış bir takımda forma giymek ve Türkiye’de futbol oynamak benim için farklı bir deneyim olur” şeklinde konuştu.
BOYNUMA SARILMA GÜLÜM BENDEN SANA GEÇER ÖLÜM.....
capkin_*******
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir