Hangi Problemden Basliyim????

phpBB Türkçe Desteği phpbbturkey.com sitesinden alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Hangi Problemden Basliyim????

Mesaj gönderen Romulus »

Hangi problemden basliyim bilmiyorum...... Simdi EasyMod u install etmistim. SImdi GlobalAnnouncement seyini install yaparken bana
Critical Error:
Function Trace: main[1]->modio_prep[2]

FTP ERROR: login failed

Bilmiyorum install ediyormu etmiyor mu?

Sonra Profil Control Paneli install ettim baya iyi calisiyorum Ama....

viewtopic.php line 396ta Parce erroru var diyor onu cozemedim.... O line ayni soyle.....

$sql = "SELECT u.*, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid

Birde sorum Board Founder Admin Mod larin filan renklerini nasil degistiririz???? Veya o isimlerin Isimlerini degistirebilir miyiz? Mesela BoardFoundera Webmaster etc filan gibi.. Yardimlar icin cok tesekkur ederim.
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
maxJackal
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen maxJackal »

ilk kısım FTP ayarlarınla ilgili..
easyMOD kurulumu sırasında ftp ayarlarını doğru yapmadığını gösteriyor..
easyMOD panelindeki easyMOD settings e tıklayarak önerilen ayarları yapmanda fayda var..
untmaki easyMOD hala alfa seviyesinde bir MOD..

ikinci kısıma gelince..
bir virgül hatası var..
satır sonuna virgül ekle..

renkleri admin panelindeki tema ayarları kısımından değiştirebilirsin..

isim değiştirmeyi de lang_extend_profile_control_panel.php dosyasında yapabilirsin..
[color=darkred][b][size=125]maxJackal[/size][/b][/color] | [color=green]Bilgi Paylaştıkça Artan Hazinedir...[/color]
[b][url=http://www.TurkBilgi.web.tr]www.TurkBilgi.web.tr[/url][/b] : Türkçe phpBB Paylaşım Platformu
Kullanıcı avatarı
SoVCoNT
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen SoVCoNT »

Abi ben bu easy modu kurdum.Ama pek verimli çalışmıyo.
Yada tabi bende çalıştıramamış olabilirm.
Bunu yüzünden forumu çökerttim.Neyseki db yedeği vardı.
Bu yüzden yeni bi forum açtım.Burda modları deneyip sonra
instal edicem.Eğer istediğniz mod varsa install edip deniyeyim..
Çok kullanışlı bir mod. ama çok hatası var...
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

Sovcont kardes bence Tango ile Maxi iyi dinle onlar ilk once sqlleri veya install db leri filan upload yapip sql hallet dediler sonra EasyMod.... Nasil mi biliyorum???? Bende senin gibi ilk once Modu calistirdim sonra Dbleri yapmistim benim forumu tam 3 kez yenilemek zorunda kaldim sonradan anladim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beyler bu arada cok sagolun yardimlar icin problemlerden bi o virgil isi kaldi birde Max kardes bazi seyleri mod install ettin diyor ama ben mesela global announcementu panelde gormuyorum aslinda ilk once gormustum sonra bi db hatasi yapip geri install ettim ama Mod genede yaptin diyor aslinda yapmadim galiba??/ Birde o dedigin virgulu nereye koyiyim?
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

Sonuna ekliyorum ama genede birsey olmuyor ayni seyi veriyor bana
ikinci kısıma gelince..
bir virgül hatası var..
satır sonuna virgül ekle..
Birde easymod bana parce hata veriyor.....

if (intval($HTTP_POST_VARS['mod_id']) > 0 ) <----line budur
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

Tamam parcelar hal oldu ama simdi bir sorum olucak EasyModtan sonra Mod dosyasina koydugumuz yani hani installa olsun diye koydugumuz seyleri installa olduktan sonra ordan silelim mi yoksa orda kalsin mi????

Vede Mod bana global announcement ile last visit modunu install ettigimi soyluyor ancak hata yuzunden ben forumu tekrar silmistim filan dosyalari moda koyuyorum ayni seyi veriyor yani Sanki modlar calisiyormus gibi ama asil ilk modu install yaptigimda calisiyordu simdi calismiyor Ne yapmam gerekli Kendi manuall olarak mi yapiyim tekrar madem EasyMod okumuyor artik onlari???????
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

Suan butun Hersey bitti ama simdi ogrendim Problemi......

Simdi Global anouncement i install etmistim yeni topik acarkente o option vardi ama birsey farkettim........ Her Topicte yani mesela Geyik, Phpbb gibi seylerde iki tane bos topic var tikliyamuyorsun..... Birde tarihe gore 1969ta yapilmis topik.....Ustune birde ben Bilmedigim icin Guzel bi Global announcement hazirlamasimdim ama yok..... Hicbiryerde gozukmuyor ama benim ismim orda yazmis diye gozukuyor forum anasayfasinda ama yazi filan ortada yok sadece 2 tane bos yer var Topiklerde........

Bu neden kaynaklana bilir??????
Kullanıcı avatarı
maxJackal
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

install ettiğin MODların dosyalarını silebilirsin..

MODu bir daha yüklemez çünkü veritabanına yükledim diye yazıyor..
ister manuel olarak yükle istersen veritabanındaki easyMOd tablosundan satırı sil ve yeniden easyMOD ile yükle :)
[color=darkred][b][size=125]maxJackal[/size][/b][/color] | [color=green]Bilgi Paylaştıkça Artan Hazinedir...[/color]
[b][url=http://www.TurkBilgi.web.tr]www.TurkBilgi.web.tr[/url][/b] : Türkçe phpBB Paylaşım Platformu
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

Peki Bunu nasil yapabilirim???
veritabanındaki easyMOd tablosundan satırı sil ve yeniden easyMOD ile yükle
Kullanıcı avatarı
maxJackal
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

host panelindeki phpMyAdmini kullanarak
veritabanını açtıktan sonra phpbb_easymod tablosunu seç ve TARA de..
ondan sonra aradığın satırın yanındaki sil tuşuna tıklayarak satırı silebilirsin
Kilitli