Microsoft

Windows İşletim Sistemleri hakkındaki sorunlarınız.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
capkin_lee
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 136
Kayıt: 27-04-2006 18:52
Konum: bursa
İletişim:

Microsoft

Mesaj gönderen capkin_lee »

Microsoft, uzun yıllardır yeni yatırım yapmadığı internet tarayıcısı Internet Explorer’ın RSS desteği içeren yeni versiyonunun betasını yayınladı.



Internet Explorer’ın yeni versiyonunun betası şirketin kurumsal sitesinden yüklenebiliyor. Microsoft, yeni versiyonda IE 7’deki bazı sorunların giderildiğini belirtiyor. Beta, Windows XP işletim sisteminin tüm sürümleriyle işliyor. Yeni IE betasında bilgi satırı, geliştirilmiş yazıcı komutu, phishing koruması, entegre RSS ve CSS desteği bulunuyor.

Microsoft’un Internet Explorer’dan sorumlu yetkilisi Dean Hachamovitch, sırada yeni betaların yayınlanacağını ve bunların tümünün kamuya açık olacağını ifade etti. Internet Explorer 7’nin nihai sürümü, bu yılın ikinci yarısında, Vista’nın kurumsal versiyonuyla eşzamanlı olarak yayınlanacak.

Internet Explorer’ın yeni betası ABD, Almanya ve Japonya’daki kullancılara ücretsiz telefon desteği sunuyor. Hachamovitch, yeni betanın banka ve haber sitelerinde rastlanan bazı erişim sorularını gidereceğini dile getirdi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
BOYNUMA SARILMA GÜLÜM BENDEN SANA GEÇER ÖLÜM.....
capkin_*******
Kullanıcı avatarı
hell_boy
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 16
Kayıt: 29-04-2006 23:25

Mesaj gönderen hell_boy »

iyi
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir